Apollo Mondo Family Gold Island

apollo mondo family

Apollo Mondo Family Gold Island er et komplett familiehotell som ligger i den lille badebyen Avsallar, vest for Alanya. Hotellet er valgt ut fordi kundene liker seg så godt her og det ligger så fint til ved sandstranda. Her er det blant annet store basseng med vannsklier, mange treningstimer og All Inclusive for både voksne og barn.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom, front area for 2 personer. Dobbeltrom for 1-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 3-5 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,6 av 10
Basert på 106 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apollo Mondo Family Gold Island ligger i den koselige badebyen Avsallar, der livet kretser rundt havet og strendene. Det er et lite sentrum med restauranter og kaféer, og en gang i uka er det marked der turistene møter lokalbefolkningen og virkelig får oppleve det tyrkiske hverdagslivet. Til Alanya er det 2 mil og dit kommer du enkelt med lokalbussen.

Stort bassengområde med vannsklier
Hotellet ligger rett ved sandstranda og i bassengområdet er det et stort basseng, et barnebasseng og et basseng med vannsklier. Solsenger og parasoller både i bassengområdet og på stranda.

Restauranter og barer
All Inclusive er inkludert og måltidene serveres i hotellets bufférestaurant, med egen buffé for barna. Det er også to á la carte-restauranter, som ligger på nabohotellet Apollo Mondo Selected Gold Island, der en middag per uke er inkludert i All Inclusive.

Club Polly & Mino og svømmeskole
Her finner du også Club Polly & Mino, Apollos egen barneklubb, som her deles med søsterhotellet Apollo Mondo Selected Gold Island.

På Apollos egen svømmeskole, Swimschool by Apollo, lærer barna seg å svømme med Svenska Simförbundets pedagogikk, under ledelse av Apollo profesjonelle personale. Svømmemerker som Baddaren og Simborgar kan tas på plass.

Baristakaffe i Mondo Café
På alle Apollo Mondo Family-hotell finner du kaffe- og juicebar Mondo Café, der kan du ta en pause fra sola eller hvile ut etter treningen med kaffe, helsejuice, iskrem og lokale delikatesser.

Treningsrom, gruppetrening og spa
På Apollo Mondo Family Gold Island er det treningsrom samt fire treningstimer om dagen med Apollos profesjonelle instruktører. I tilslutning til hotellet er det løyper for løping og sykling. På stranda er det ulike vannsportsaktiviteter. Unn deg også litt ekstra avkobling med hamam og deilige spabehandlinger i hotellets spa (mot avgift).

Les mer om våre Apollo Mondo Family-hotell.

Inkludert i Apollo Mondo Family på Apollo Mondo Family Gold Island

 • All Inclusive
 • Treningsrom, for gjester over 16 år
 • Fire treningstimer om dagen
 • Solsenger og parasoller ved bassenget og på stranda
 • Wifi på hele hotellet
 • Padel

Mot avgift

 • Barneklubben Club Polly & Mino
 • Swimschool by Apollo
 • Mondo Café
 • Hamam og spabehandlinger
 • Vannsporter på stranda

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.00–10.00.
 • Sen frokost kl. 10.00–11.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30–14.30.
 • Snacks og gözleme kl 12.00–16.00.
 • Iskrem kl. 12.30-17.00
 • Patisserie kl. 12–18.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30–21.30. En gang pr. opphold kan middagen inntas på en av à la carte-restaurantene (begrenset plass og bordreservasjon).
 • Nattsnacks og suppe kl. 23.30–1.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00–24.00 i poolbaren og døgnet rundt i lobbybaren.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra innsjekking til du forlater hotellet på avreisedagen.

Verdt å vite

 • Swimschool by Apollo, barneklubben Club Polly & Mino og treningsøktene med skandinavisktalende instruktører er på plass fra og med 3. mai.
 • I perioden 1.-31. mai serveres alle måltider på nabohotellet Apollo Mondo Selected Gold Island.
Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino
 • Apollo Swim School
 • Barnas måltider er alltid inkludert
 • Gruppetrening og treningsrom inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Direkte transport t/r hotellet
 • Wifi inkludert

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Apollo Mondo Family Gold Island kan du bestille direkte transport* fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

*) på reiser med rutefly kan vi dessverre ikke garantere direkte transport.

Alle hoteller – Alanya

Sailor

Fem minutters gange fra leilighetshotellet Sailor ligger den vakre Kleopatrastranda i Alanya. Etter en dag ved havet er det ikke noe bedre enn å returnere til den hyggelige leiligheten for å tilbringe en stund på balkongen. Hva sier du til et bad i bassenget eller noe godt i restauranten etter siestaen?

Havana Apart

Havana Apart er et hyggelig, lite hotell og ligger kun et steinkast far den populære Kleopatrastranda. I hotellbygningen ligger den populære restauranten Elite, og i området rundt hotellet er det et stort utvalg av butikker og restauranter. I de romslige leilighetene kan du enkelt ordne lunsjen selv før du tar dagens hvilepause fra sola.

My Home

Fra leilighetshotellet My Home er det kort vei til Kleopatrastranda, og sentrum er ligger i gangavstand. I leilighetene finner du alt trenger for å fikse det du trenger i ferien.

Tac Premier Hotel & Spa

Bare 50 meter fra den vakre Kleopatrastranda i Alanya ligger Tac Premier Hotel & Spa. Her bor du komfortabelt i fine dobbeltrom og med All Inclusive inkludert i prisen. Unn deg et velgjørende besøk i hotellets eget hamam.

Apollo Mondo Selected Gold Island

Gold Island i Avsallar, vest for Alanya, er ett av våre Apollo Mondo Selected - utvalgte hotell med høy standard og meget fornøyde gjester. Gold Island er et lokalt landemerke med sin unike arkitektur og imponerende beliggenhet. Den globus-formede bygningen ytterst på en odde med herlig havutsikt i flere retninger.

Narcis

Narcis er hotellet for deg som setter pris på en sentral beliggenhet med nærhet til shopping, barer, restauranter og utesteder! Narcis er populært blant ungdommer, som om du tilhører den yngre generasjonen treffer du helt sikkert likesinnede i sommer. Når skumringen faller på stiger pulsen i Alanya og det er bare og kaste seg ut i det heftige utelivet!

Riviera

På populære Riviera i Alanya er stemningen avslappet og beliggenheten fredelig med kort vei til den populære Kleopatrastranda. To basseng for både store og små samt en spaavdeling med hamam og badstue samt et lite treningsrom.

Riviera Zen

På Riviera Zen bor du ved den berømte Kleopatrastranda og bare en kort spasertur fra alt som skjer i Alanya. Her kombinerer du enkelt en herlig badeferie med by utflukter og severdigheter. Du bor i hyggelige dobbeltrom med All Inclusive og har gratis tilgang til treningsrom og badstue.

Floria Beach

Floria Beach er et sjarmerende hotell med perfekt beliggenhet ved havet og Kleopatrastranda. Her er atmosfæren rolig og vennlig, med et hotellområde omgitt av frodige trær, busker og vakre farger så langt øyet kan se. Fra rommet har du utsikt over havet og du kan sitte på balkongen og nyte bølgene som slår mot stranda.

Goldcity Holidays Resort

Goldcity Holiday Resort har alt du kan ønske deg – og litt til! Her er badeland, kino og et fantastisk spa. På taket ligger den roterende baren Zodiak som gjør at du kan nyte utsikten over Alanya fra alle vinkler samtidig som du sipper til en drink.

Kaila Beach – sommer 2023

Kaila Beach i Alanya har god beliggenhet nære både stranda og sentrum. Det store bassengområdet frister med avkjølende bad for både store og små, med havets krystallklare vann like ved hotellet. Du bor komfortabelt med All Inclusive og har tilgang til blant annet gratis treningsstudio, hamam og underholdning.

Musti

Musti i Alanya har den beste beliggenheten, bare et steinkast fra den berømte Kleopatrastranda. Her bor du ikke bare ved havet, men også nært sentrum i Alanya med restauranter, barer, butikker og severdigheter rett rundt hjørnet. Hotellets restaurant er dessuten kjent for sin gode Chicken Bombay, som du ikke må gå glipp av når du først er her!

Kaila City

Kaila City ligger i Oba øst for det sentrale Alanya. Herifra er det gangavstand til den fine sandstranda. Du bor i romslige dobbeltrom og velger selv om du bare vil ha frokost på hotellet, eller om All Inclusive passer bedre for dere. Begge alternativene tilbys!

Yeniacun

På Yeniacun bor du i romslige leiligheter med den beste beliggenhet ved den kjente Kleopatrastranda i Alanya. Her kan du enkelt veksle mellom å bade i havet og ved hotellets basseng, der også de små barna kan plaske og leke i en eget barnebasseng. I leilighetene finner du alt du trenger for å fikse det meste selv i ferien og ta dagene som de kommer og det passer deg.

Cook's Club Alanya

Aldersgrense på hotellet: 12 år Velkommen til Cook's Club Alanya, et stilig og trendy hotell for gjester over 12 år. Her råder en herlig og tilbakelent stemning med håndplukkede DJs som spiller musikk, en restaurant som serverer bra mat og en bar med lekre, velsmakende drinker.

Monart City

All Inclusive-hotellet Monart City ligger rett ovenfor stranda i Alanya. Her er det to herlige bassengområder, med blant annet en vannsklie. Hotellet har en egen del av stranda der hotellet har solsenger, parasoller, drikke og wifi inkludert.

Sunpark Garden

Sunpark Garden byr på herlige basseng med flere vannsklier for hele familien. Her er leilighetene store og rommer opp til 6 personer. Frokost er inkludert men legg til halvpensjon eller All Inclusive for en deilig og avkoblende ferie i Alanya. Buss til hotellets private del av Kleopatrastranda er inkludert.