En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

39% anbefaler hotellet

537 vurderinger
Utmerket
 
163
Veldig bra
 
84
Bra
 
80
Mindre bra
 
91
Dårlig
 
119

Fem siste vurderinger

27.08.2022

av tordisw229 Stavanger kommune, Norge

Halvhjertet all inklusive

Er absolutt ikke et hotell å anbefale! Ekstremt lytt mellom rommene, kunne høre alt naboene sa og gjorde, masse bråk fra gangen var forstyrrende på natt. Rommet var rent, men det var alt. Veldig ukoselig og lite, ikke plass til å legge kofferter vekk. Så resten: et hotell nesten uten en skandinaver merket vi godt! Folk oppførte seg som gribber i restauranten, så ut som de aldri hadde fått oppdragelse. Maten var ikke noe å skryte av, smakløs. Jeg har aldri vært kresen før jeg kom hit. Personalet i restaurant var veldig hyggelige det var positivt. Bassengområde var alt for lite t å være så stort hotell, her fikk vi aldri plass å sitte da det alltid var fullt før kl 8 om morgenen av håndkle på sengene. Stranden til Detur ved alladin hotell var veldig bra, kjempeservice, gratis solsenger og kjempegod mat på strandbar/hotell. Vi liker oss veldig godt i Tyrkia, men denne gang mistrivdes vi på hotellet, og service til Detur er ikke noe å skryte av

 
28.05.2022

av Trygve Hermod B... T Oslo, Norge

Holiday

Jeg anbefaler hotellet som ligger praktisk ved stranden like i nærheten uten for mye bråk! Maten er grei og vellaget med et fantastisk dessertbord som er utrolig deilig! Takket en herlig sjeføkonom! Personalet er snilt og hjelpsomme. Ahmed og flere er flotte oppvarmede i restauranten!

 
15.05.2022

av 699franks Norge

Rent og pent hotel med god standard.

Pent hotell fremstår som nylig oppusset. Hotellets resepsjonister meget hyggelige og hjelpsomme Vi flyttet hit fra et annet hotel som ikke var slik forventet. På Kleopatra beach hotel viste de oss rommet og restaurant før vi bestemte flyttet hit. Rengjøring av rom hver dag, skifte av håndklær annen hver dag , skifte på seng hver tredje dag. Allinklusiv servering her , frokost , lunsj ,middag alt av drikke , øl vin, alkohol bare lokalt produsert. Frokost ok men ikke europeisk. Lunsj fremstår enkelt men med meget gode desserter. Middag litt for mye varm mat som er overkokt og sammen sauset . Ville nok ønsket at maten fremsto noe bedre. Renere smaker feks. Kylling stekt å ikke i sauser. Desserter meget gode. Basseng og solstoler ok. Ønsker du et hotel med høyere standar på mat bør du nok velge 5 stjerner.

 
07.08.2018

av Q8075FLjanm

Dårlig renhold

14 dager på hotellet. Skittent bassengområdet, så ikke en gang at det ble vasket der, og heller ikke selve bassenget ble renset for skit. En del av personalet skulle vært på smilekurs. Måtte be om nye håndklær på rommet. Slåssing i bassengområdet med barn som tilskuere. Nei. Dette hotellet fortjener ikke de stjernene det har fått!

 
01.08.2018

av Birdieboe Bergen, Norge

Til ære for de som jobber her !

Det beste med hotellet er beliggenheten! Gangavstand til «alt». Rommet er *** men grunnen til at jeg gir 5 er betjeningen. Utrolig hyggelig gjeng, alle sammen. Jeg har bodd på finere hoteller en dette - men gjestfriheten denne gjengen ga oss var helt spediell. Vi stortrivdes her og kommer gjerne tilbake. Takk for oss. Mvh familien Bøe.