Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 623 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Frokostbuffet.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-22


9 av 10

+
Frokosten
-

Bekreftet gjest: 2022-10-22


9 av 10

+
Meget god mat. Rent og velorganisert i spisesal😊
-

Bekreftet gjest: 2022-10-22


8 av 10

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2022-10-22


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-10-16


10 av 10

+
Rolig hotell. Helt perfekt for alene-ferie. Dette vil jeg gjenta!
-

Bekreftet gjest: 2022-10-15


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-10-15


7 av 10

+
Hyggelig bartender, rent og sentralt.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-15


8 av 10

+
Meget bra service, renhold og god mat
-

Bekreftet gjest: 2022-10-15


1 av 10

+
-
Rom som ikke var slik det ble betalt for. Ikke villig til å endre det før Apollo kom på banen etter to dager.

Bekreftet gjest: 2022-10-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

1420 vurderinger
Utmerket
 
559
Veldig bra
 
441
Bra
 
258
Mindre bra
 
103
Dårlig
 
59

Fem siste vurderinger

02.10.2022

av 251jeannetk

Styr unna casa di porto/porto platanias beach &spa

Styr unna dette hotellet. Ikke om vi hadde fått betalt ville vi bodd her igjen. Strandstoler 8 euro for 2 pr dag.Finnes nok av andre hoteller som er mye mye bedre og som ligger på stranden. Er maks 3 stjerner og ikke 5 som de liker å ville fremstå som. Resepsjonen fremstår som lite profesjonelle, frekke, lite kundevennlige, liker å krangle med gjester og er totalt likegyldige om du får problemer. De ler av deg og snakker nedlatende, høyrøstet til sine gjester. Du får ikke det du har bestilt. Fikk dobbeltrom istedet for leilighet med minikjøkken og utsikt. De visste om at hotellet var fullt før vi kom, likevel gir de oss noe som ikke stemmer. Mye trafikkstøy, støy fra baren. Bytter ikke på senger selv om det skulle vært gjort hver 2 dag. Skittent på gulv, tv som ikke virker, 3 vannlekkasjer... ,kjøleskap som er kaputt,dyr på badet så vi måtte ha badematte over sluket. Aldri mer dette hotellet. Vi hadde daglig kontakt med guider pga problemer med dette hotellet!

 
27.09.2022

av Sirenjohnsen Kristiansand, Norge

Holder ikke til 5 stjerner

Personalet var hyggelige og gjorde nok sitt beste. Tok bagasjen til rommet og til bussen på hjemreisen. Hyggelig personell i spisesalen også. De kunne logistikk. Vi valgte halvpensjon, det angret vi på. Frokosten var helt ok. Middag /lunsj var vi ikke imponert over. Kjøttet var tørt, selv det som lå i saus. Lite smak av krydder. På 14 dager var det 2 ganger som vi ble positivt overrasket over mørt saftig kjøtt. Og vi smakte på nesten alt av rettene.. Rommet var lite, dårlige stoler, (bedehus stol)på rom og rett opp og ned stol på veranda. Vi spurte etter bedre stoler til veranda, siden vi skulle være 14 dager, men det fikk vi ikke. Sengene var gode nok å sove i, men vi kunne ikke sitte å slappe av inntil vegg for å lese i, da flyttet senga seg ut fra vegg og beina trengs nok en overhaling. Tenker det er Praktisk for renholdere at senga er så fleksibel , for den ble pakket og brettet under madrassen hver dag. Vi hadde også glippe under døra vår, men ble vant til kofferthjul på morgenkvisten. Savnet også en knagg eller to, for å kunne henge opp ett hånkle eller ei badebukse Vi valgte spadag etterfulgt av massasje to dager. Massasjen var nydelig så den kan anbefales. Spaopplevelsen var ikke så veldig imponerende, så den droppet vi dag nr 2. Vet ikke hvordan rutinene er for vedlikehold er der.men når du kommer inn på toalettet inne i området og ikke vaskene virker, henger lapp på den ene at den er i ustand( på dame og herre toalettet) var bare det at på dametoalettet virket ikke vask nr 2 heller.. Toalettene var for øvrig opplyst av telys, men de brenner ikke evig.. Dusjene må nok også sjekkes av vedlikehold folkene.. slanger som lekker og dyser som ikke virker. Tropedusjen fungerte ikke som den skulle. Beklager, men står ikke til 5 stjerner. Her betaler du mer enn hva du får igjen etter vår mening. Anbefaler at dere tar med adapter med flere uttak til usb, for det var ett uttak + en stikkontakt.

 
22.09.2022

av auper Trondheim, Norge

En stjerne for mye

Porto Platanias Beach and Spa profilerer seg som 5 stjerners hotell. Vi har besøkt mange hoteller i europa og klarer ikke å se at dette hotellet fortjener mer enn 4. Personalet i resepsjon fremstår ikke som profesjonelle og noen av de fremstår som direkte nedlatende. Rommene er hel ok, men har hverken 5 stjernerns snitt eller renhold. Bassengene fremstår som slitte og noen faktisk urene, bunnfall av hår og annet grums observert i det ene store bassenget over flere dager. Frokosten er kanskje høydepunktet på dette hotellet, med vennling personal og høy standard og utvalg i rettene. Stranden knyttet til hotellet har dårlige solsenger, og sanden kunne med fordel ha vært igjennom en rensk. Denne anmeldelsen fremstår kanskje som litt negativ, men med 5 stjerner må man kunne forvente mye mer enn dette. Hadde dette hotellet hadd 4 stjerner, så hadde det vært en helt annen historie.

 
07.09.2022

av Travelmum68 Oslo, Norge

Når ikke velt opp

Hotellet ønsker å være 5 stjerner, men dessverre er det 3 stjerner +. Velkomsten var 5 stjerners og bagasjen ble fraktet til rommet. Rommet var også bra om enn noe trangt. Badet var knøttlite MEN dusjen var stor. Maria holdt rommet rent og pent og var veldig hyggelig og serviceinnstilt. Vi hadde sjøutsikt men dessverre blokkerte to palmer mesteparten av utsikten. Det som virkelig trakk ned var altfor lite solsenger. Hjalp lite at det var lapper overalt om ikke å legge ut håndklær på sengene. Var bare å sette alarmen på 0730! Ligger fint til ved stranden men 8 euro for to senger per dag. Ikke velg all inclusive. Buffet’en var rikholdig og variert men snacksen var elendig og drinkene grusomme. Hermes bar v resepsjonen var ypperlig men ikke inkludert. Ellers rolig område og oppholdet var fint.

 
11.08.2022

av 947madelenu

Ikke 4 stjerners

Vi ble møtt av sure ansatte i resepsjonen. Første dagen kjøpte vi mat på hotellet, og burgeren var helt rå innvendig… mange av de ansatte er også super grinete, sure og frekke. Veldig få her som kan engelsk, noe som gjør det veldig vanskelig å kommunisere. Det er flere basseng her, men de er skitne og ekle. Mye maur langs bassengkanten. Også VELDIG trangt mellom solsengene. Det er også klin umulig å få seg solseng, da må du stå opp før kl. 0630. De har hengt opp skilt, om at det ikke er lov til å reservere solsenger med håndkle. Men dette blir det ikke gjort noe med. Veldig liten strand, veldig trangt der også… det er også et mareritt og gå oppover gatene her, det er trangt. Rommene er bra, veldig gode senger og har sovet uten noe problemer. Fikk også stor balkong, som var ypperlig å ligge på, når det ikke var noe ledig ved bassenget og havet. Veldig hyggelige vaskedamer, men dårlig utført vask av rommene. Vi dro familie på far, meg (23) og søster (16). Her ville jeg styrt unna. Veldig dårlig hotell, og kan ikke forstå hvordan dette er et 4-stjerners hotell. 3 hadde nok vært mer passende.