Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 518 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-09-24


10 av 10

+
Ansatte, Mat, Fasiliteter, Service
-

Bekreftet gjest: 2022-09-24


8 av 10

+
Mat, basseng, renhold, rom
-

Bekreftet gjest: 2022-09-24


8 av 10

+
Rent og fint hotell
-

Bekreftet gjest: 2022-09-24


8 av 10

+
Kort vei til stranda
-

Bekreftet gjest: 2022-09-23


7 av 10

+
God og variert mat, fine bassengområder,nært stranda.Hun som vasket rommet var så hyggelig og flink.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-18


8 av 10

+
Standard.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-18


10 av 10

+
Beliggenhet, ligger i nærheten av sentrum av Platanias og tilbud der, samtidig stille og roleg, avstand til strand og et hotell med god tilgang til baseng. God frokost, koselig
-

Bekreftet gjest: 2022-09-18


5 av 10

+
Hyggelige ansatte
-
Har erfart bedre utstyrt rom på 3 stjerners hotell i Platanias.

Bekreftet gjest: 2022-09-18


7 av 10

+
Serveringsområde rent og romslig. God mat. Tilgjengelighet til fin strand
-
Lite imøtekommende resepsjon. Lite utfyllende info. Utvendig støy fra vifter/kjøleanlegg. Byttet rom etter to dager. Nytt rom under bakkenivå. Absolutt null utsikt hverken til bassengområde hage eller landskap. Byttefasiliteter ved avreise trange og få dusjrom med defekt hårtørker.

Bekreftet gjest: 2022-09-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

1408 vurderinger
Utmerket
 
556
Veldig bra
 
438
Bra
 
257
Mindre bra
 
101
Dårlig
 
56

Fem siste vurderinger

22.09.2022

av auper Trondheim, Norge

En stjerne for mye

Porto Platanias Beach and Spa profilerer seg som 5 stjerners hotell. Vi har besøkt mange hoteller i europa og klarer ikke å se at dette hotellet fortjener mer enn 4. Personalet i resepsjon fremstår ikke som profesjonelle og noen av de fremstår som direkte nedlatende. Rommene er hel ok, men har hverken 5 stjernerns snitt eller renhold. Bassengene fremstår som slitte og noen faktisk urene, bunnfall av hår og annet grums observert i det ene store bassenget over flere dager. Frokosten er kanskje høydepunktet på dette hotellet, med vennling personal og høy standard og utvalg i rettene. Stranden knyttet til hotellet har dårlige solsenger, og sanden kunne med fordel ha vært igjennom en rensk. Denne anmeldelsen fremstår kanskje som litt negativ, men med 5 stjerner må man kunne forvente mye mer enn dette. Hadde dette hotellet hadd 4 stjerner, så hadde det vært en helt annen historie.

 
07.09.2022

av Travelmum68 Oslo, Norge

Når ikke velt opp

Hotellet ønsker å være 5 stjerner, men dessverre er det 3 stjerner +. Velkomsten var 5 stjerners og bagasjen ble fraktet til rommet. Rommet var også bra om enn noe trangt. Badet var knøttlite MEN dusjen var stor. Maria holdt rommet rent og pent og var veldig hyggelig og serviceinnstilt. Vi hadde sjøutsikt men dessverre blokkerte to palmer mesteparten av utsikten. Det som virkelig trakk ned var altfor lite solsenger. Hjalp lite at det var lapper overalt om ikke å legge ut håndklær på sengene. Var bare å sette alarmen på 0730! Ligger fint til ved stranden men 8 euro for to senger per dag. Ikke velg all inclusive. Buffet’en var rikholdig og variert men snacksen var elendig og drinkene grusomme. Hermes bar v resepsjonen var ypperlig men ikke inkludert. Ellers rolig område og oppholdet var fint.

 
11.08.2022

av 947madelenu

Ikke 4 stjerners

Vi ble møtt av sure ansatte i resepsjonen. Første dagen kjøpte vi mat på hotellet, og burgeren var helt rå innvendig… mange av de ansatte er også super grinete, sure og frekke. Veldig få her som kan engelsk, noe som gjør det veldig vanskelig å kommunisere. Det er flere basseng her, men de er skitne og ekle. Mye maur langs bassengkanten. Også VELDIG trangt mellom solsengene. Det er også klin umulig å få seg solseng, da må du stå opp før kl. 0630. De har hengt opp skilt, om at det ikke er lov til å reservere solsenger med håndkle. Men dette blir det ikke gjort noe med. Veldig liten strand, veldig trangt der også… det er også et mareritt og gå oppover gatene her, det er trangt. Rommene er bra, veldig gode senger og har sovet uten noe problemer. Fikk også stor balkong, som var ypperlig å ligge på, når det ikke var noe ledig ved bassenget og havet. Veldig hyggelige vaskedamer, men dårlig utført vask av rommene. Vi dro familie på far, meg (23) og søster (16). Her ville jeg styrt unna. Veldig dårlig hotell, og kan ikke forstå hvordan dette er et 4-stjerners hotell. 3 hadde nok vært mer passende.

 
04.08.2022

av annabJ3618LN

Hadde forventet mer, men ok hotell.

Flott hotellkompleks med gode rom og flere basseng. Men ganske upersonlig og varierende service. Noen meget serviceinnstilte ansatte og noen mer arrogante. Det som trakk ned mest var solsengen rundt bassengene. Det sto tydelig at det ikke var lov å reservere, men alle gjorde det og det var alltid et race for å få en seng eller to og oftest ingen ledige.

 
13.07.2022

av josteins507

Ikke 5 *

Fint hotell med mange basseng. bare synd at det er langt i fra nok solsenger og en stor kamp hver natt/ morgen om å få plass. Dette gjør ikke hotell et noe med selv med mange klager hverdag. Det blir heller ikke ryddet ute rundt bassenget det hang klær som var glemt der helle turen vi var der ,og gammle glass og leker. solsengen blir heller ikke plassert tilbake og området rundt blir ikke vasket, så mye maur etter søl og rester. Det er kun en bar og serveringssteder for all-inclusive og det er samme plass som alle andre gjester så mye venting i kø ikke stol på annonsen om mange serveringssteder der er det kun mot betaling, og det virketsomde ikke vile ha folk i lobbyen som kunne vært en koseligplass på kvelden eller på terrassenuten for ala carte restauranten og se ut over sjøen på kvelden eller om en ikke skal bade, men her vil ikke hotelletha folk og de som var der måtte betale dyrt. en familie med ungene kan bruke mye tid i kø for drikke og servering her. ikke alle aktiviteter er gratis og det er greit når det er biljard bordtennis og slikt men kvelds underholdning kan og koste penger fikk vi oppleve. Hotellet består av mange bygg med mange ganger og veier, er dårlig merket og lite oversiktlig. Rommet var trangt og gammelt bad med dårlig rengjøring. Bruker samme mopp i gangen som Rommet og badet 😬 tv på rommene fungerer ikke etter som det er nett tv og svakt nett på hotellet. Dette er det dårligste hotellet vi har vært på. Har hatt ryddige og hyggelige 3 * hotteller før som er mye bedre en dette.