MGallery NIKO Seaside Resort

Aldergrense på hotellet: 16 år

MGallery NIKO Seaside Resort er et luksuriøst og lekkert hotell som ligger nært stranda i Mirabello Bay like utenfor Kretas mest sjarmerende by – Agios Nikolaos. Hotellets evighetsbasseng frister med avkobling og fantastisk utsikt over havet. Innta en lang frokost, nyt en herlig lunsj på kaikanten inne i Agios, ta en time out i hotellets spa og avslutt dagen med en god middag på hotellet.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-2 personer. Deluxerom for 1-2 personer. Deluxerom plus med grunt basseng for 1-2 personer. Deluxerom med full havutsikt for 1-2 personer. Deluxerom unique med grunt basseng og havutsikt for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

MGallery NIKO Seaside Resort kan friste med to evighetsbasseng som gir den der ekstra følelsen av luksus samt stilige, komfortable solsenger for total avkobling. Bassengene ligger i 5. og 9. etasje, som er på taket. Poolbarer, solsenger og parasoller. Basseng- og strandhåndklær inkludert.

Tre restauranter, der en ligger på takterrassen. Mira Restaurant serverer frokostbuffé frem til sen formiddag, lunsj til sen ettermiddag og middag til sent, og det er her du spiser frokost og middag i halvpensjonen. À la carte-restauranten Ariagne serverer retter med inspirasjon fra landene rundt Middelhavet, åpen til lunsj og middag. À la carte-restauranten Éther Executive Club Restaurant finner du på takterrassen og her står smaker fra Peru og Japan på menyen. Pent antrekk. Bordreservasjon kreves i alle restaurantene til middag. Tre barer, hvorav to poolbarer der Théa Pool Bar serverer lettere snacks og drikke.

Treningsrom, yogamatter finnes, forhåndsbestilling kreves. Morgenyoga på takterrassen. Spa med skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Sykkelutleie og sykkelgarasje finnes.

Wifi inkludert på hele hotellet. 500 meter til sentrum av Agios Nikolaos der det er restauranter, flotte butikker og barer med vakker utsikt. havutsikt for 1-2 personer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-11.00.
  • Middag 18.30-22.30.

Alle hotell – Agios Nikolaos

9 Muses

Fra 9 Muses er det kort vei til stranda og og sentrum i den sjarmerende småbyen Agios Nikolaos. Her tar eieren Michalis Kokkinis vare på deg i ferien og gir deg gjerne noen bra tips om byen og Kreta. Alle hotellets toromsleiligheter har nydelig utsikt over havet.

Candia Park Village

Candia Park Village ligger i rolige omgivelser rett utenfor Agios Nikolaos på Kreta og har en fabelaktig utsikt over omgivelsene. Hotellet er bygd som en liten landsby der leilighetene ligger i mindre bygninger i skråningen ned mot havet. Her er det ett bassengområde og to strender. Aktivitetstilbud og fasiliteter for voksne og barn i alle aldre gjør dette til et familieparadis.

Lato

Lato kan by på en strålende utsikt over havet og ligger like utenfor Agios Nikolaos på Kreta. Fra hotellet tar det cirka 25 minutter å gå inn til byen og det siste stykke er vel verdt på grunn av utsikten. Takterrassen på hotellet har også fin utsikt over Mirabellobukta og man kan skimte kveldslyset fra Agios Nikolaos.

Minos Palace Hotel & Suites

Aldersgrense på hotellet: 18 år På en halvøy, rett utenfor byen Agios Nikolaos på Kreta ligger Minos Palace Hotel & Suites. Hotellet er fint designet og hotellets mantra er helse og velvære i kombinasjon med nyttig og helseriktig mat basert på lokale råvarer. Foruten et luksuriøst evighetsbasseng har hotellet en egen sandstrand

Ikaros Art Hotel

Ikaros Art Hotel ligger i hjertet av sjarmerende Agios Nikolaos på Kreta. Hotellet passer for deg som vil bo med alt rett rundt hjørnet. I byen er det butikker der håndverkerne selger sine produkter , der restaurantene ligger på rekke og rad rundt den lille innsjøen og alt bare noen skritt fra små strender. Ta gjerne bussen og oppdag flere strender utenfor byen og et must er å besøke øya Spinalonga, som tidligere var en koloni for spedalske.

Filia's Memories

Filia's Memories er et lite leilighetshotell like sør for Agios Nikolaos. Fra hotellet har du en vakker utsikt over havet, fjellene og deler av Agios Nikolaos. Her bor du i lyse og fine leiligheter og treromsleilighetene med havutsikt tar opptil 6 personer.

Palazzo Arhontiko

På hyggelige Palazzo Arhontiko kan du ha bade- og byferie på en gang – det tar deg bare et par minutter å rusle til dagens morgenbad og ikke stort mer til kveldens middag inne i Agios Nikolaos.