Yeniacun

På Yeniacun bor du i romslige leiligheter med den beste beliggenhet ved den kjente Kleopatrastranda i Alanya. Her kan du enkelt veksle mellom å bade i havet og ved hotellets basseng, der også de små barna kan plaske og leke i en eget barnebasseng. I leilighetene finner du alt du trenger for å fikse det meste selv i ferien og ta dagene som de kommer og det passer deg.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,2 av 10
Basert på 20 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Yeniacun ligger med perfekt helt inntil Kleopatrastranda, den mest kjente stranda i Alanya. I bassengområdet er det et barnebasseng samt gratis solsenger og parasoller. Hotellets restaurant serverer både tyrkiske og internasjonale retter og i baren ved bassenget kan du bestille deilig drikke. Feriens matinnkjøp gjør du enkelt i den store matbutikken Migros som ligger en kort spasertur fra hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk kan oppfattes som forstyrrende.

Det er cirka 2,5 kilometer til sentrum i Alanya der du finner er stort utvalg av restauranter, barer, klubber og severdigheter. Busstasjonen ligger cirka 300 meter fra Yeniacun.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Meget enkel frokost mot tillegg.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 50-100 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.