Candia Park Village

Candia Park Village ligger i rolige omgivelser rett utenfor Agios Nikolaos på Kreta og har en fabelaktig utsikt over omgivelsene. Hotellet er bygd som en liten landsby der leilighetene ligger i mindre bygninger i skråningen ned mot havet. Her er det ett bassengområde og to strender. Aktivitetstilbud og fasiliteter for voksne og barn i alle aldre gjør dette til et familieparadis.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Barn reiser fra kun 998,–

Til dette hotellet reiser barn ekstra billig i sommer og på sensommeren.

Barnepriser under sesongen:

• Høysesong (22/6-5/8): 2 998,–
• Sensommer (6/8-31/8): 998,–

Gjelder barn i alderen 2-11 år som overnatter i ekstraseng. Gjelder utvalgte romtyper.

Barn spiser for 0,–

På dette hotellet spiser barn for kr 0,– når en voksen legger til et måltid, som frokost, halvpensjon, helpensjon eller All Inclusive. Tilbudet gjelder hele sommersesongen.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter superior for 2-6 personer. Toroms suiter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God mat og rent og pent
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Candia Park Village ligger i et rolig område et stykke utenfor Agios Nikolaos sentrum. Hotellet er bygd opp som en kretisk landsby der småhusene ligger fint i åssiden. Herlig utsikt over Agios Nikolaos-bukta.

Hotellets hyggelig bassengområde har to basseng og barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar. Det er to private strender som tilhører hotellet, den ene med sand og den andre med stein. Det er trapper ned til begge strendene.

Det er to restauranter på hotellet: Bufferestauranten Agapi som serverer frokost og middag samt har et kjøkken inspirert av kretiske og greske mattradisjoner samt internasjonale retter. Ved bassengområdet ligger Taverna Fili og serverer enkle lunsj- og middagsretter. I Kafenion serveres meze, små greske retter, som kan skylles ned med en Ozou eller en raki. I hotellets poolbar tilbys det på dagtid lettere retter, juice og smoothie.

Det er et lite treningsrom på hotellet. Lekeplass samt barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Bordtennis, boule, dart og basket. Tennis mot avgift. Vannsport mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Vaskeri mot avgift. Minimarked og suvenirkiosk.

Det er trapper for å komme til strendene og det er trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Ringing fra klokketårnet inne på hotellområdet hver time mellom kl. 9.00 og 14.00, og mellom kl. 18.00 og 21.00.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.00.
  • Middag kl. 19.00-21.30.

Når de voksne kjøper til frokostbuffé er denne inkludert for barn 2-11 år.

Hotell for barnefamilier

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Agios Nikolaos

9 Muses

Fra 9 Muses er det kort vei til stranda og og sentrum i den sjarmerende småbyen Agios Nikolaos. Her tar eieren Michalis Kokkinis vare på deg i ferien og gir deg gjerne noen bra tips om byen og Kreta. Alle hotellets toromsleiligheter har nydelig utsikt over havet.

Lato

Lato kan by på en strålende utsikt over havet og ligger like utenfor Agios Nikolaos på Kreta. Fra hotellet tar det cirka 25 minutter å gå inn til byen og det siste stykke er vel verdt på grunn av utsikten. Takterrassen på hotellet har også fin utsikt over Mirabellobukta og man kan skimte kveldslyset fra Agios Nikolaos.

Minos Palace Hotel & Suites

Aldersgrense på hotellet: 18 år På en halvøy, rett utenfor byen Agios Nikolaos på Kreta ligger Minos Palace Hotel & Suites. Hotellet er fint designet og hotellets mantra er helse og velvære i kombinasjon med nyttig og helseriktig mat basert på lokale råvarer. Foruten et luksuriøst evighetsbasseng har hotellet en egen sandstrand

Ikaros Art Hotel

Ikaros Art Hotel ligger i hjertet av sjarmerende Agios Nikolaos på Kreta. Hotellet passer for deg som vil bo med alt rett rundt hjørnet. I byen er det butikker der håndverkerne selger sine produkter , der restaurantene ligger på rekke og rad rundt den lille innsjøen og alt bare noen skritt fra små strender. Ta gjerne bussen og oppdag flere strender utenfor byen og et must er å besøke øya Spinalonga, som tidligere var en koloni for spedalske.

Filia's Memories

Filia's Memories er et lite leilighetshotell like sør for Agios Nikolaos. Fra hotellet har du en vakker utsikt over havet, fjellene og deler av Agios Nikolaos. Her bor du i lyse og fine leiligheter og treromsleilighetene med havutsikt tar opptil 6 personer.

Palazzo Arhontiko

På hyggelige Palazzo Arhontiko kan du ha bade- og byferie på en gang – det tar deg bare et par minutter å rusle til dagens morgenbad og ikke stort mer til kveldens middag inne i Agios Nikolaos.

MGallery NIKO Seaside Resort

Aldergrense på hotellet: 16 år MGallery NIKO Seaside Resort er et luksuriøst og lekkert hotell som ligger nært stranda i Mirabello Bay like utenfor Kretas mest sjarmerende by – Agios Nikolaos. Hotellets evighetsbasseng frister med avkobling og fantastisk utsikt over havet. Innta en lang frokost, nyt en herlig lunsj på kaikanten inne i Agios, ta en time out i hotellets spa og avslutt dagen med en god middag på hotellet.