Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,5 av 10 Basert på 8 vurderinger
Total vurdering
 
9,5 / 10
Rengjøring
 
9,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,6 / 10
Mat og drikke
 
9,5 / 10
Rom / leilighet
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Vennlig betjening og at det kun var for voksne. Deilig beliggenhet, fritt og luftig.
-
Synes hotellet burde investere i nye Beach stoler. Spesielt nede på stranden hvor de var altfor store og tunge. Mener også at hotellet kunne tilby gratis vannflasker. Muligens å få i resepsjonen. Det var langt og gå til nærmeste shop for å få tak i en vannflaske (i mer enn 30 gr)

Bekreftet gjest: 2023-09-22


10 av 10

+
Chill atmosfære og fantastiske mennesker som jobbet på hotelet
-
Få engelsk talende tv kanaler.Og dominans av nyhetskanaler.

Bekreftet gjest: 2023-08-18


10 av 10

+
Rent pent og et flott sted med koselig betjening og flott utsikt til alle kanter
-

Bekreftet gjest: 2023-07-28


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

1013 vurderinger
Utmerket
 
610
Veldig bra
 
267
Bra
 
93
Mindre bra
 
27
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

27.06.2018

av Ane H

Perfekt hotell!!

Utrolig fin beliggenhet og fantastisk utsikt! Hotellet ligger en 30 minutters fin gåtur unna innsjøen i Agios Nikolaos. Vi var på hotellet i 10 dager, og fikk bare god mat og fine opplevelser. Hotellet har tre spisesteder å velge mellom, alt ettersom hvor avansert måltid man ønsker seg. Anbefales på det sterkeste for par/venner.

 
06.08.2017

av christian_stray Oslo, Norge

Et drømmehotell for voksne <3<3<3

Hotellet er helt fantastisk, og spesialtilpasset en rolig og romantisk ferie for voksne. Stort uteareal, stort basseng og romslig restaurant gjør at det alltid er god plass uansett hvor du går. Og det virker som om hotellet påvirker gjestene til å gli inn i konseptet ved ikke å være høyrøstede og støyende. Helt fantastisk var det! Servicen var helt topp, og maten nydelig. Ingenting kunne bli bedre! Rommene var flotte og sengene og putene meget gode. Vi har absolutt ingenting å klage på!!!

 
05.09.2016

av naamodt Oslo, Norge

Helt fantastisk

Flotte romslige rom og fantastiske uteområder, strand og ulike nivåer med solsenger på fjellhyller så man nesten ligger usjenert. Personlig ikke fan av buffet, men maten er veldig god. Og så er det barnefritt. Bra med aktiviteter og sport. Selv deltatt på fler aktiviteter og de er helt greie.

 
17.07.2016

av JanRichardBerg Bærum, Norge

Særdeles bra hotell i flotte omgivelser.

Min sønn og jeg bodde i en bungalow litt nedenfor selve hotellet. Meget bra og stort deilig rom. Balkong med havutsikt - morgensol. Flotte uteområder med flere strender og flere pooler. Vi hadde halvpensjon (half board). Mulighet for å kjøpe lunch flere steder på området. Frokost og middag var meget bra med variert og god mat. Veldig koselig poolbar med utsyn mot poolen. Meget god service fra personalet. WiFi fungerte bra. Litt varierende underholdning.

 
29.05.2016

av Krikop Tønsberg, Norge

Avslappende ferie

Her føler jeg at jeg fikk mye for pengene. Topp service og meget høflig betjening. Rent og fint rom med vakker havutsikt. Romslig 1-roms med stor balkong. Fint bassengområde med god plass. Egen liten strand. Hagen var så utrolig vakker. Hadde halvpensjon. Her var det noe for en hver smak. Delikat og godt. Frisk frukt hver dag. Til frokost kunne vi presse vår egen appelsinjuice. Betjening som var kjempeflinke. Hotellet hadde tre hyggelige verter som bare ville det beste for oss. Underholdning på kveldene. Turer i nærområdet. Helt topp. Hit reiser jeg gjerne igjen.