Minos Palace Hotel & Suites

Aldersgrense på hotellet: 18 år

På en halvøy, rett utenfor byen Agios Nikolaos på Kreta ligger Minos Palace Hotel & Suites. Hotellet er fint designet og hotellets mantra er helse og velvære i kombinasjon med nyttig og helseriktig mat basert på lokale råvarer. Foruten et luksuriøst evighetsbasseng har hotellet en egen sandstrand

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Større dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2 personer. Superiorrom for 1-2 personer. Deluxerom for 1-2 personer. Juniorsuite for 2 personer. Juniorsuite superior for 2 personer. Juniorsuite deluxe for 2 personer. Suite for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vennlig betjening og at det kun var for voksne. Deilig beliggenhet, fritt og luftig.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Minos Palace Hotel & Suites er et fint hotell som ligger i stille omgivelser med havutsikt i alle retninger. Her skal du bo for å koble av, stell godt med deg selv og nyt hotellets fasiliteter. Hotellet har en stor urtehage og de organiserer flere aktiviteter som for eksempel kunstrunder på hotellet, vinsmaking og et besøk i bakeristua i Kritsa der kvinnene sørger for å bevare gamle baketradisjoner.

Hotellet har et stort og herlige bassengområde med et evighetsbasseng med solsenger, balinesiske solsenger og parasoller samt bassenghåndklær. Fra bassengområdet kan du nyte en fin solnedgang. På hotellets egne strand er solsenger og parasoller inkludert. Rundt omkring på hotellet er det hengekøyer – perfekte for en egen stund og pause fra det hektiske ferielivet.

I hotellets restaurant Amalthea spiser du frokost og middag med både retter fra Hellas og de andre landene rundt Middelhavet. Vakker utsikt har du uansett! Med den beste beliggenheten nede ved vannet ligger The Inblu All day Bar Restaurant og holder åpen fra lunsj til sent og her serveres lokale retter og fiskeretter. Bacchus Lounge Bar er en bar med avslappet atmosfære der du kan nyte en god drink og lettere snacks, åpent fra formiddag til sent. I baren Island Bar serveres drinker, kaffe og lettere snack fra formiddag til tidlig kveld.

Tennis, yoga og meditasjon. I hotellets spa kan du unne deg behandlinger som hamam, det er en badstue og dampbadstue, alle mot avgift. På hotellet kan du låne en sykkel for å se deg omkring i omgivelsene. Terrengsykler mot avgift.

Wifi er inkludert i fellesområdene og i bassengområdet. I resepsjonen kan du låne strykejern og strykebrett. Bussholdeplass finns ved hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet, blant annet ned til hotellets egne strand. Heis kun i hovedbygningen.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.30.
  • Middag kl. 19.00-21.30.

Du kan også få en tidlig frokost kl. 5.00-7.00, på forespørsel.

Hotell for voksne

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Agios Nikolaos

9 Muses

Fra 9 Muses er det kort vei til stranda og og sentrum i den sjarmerende småbyen Agios Nikolaos. Her tar eieren Michalis Kokkinis vare på deg i ferien og gir deg gjerne noen bra tips om byen og Kreta. Alle hotellets toromsleiligheter har nydelig utsikt over havet.

Candia Park Village

Candia Park Village ligger i rolige omgivelser rett utenfor Agios Nikolaos på Kreta og har en fabelaktig utsikt over omgivelsene. Hotellet er bygd som en liten landsby der leilighetene ligger i mindre bygninger i skråningen ned mot havet. Her er det ett bassengområde og to strender. Aktivitetstilbud og fasiliteter for voksne og barn i alle aldre gjør dette til et familieparadis.

Lato

Lato kan by på en strålende utsikt over havet og ligger like utenfor Agios Nikolaos på Kreta. Fra hotellet tar det cirka 25 minutter å gå inn til byen og det siste stykke er vel verdt på grunn av utsikten. Takterrassen på hotellet har også fin utsikt over Mirabellobukta og man kan skimte kveldslyset fra Agios Nikolaos.

Ikaros Art Hotel

Ikaros Art Hotel ligger i hjertet av sjarmerende Agios Nikolaos på Kreta. Hotellet passer for deg som vil bo med alt rett rundt hjørnet. I byen er det butikker der håndverkerne selger sine produkter , der restaurantene ligger på rekke og rad rundt den lille innsjøen og alt bare noen skritt fra små strender. Ta gjerne bussen og oppdag flere strender utenfor byen og et must er å besøke øya Spinalonga, som tidligere var en koloni for spedalske.

Filia's Memories

Filia's Memories er et lite leilighetshotell like sør for Agios Nikolaos. Fra hotellet har du en vakker utsikt over havet, fjellene og deler av Agios Nikolaos. Her bor du i lyse og fine leiligheter og treromsleilighetene med havutsikt tar opptil 6 personer.

Palazzo Arhontiko

På hyggelige Palazzo Arhontiko kan du ha bade- og byferie på en gang – det tar deg bare et par minutter å rusle til dagens morgenbad og ikke stort mer til kveldens middag inne i Agios Nikolaos.

MGallery NIKO Seaside Resort

Aldergrense på hotellet: 16 år MGallery NIKO Seaside Resort er et luksuriøst og lekkert hotell som ligger nært stranda i Mirabello Bay like utenfor Kretas mest sjarmerende by – Agios Nikolaos. Hotellets evighetsbasseng frister med avkobling og fantastisk utsikt over havet. Innta en lang frokost, nyt en herlig lunsj på kaikanten inne i Agios, ta en time out i hotellets spa og avslutt dagen med en god middag på hotellet.