Lato

Lato kan by på en strålende utsikt over havet og ligger like utenfor Agios Nikolaos på Kreta. Fra hotellet tar det cirka 25 minutter å gå inn til byen og det siste stykke er vel verdt på grunn av utsikten. Takterrassen på hotellet har også fin utsikt over Mirabellobukta og man kan skimte kveldslyset fra Agios Nikolaos.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Meget hyggelige ansatte. Gode senger. Alltid varmt vann. Godt fungerende ac. Bra rengjøring. Vakk...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lato er et fint lite hotell som ligger nord for Agios Nikolaos. Fra hotellet har du en vakker utsikt over byen og havet. Fra hotellet kan du ta en spasertur inn til Agios Nikolaos men det går også lokalbusser. Hotellet har et fint bassengområde med et basseng, solsenger samt parasoller. I hotellets fine hage kan du finne din egen plass for å lese en bok eller bare ta det rolig i skyggen. Ved bassenget er det en poolbar som hulder åpent hele dagen til sent og til lunsj serveres lettere retter.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Det er 1,5 kilometer til Agios Nikolaos. Det er en bussholdeplass cirka 200 meter fra hotellet. 450 meter fra hotellet ligger Ammoudi Beach der det er restauranter, matbutikker og noen barer. Nivåforskjeller med trapper til heisen. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Bagasjerom og dusj for de med sen avreise.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Frokosten serveres kl. 7.00-10.00.

Alle hotell – Agios Nikolaos

9 Muses

Fra 9 Muses er det kort vei til stranda og og sentrum i den sjarmerende småbyen Agios Nikolaos. Her tar eieren Michalis Kokkinis vare på deg i ferien og gir deg gjerne noen bra tips om byen og Kreta. Alle hotellets toromsleiligheter har nydelig utsikt over havet.

Candia Park Village

Candia Park Village ligger i rolige omgivelser rett utenfor Agios Nikolaos på Kreta og har en fabelaktig utsikt over omgivelsene. Hotellet er bygd som en liten landsby der leilighetene ligger i mindre bygninger i skråningen ned mot havet. Her er det ett bassengområde og to strender. Aktivitetstilbud og fasiliteter for voksne og barn i alle aldre gjør dette til et familieparadis.

Minos Palace Hotel & Suites

Aldersgrense på hotellet: 18 år På en halvøy, rett utenfor byen Agios Nikolaos på Kreta ligger Minos Palace Hotel & Suites. Hotellet er fint designet og hotellets mantra er helse og velvære i kombinasjon med nyttig og helseriktig mat basert på lokale råvarer. Foruten et luksuriøst evighetsbasseng har hotellet en egen sandstrand

Ikaros Art Hotel

Ikaros Art Hotel ligger i hjertet av sjarmerende Agios Nikolaos på Kreta. Hotellet passer for deg som vil bo med alt rett rundt hjørnet. I byen er det butikker der håndverkerne selger sine produkter , der restaurantene ligger på rekke og rad rundt den lille innsjøen og alt bare noen skritt fra små strender. Ta gjerne bussen og oppdag flere strender utenfor byen og et must er å besøke øya Spinalonga, som tidligere var en koloni for spedalske.

Filia's Memories

Filia's Memories er et lite leilighetshotell like sør for Agios Nikolaos. Fra hotellet har du en vakker utsikt over havet, fjellene og deler av Agios Nikolaos. Her bor du i lyse og fine leiligheter og treromsleilighetene med havutsikt tar opptil 6 personer.

Palazzo Arhontiko

På hyggelige Palazzo Arhontiko kan du ha bade- og byferie på en gang – det tar deg bare et par minutter å rusle til dagens morgenbad og ikke stort mer til kveldens middag inne i Agios Nikolaos.

MGallery NIKO Seaside Resort

Aldergrense på hotellet: 16 år MGallery NIKO Seaside Resort er et luksuriøst og lekkert hotell som ligger nært stranda i Mirabello Bay like utenfor Kretas mest sjarmerende by – Agios Nikolaos. Hotellets evighetsbasseng frister med avkobling og fantastisk utsikt over havet. Innta en lang frokost, nyt en herlig lunsj på kaikanten inne i Agios, ta en time out i hotellets spa og avslutt dagen med en god middag på hotellet.