Apollo Mondo Family Gold Island

apollo mondo family

Apollo Mondo Family Gold Island er et komplett familiehotell som ligger i den lille badebyen Avsallar, vest for Alanya. Hotellet er valgt ut fordi kundene liker seg så godt her og det ligger så fint til ved sandstranda. Her er det blant annet store basseng med vannsklier, mange treningstimer og All Inclusive for både voksne og barn.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom, front area for 2 personer. Dobbeltrom for 1-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 3-5 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,9 av 10
Basert på 414 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apollo Mondo Family Gold Island ligger i den koselige badebyen Avsallar, der livet kretser rundt havet og strendene. Det er et lite sentrum med restauranter og kaféer, og en gang i uka er det marked der turistene møter lokalbefolkningen og virkelig får oppleve det tyrkiske hverdagslivet. Til Alanya er det 2 mil og dit kommer du enkelt med lokalbussen.

Stort bassengområde med vannsklier
Hotellet ligger rett ved sandstranda og i bassengområdet er det et stort basseng, et barnebasseng og et basseng med vannsklier. Solsenger og parasoller både i bassengområdet og på stranden.

Restauranter og barer
All Inclusive er inkludert og måltidene serveres i hotellets bufférestaurant, med egen buffé for barna. Det er også to á la carte-restauranter, som ligger på nabohotellet Apollo Mondo Selected Gold Island, der en middag per uke er inkludert i All Inclusive.

Club Polly & Mino og svømmeskole
Her finner du også Club Polly & Mino, Apollos egen barneklubb, som her deles med søsterhotellet Apollo Mondo Selected Gold Island.

På Apollos egen svømmeskole lærer barna seg å svømme med Svenska Simförbundets pedagogikk, under ledelse av Apollo profesjonelle personale. Svømmemerker som Baddaren og Simborgar kan tas på plass.

Baristakaffe i Mondo Café
På alle Apollo Mondo Family-hotell finner du kaffe- og juicebar Mondo Café, der kan du ta en pause fra solen eller hvile ut etter treningen med kaffe, helsejuice, iskrem og lokale delikatesser.

Treningsrom, gruppetrening og spa
På Apollo Mondo Family Gold Island er det treningsrom samt fire treningstimer om dagen med Apollos profesjonelle instruktører. I tilslutning til hotellet er det løyper for løping og sykling. På stranda er det ulike vannsportsaktiviteter. Unn deg også litt ekstra avkobling med hamam og deilige spabehandlinger i hotellets spa (mot avgift).

Les mer om våre Apollo Mondo Family Resorts.

Inkludert i Apollo Mondo Family Resorts på Apollo Mondo Family Gold Island

 • All Inclusive
 • Treningsrom, for gjester over 16 år
 • Fire treningstimer om dagen
 • Solsenger og parasoller ved bassenget og på stranda
 • Wifi på hele hotellet

Mot avgift

 • Barneklubben Club Polly & Mino
 • Swimschool by Apollo
 • Mondo Café
 • Hamam og spabehandlinger
 • Vannsporter på stranda

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.00–10.00.
 • Sen frokost kl. 10.00–11.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30–14.30.
 • Snacks og gözleme kl 12.00–16.00.
 • Iskrem kl. 12.30-17.00
 • Patisserie kl. 12–18.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30–21.30. En gang pr. opphold kan middagen inntas på en av à la carte-restaurantene (begrenset plass og bordreservasjon).
 • Nattsnacks og suppe kl. 23.30–1.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00–24.00 i poolbaren og døgnet rundt i lobbybaren.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra innsjekking til du forlater hotellet på avreisedagen.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Barneklubb og svømmeskole
 • Gruppetrening og treningsrom er inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis wifi

Alle hoteller – Alanya

Sailor

Fem minutters gange fra leilighetshotellet Sailor ligger den vakre Kleopatrastranda i Alanya. Etter en dag ved havet er det ikke noe bedre enn å returnere til den hyggelige leiligheten for å tilbringe en stund på balkongen. Hva sier du til et bad i bassenget eller noe godt i restauranten etter siestaen?

Yeniacun

På Yeniacun bor du i romslige leiligheter med den beste beliggenhet ved den kjente Kleopatrastranda i Alanya. Her kan du enkelt veksle mellom å bade i havet og ved hotellets basseng, der også de små barna kan plaske og leke i en eget barnebasseng. I leilighetene finner du alt du trenger for å fikse det meste selv i ferien og ta dagene som de kommer og det passer deg.

Havana Apart

Havana Apart er et hyggelig, lite hotell og ligger kun et steinkast far den populære Kleopatrastranda. I hotellbygningen ligger den populære restauranten Elite, og i området rundt hotellet er det et stort utvalg av butikker og restauranter. I de romslige leilighetene kan du enkelt ordne lunsjen selv før du tar dagens hvilepause fra sola.

My Home

Fra leilighetshotellet My Home er det kort vei til Kleopatrastranda, og sentrum er ligger i gangavstand. I leilighetene finner du alt trenger for å fikse det du trenger i ferien. Med gratis wifi kan du også holde deg à jour i ferien.

Tac Premier Hotel & Spa

Bare 50 meter fra den vakre Kleopatrastranda i Alanya ligger Tac Premier Hotel & Spa. Her bor du komfortabelt i fine dobbeltrom og med All Inclusive inkludert i prisen. Unn deg et velgjørende besøk i hotellets eget hamam.

Apollo Mondo Selected Gold Island

Gold Island i Avsallar, vest for Alanya, er ett av våre Apollo Mondo Selected - utvalgte hotell med høy standard og meget fornøyde gjester. Gold Island er et lokalt landemerke med sin unike arkitektur og imponerende beliggenhet. Den globus-formede bygningen ytterst på en odde med herlig havutsikt i flere retninger.

Narcis

Narcis er hotellet for deg som setter pris på en sentral beliggenhet med nærhet til shopping, barer, restauranter og utesteder! Narcis er populært blant ungdommer, som om du tilhører den yngre generasjonen treffer du helt sikkert likesinnede i sommer. Når skumringen faller på stiger pulsen i Alanya og det er bare og kaste seg ut i det heftige utelivet!

Riviera

På populære Riviera i Alanya er stemningen avslappet og beliggenheten fredelig med kort vei til den populære Kleopatrastranda. To basseng for både store og små samt en spaavdeling med hamam og badstue med gratis adgang til visse tider. I tillegg er det et gratis lite treningsrom.

Riviera Zen

På Riviera Zen bor du ved den berømte Kleopatrastranda og bare en kort spasertur fra alt som skjer i Alanya. Her kombinerer du enkelt en herlig badeferie med by utflukter og severdigheter. Du bor komfortabelt med All Inclusive og har gratis tilgang til treningsrom og badstue.