Toroms suite

Toroms suiter med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Brødrister på forespørsel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Disse ligger i første husrekke ved stranda.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom med to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa i stua. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Brødrister på forespørsel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Et soverom med to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa i stua. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Brødrister på forespørsel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Leilighetene ligger i andre husrekke fra stranda.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-6