Palazzo Arhontiko

På hyggelige Palazzo Arhontiko kan du ha bade- og byferie på en gang – det tar deg bare et par minutter å rusle til dagens morgenbad og ikke stort mer til kveldens middag inne i Agios Nikolaos.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,5 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 5 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

På familieeide Palazzo Arhontiko i Agios Nikolaos er det bare 10 leiligheter. Hotellet har ikke basseng, men det ligger ved bystranda i bydelen Kitroplateia. Badehåndklær inkludert.

Frokostservering.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked og spisesteder i umiddelbar nærhet. Cirka 300 meter til sentrum. Bytrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Alle hotell – Agios Nikolaos

9 Muses

Fra 9 Muses er det kort vei til stranda og og sentrum i den sjarmerende småbyen Agios Nikolaos. Her tar eieren Michalis Kokkinis vare på deg i ferien og gir deg gjerne noen bra tips om byen og Kreta. Alle hotellets toromsleiligheter har nydelig utsikt over havet.

Candia Park Village

Candia Park Village ligger i rolige omgivelser rett utenfor Agios Nikolaos på Kreta og har en fabelaktig utsikt over omgivelsene. Hotellet er bygd som en liten landsby der leilighetene ligger i mindre bygninger i skråningen ned mot havet. Her er det ett bassengområde og to strender. Aktivitetstilbud og fasiliteter for voksne og barn i alle aldre gjør dette til et familieparadis.

Lato

Lato kan by på en strålende utsikt over havet og ligger like utenfor Agios Nikolaos på Kreta. Fra hotellet tar det cirka 25 minutter å gå inn til byen og det siste stykke er vel verdt på grunn av utsikten. Takterrassen på hotellet har også fin utsikt over Mirabellobukta og man kan skimte kveldslyset fra Agios Nikolaos.

Minos Palace Hotel & Suites

Aldersgrense på hotellet: 18 år På en halvøy, rett utenfor byen Agios Nikolaos på Kreta ligger Minos Palace Hotel & Suites. Hotellet er fint designet og hotellets mantra er helse og velvære i kombinasjon med nyttig og helseriktig mat basert på lokale råvarer. Foruten et luksuriøst evighetsbasseng har hotellet en egen sandstrand

Ikaros Art Hotel

Ikaros Art Hotel ligger i hjertet av sjarmerende Agios Nikolaos på Kreta. Hotellet passer for deg som vil bo med alt rett rundt hjørnet. I byen er det butikker der håndverkerne selger sine produkter , der restaurantene ligger på rekke og rad rundt den lille innsjøen og alt bare noen skritt fra små strender. Ta gjerne bussen og oppdag flere strender utenfor byen og et must er å besøke øya Spinalonga, som tidligere var en koloni for spedalske.

Filia's Memories

Filia's Memories er et lite leilighetshotell like sør for Agios Nikolaos. Fra hotellet har du en vakker utsikt over havet, fjellene og deler av Agios Nikolaos. Her bor du i lyse og fine leiligheter og treromsleilighetene med havutsikt tar opptil 6 personer.

MGallery NIKO Seaside Resort

Aldergrense på hotellet: 16 år MGallery NIKO Seaside Resort er et luksuriøst og lekkert hotell som ligger nært stranda i Mirabello Bay like utenfor Kretas mest sjarmerende by – Agios Nikolaos. Hotellets evighetsbasseng frister med avkobling og fantastisk utsikt over havet. Innta en lang frokost, nyt en herlig lunsj på kaikanten inne i Agios, ta en time out i hotellets spa og avslutt dagen med en god middag på hotellet.