Sunpark Garden

Sunpark Garden byr på herlige basseng med flere vannsklier for hele familien. Her er leilighetene store og rommer opp til 6 personer. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for en deilig og avkoblende ferie i Alanya. Buss til hotellets private del av Kleopatrastranda er inkludert.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 4-6 personer. Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,2 av 10
Basert på 26 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,5 km
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunpark Garden er et barnevennlig hotell i Alanya der hele familien kan kose seg ved hotellets to bassengområder, hvorav ett med morsomme vannsklier for hele familien. I passe gangavstand finnes et stort tilbud av fornøyelser og shopping i Alanyas sentrum og havn. Vil du bade i havet er det to strender, den østre stranda og Kleopatrastranda, dit hotellet tilbyr transport noen ganger om dagen.

Sunpark Garden har to bassengområder. Ett bassengområde med et basseng og et separat barnebasseng. Ved badelandet er det et basseng med en grunnere del for barn. Bassengene er separert med et gjerde. Tre vannsklier for de eldre og to lavere og mindre vannsklier for de små. Vannskliene har en aldersgrense på 12 år og barn under 12 år får reise i selskap med en voksen. Solsenger og parasoller inkludert. Bassenghåndklær inkludert men vil du bytte så er det mot avgift.

En restaurant som serverer frokost-, lunsj- og middagsbufféer, som også serverer også à la carte-retter fra det internasjonale og det tyrkiske kjøkkenet. To barer, en ved bassenget og en ved vannskliene.

Hotellet tilbyr aktiviteter på dagtid, for eksempel vanngymnastikk og ulike typer av gruppetreninger. Hamam, dampbadstue og massasje mot avgift. Treningsrom. Bordtennis, minigolf og biljard mot avgift. Volleyballbane. Internasjonal barneklubb med engelsktalende personal for barn 4-12 år. Lekeplass. Underholdning på kveldstid med show, minidisko og levende musikk.

Wifi inkludert på hele hotellet. Mikrobølgeovn, strykejern og strykebrett på forespørsel i resepsjonen. Minimarked. Hotellet tilbyr daglig transport til Kleopatrastranda uten avgift. Solsenger og parasoller på stranda mot avgift.

Det er cirka 1 kilometer til sentrum av Alanya, 2 kilometer til havna i Alanya og 1,5 kilometer til både Kleopatrastranda og østre stranda. Hotellet ligger i et boligområde med både hotell og private boliger. Rundt hotellet er det lokale butikker og fruktmarkeder.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé.
 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All inclusive.

Serveringstider:

 • Frokost kl. 8.00-10.00.
 • Middag kl. 19.00-21.00.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 8.00-10.00.
 • Kontinental frokost kl. 10.00-11.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
 • Snacks kl. 16.00-17.00.
 • Iskrem til bestemte tider.
 • Ettermiddagkaffe kl. 16.00-17.00.
 • Ubegrenset med internasjonale forfriskninger, kaffe, øl, vin og alkoholholdig drinker av internasjonale merker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 utgår ettromsleilighetene og dobbeltrommene kan bestilles i stedet.

Alle hotell – Alanya

Sailor

Fem minutters gange fra leilighetshotellet Sailor ligger den vakre Kleopatrastranda i Alanya. Etter en dag ved havet er det ikke noe bedre enn å returnere til den hyggelige leiligheten for å tilbringe en stund på balkongen. Hva sier du til et bad i bassenget eller noe godt i restauranten etter siestaen?

Havana Apart

Havana Apart er et hyggelig, lite leilighetshotell og ligger kun et steinkast far den populære Kleopatrastranda i Alanya. På hotellet ligger den populære restauranten Elite, og i området rundt hotellet er det et stort utvalg av butikker og restauranter. I de romslige leilighetene kan du enkelt ordne lunsjen selv før du tar dagens hvilepause fra sola.

My Home

Fra leilighetshotellet My Home er det kort vei til Kleopatrastranda, og sentrum er ligger i gangavstand. I leilighetene finner du alt trenger for å fikse det du trenger i ferien.

Tac Premier Hotel & Spa

Bare 50 meter fra den vakre Kleopatrastranda i Alanya ligger Tac Premier Hotel & Spa. Her bor du komfortabelt i fine dobbeltrom og med All Inclusive inkludert i prisen. Unn deg et velgjørende besøk i hotellets eget hamam.

Apollo Mondo Selected Gold Island

Gold Island i Avsallar, vest for Alanya, er ett av våre Apollo Mondo Selected - utvalgte hotell med høy standard og meget fornøyde gjester. Gold Island er et lokalt landemerke med sin unike arkitektur og imponerende beliggenhet. Den globus-formede bygningen ytterst på en odde med herlig havutsikt i flere retninger.

Apollo Mondo Family Gold Island

Apollo Mondo Family Gold Island er et komplett familiehotell som ligger i den lille badebyen Avsallar, vest for Alanya. Hotellet er valgt ut fordi kundene liker seg så godt her og det ligger så fint til ved sandstranda. Her er det blant annet store basseng med vannsklier, mange treningstimer og All Inclusive for både voksne og barn.

Narcis

Narcis er hotellet for deg som setter pris på en sentral beliggenhet med nærhet til shopping, barer, restauranter og utesteder! Narcis er populært blant ungdommer, som om du tilhører den yngre generasjonen treffer du helt sikkert likesinnede i sommer. Når skumringen faller på stiger pulsen i Alanya og det er bare og kaste seg ut i det heftige utelivet!

Riviera Alanya

På populære Riviera Alanya i Alanya er stemningen avslappet og beliggenheten fredelig med kort vei til den populære Kleopatrastranda. To basseng for både store og små samt en spaavdeling med hamam og badstue samt et lite treningsrom.

Goldcity Holidays Resort

Goldcity Holiday Resort har alt du kan ønske deg – og litt til! Her er badeland, kino og et fantastisk spa. På taket ligger den roterende baren Zodiak som gjør at du kan nyte utsikten over Alanya fra alle vinkler samtidig som du sipper til en drink.

Kaila Beach

Kaila Beach i Alanya har god beliggenhet nære både stranda og sentrum. Det store bassengområdet frister med avkjølende bad for både store og små, med havets krystallklare vann like ved hotellet. Du bor komfortabelt med All Inclusive og har tilgang til blant annet treningsrom, hamam og underholdning.

Yeniacun

På leilighetshotellet Yeniacun bor du i romslige leiligheter med den beste beliggenhet ved den kjente Kleopatrastranda i Alanya. Her kan du enkelt veksle mellom å bade i havet og ved hotellets basseng, der også de små barna kan plaske og leke i en eget barnebasseng. I leilighetene finner du alt du trenger for å fikse det meste selv i ferien og ta dagene som de kommer og det passer deg.

Cook's Club Alanya

Aldersgrense på hotellet: 12 år Velkommen til Cook's Club Alanya, et moderne og trendy hotell for gjester over 12 år. Her råder en herlig og tilbakelent stemning, en restaurant som serverer deilig mat og en bar med lekre, velsmakende drinker. Rommene er lekre i industriell design.

Monart City

All Inclusive-hotellet Monart City ligger rett ovenfor stranda i Alanya. Her er det to herlige bassengområder, med blant annet en vannsklie. Hotellet har en egen del av stranda der hotellet har solsenger, parasoller, drikke og wifi inkludert.

Club Kastalia Holiday Village

All Inclusive-hotellet Club Kastalia Holiday Village ligger ved Konaklistranda. Her venter et eventyr for hele familien og det er masse å finne på. Alt fra et morsomt og fartsfylt badeland med piratskip og vannsklier til restauranter og et stort aktivitetsprogram som passer for alle i familien. Her kan du også ta en stund for deg selv med en deilig massasje og så koble av på stranda med en bok.

Aska Just in Beach

All Inclusive-hotellet Aska Just In Beach ligger rett ovenfor den fine stranda i den lille byen Avsallar, vest for Alanya. Her venter late feriedager ved bassenget og det er mye å gjøre for alle i familien - tennis, barneklubb, et herlige spa, diskotek og et treningsrom.

Magi Apart

På Magi Apart bor du et steinkast fra stranda og i gangavstand til sentrum av Alanya. På hotellet er det et hyggelig bassengområde og en restaurant. Her bor du i toromsleiligheter med balkong.

Lavinia

Lavinia ligger i området Oba like øst for Alanya. På hotellet er det et lite bassengområde med et basseng. I gangavstand ligger den lange stranda som går ut fra Alanya og strekker seg flere kilometer østover. Om kvelden kan du ta en tur langs strandpromenaden inn til Alanya med koselige restauranter, stort shoppingtilbud samt fornøyelser.

Alaaddin Beach

Aldersgrense på hotellet: 18 år Sjarmerende Alaaddin Beach i Alanya ligger midt på Kleopatrastranda – du kan faktisk nyte utsikten over stranda fra solsenga i bassengområdet! Alaaddin har en arabisk touch med mange fine detaljer i mosaikk, blant annet er inngangspartiet meget fargerikt.

Kleopatra (Alanya)

Kleopatra ligger ovenfor Kleopatrastranda i Alanya og her kan dagene tilbringes ved hotellets basseng som ligger på taket. For familiens minste medlemmer er det et barnebasseng. En kort spasertur fra hotellet ligger den berømte stranda og etter en lengre spasertur ligger Alanyas sentrum som har alt fra restauranter, barer og shopping i massevis.