Apollo Mondo Selected Gold Island

apollo mondo selected

Gold Island i Avsallar, vest for Alanya, er ett av våre Apollo Mondo Selected - utvalgte hotell med høy standard og meget fornøyde gjester. Gold Island er et lokalt landemerke med sin unike arkitektur og imponerende beliggenhet. Den globus-formede bygningen ytterst på en odde med herlig havutsikt i flere retninger.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Deluxerom plus for 2 personer (kun for voksne gjester over 16 år).

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apollo Mondo Selected Gold Island ligger i den koselige badebyen Avsallar, der livet kretser rundt havet og strendene. Det er et lite sentrum med restauranter og kaféer, og en gang i uka er det marked der turistene møter lokalbefolkningen og virkelig får oppleve det tyrkiske hverdagslivet. Til Alanya er det 2 mil og dit kommer du enkelt med lokalbussen.

Basseng og strand
På gold Island er det et stort bassengområde med et stort utendørsbasseng, et barnebasseng samt et innendørsbasseng. Hotellet ligger omkranset av den private sandstranda. Solsenger og parasoller finner du både i bassengområdet og på stranda.

Deilig mat og underholdning
I hotellets bufférestaurant serveres frokost, lunsj og middag. For barna er det en egen meny. Det er to à la carte-restauranter, en med meksikansk mat og en med italiensk meny. På hotellområdet er det flere barer og kaféer som alle er åpne på dagtid. Noen dager i uka er det underholdning og show.

Baristakaffe på Mondo Café
På alle Apollo Mondo Selected-hotell finner du kaffe- og juicebar Mondo Café, der du kan ta en pause fra solen eller hvile ut etter treningen med kaffe, helsejuice, iskrem og lokale delikatesser.

Helse og trening
Her er det et velutstyrt treningsrom og flere ganger i uka tilbys yoga ute på piren, med Apollo profesjonelle instruktører. Dessuten kan gjestene på dette hotellet delta på det store utvalget av gruppetreningstimer på søsterhotellet. I området rundt Gold Island er det løyper for løping og sykling. Gratis bordtennis, sandvolleyball, padeltennis og basket.

Hotellet har også et fint spa med gratis inngang til jacuzzi og hamam. Behandlinger mot avgift.

Club Polly & Mino og svømmeskole
Her finner du Club Polly & Mino, som deles med søsterhotellet Apollo Mondo Family Gold Island. Les mer om Club Polly & Mino her.

På Apollos egen svømmeskole lærer barna seg å svømme med Svenska Simförbundets pedagogikk, under ledelse av Apollo profesjonelle personale. Svømmemerker som Baddaren og Simborgar kan tas på plass. Les mer om Swim School by Apollo.

Øvrig på hotellet
Gratis wifi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjonen. Room service døgnet rundt og vaskeriservice, begge mot avgift

Som gjest her får du delta på treningsaktivitetene og benytte bassengene på søsterhotellet Apollo Mondo Family Gold Island.

Les mer om våre Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

Hovedrestauranten:

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Sen frokost kl. 10.00-11.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00.
 • Nattsnacks og suppe kl. 23.30-1.00.

Golden Pearl Restaurant:
À la carte-middag kl. 18.30-21.00. En gang pr. opphold kan middagen inntas på à la carte-restauranten. Bordreservasjon kreves.

Barer:

 • Snacks kl. 12.00-16.30 i snackbaren.
 • Iskrem kl. 12.30-17.00 i poolbaren.
 • Te og patisserie kl. 12.30-18.00 i lobbybaren.

Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00 i poolbaren og døgnet rundt i lobbybaren.

All Inclusive gjelder hele avreisedagen, også ved sen avreise.

Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og wifi

Alle hoteller – Alanya

Sailor

Fem minutters gange fra leilighetshotellet Sailor ligger den vakre Kleopatrastranda i Alanya. Etter en dag ved havet er det ikke noe bedre enn å returnere til den hyggelige leiligheten for å tilbringe en stund på balkongen. Hva sier du til et bad i bassenget eller noe godt i restauranten etter siestaen?

Yeniacun

På Yeniacun bor du i romslige leiligheter med den beste beliggenhet ved den kjente Kleopatrastranda i Alanya. Her kan du enkelt veksle mellom å bade i havet og ved hotellets basseng, der også de små barna kan plaske og leke i en eget barnebasseng. I leilighetene finner du alt du trenger for å fikse det meste selv i ferien og ta dagene som de kommer og det passer deg.

Havana Apart

Havana Apart er et hyggelig, lite hotell og ligger kun et steinkast far den populære Kleopatrastranda. I hotellbygningen ligger den populære restauranten Elite, og i området rundt hotellet er det et stort utvalg av butikker og restauranter. I de romslige leilighetene kan du enkelt ordne lunsjen selv før du tar dagens hvilepause fra sola.

My Home

Fra leilighetshotellet My Home er det kort vei til Kleopatrastranda, og sentrum er ligger i gangavstand. I leilighetene finner du alt trenger for å fikse det du trenger i ferien. Med gratis wifi kan du også holde deg à jour i ferien.

Tac Premier Hotel & Spa

Bare 50 meter fra den vakre Kleopatrastranda i Alanya ligger Tac Premier Hotel & Spa. Her bor du komfortabelt i fine dobbeltrom og med All Inclusive inkludert i prisen. Unn deg et velgjørende besøk i hotellets eget hamam.

Apollo Mondo Family Gold Island

Apollo Mondo Family Gold Island er et komplett familiehotell som ligger i den lille badebyen Avsallar, vest for Alanya. Hotellet er valgt ut fordi kundene liker seg så godt her og det ligger så fint til ved sandstranda. Her er det blant annet store basseng med vannsklier, mange treningstimer og All Inclusive for både voksne og barn.

Narcis

Narcis er hotellet for deg som setter pris på en sentral beliggenhet med nærhet til shopping, barer, restauranter og utesteder! Narcis er populært blant ungdommer, som om du tilhører den yngre generasjonen treffer du helt sikkert likesinnede i sommer. Når skumringen faller på stiger pulsen i Alanya og det er bare og kaste seg ut i det heftige utelivet!

Riviera

På populære Riviera i Alanya er stemningen avslappet og beliggenheten fredelig med kort vei til den populære Kleopatrastranda. To basseng for både store og små samt en spaavdeling med hamam og badstue med gratis adgang til visse tider. I tillegg er det et gratis lite treningsrom.

Riviera Zen

På Riviera Zen bor du ved den berømte Kleopatrastranda og bare en kort spasertur fra alt som skjer i Alanya. Her kombinerer du enkelt en herlig badeferie med by utflukter og severdigheter. Du bor komfortabelt med All Inclusive og har gratis tilgang til treningsrom og badstue.