Club Kastalia Holiday Village

All Inclusive-hotellet Club Kastalia Holiday Village ligger ved Konaklistranda. Her venter et eventyr for hele familien og det er masse å finne på. Alt fra et morsomt og fartsfylt badeland med piratskip og vannsklier til restauranter og et stort aktivitetsprogram som passer for alle i familien. Her kan du også ta en stund for deg selv med en deilig massasje og så koble av på stranda med en bok.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom i bungalow for 1-2 personer. Superiorrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom superior for 2-4 personer, hvorav 1 person. Familierom deluxe for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,6 av 10
Basert på 11 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Club Kastalia Holiday Village ligger ved den milelange stranda i Konakli vest for Alanya og fra hotellet kan du spasere til et shoppingsenter eller ta en buss inn til Alanya for litt mer og sjarmerende shopping.

Club Kastalia Holiday Village har fire basseng, hvorav ett stort basseng for alle, en roligere del for voksne med aldersgrense 16 år, et stort basseng med badeland og piratskip samt et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller ved bassengene og på stranda er inkludert. Basseng- og strandhåndklær mot depositum. Solsenger på piren mot avgift. Badelandet er åpent kl. 10.30-12.30 og 14.00-16.30 fra 1. mai til 20. oktober, med værforbehold.

Hotellet har en bufférestaurant der du inntar frokost, lunsj og middag. Hotellets à la carte-restaurant er åpen for gjester fra 16 år to kvelder i uka og for familier med barn fire kvelder i uka, bordreservasjon. Pent antrekk, langbukser for menn til middag. I snackbaren ved stranda kan du ta et lettere måltid åp dagtid. Hotellet har flere barer, hvorav en strandbar, en snackbar ved badelandet, og en bar ved det roligere bassenget.

Club Kastalia Holiday Village har et stort aktivitetsprogram for alle, alt fra morgengymnastikk, boccia og dart til Pilates og yoga. To baner for sandvolleyball. Tennisbane (leksjoner mot avgift, utstyr kan leies), mot avgift. Padel mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4–12 år med engelsktalende personale. Lekepark. Hamam og dampbadstue, kl. 8.00-20.00, øvrig tid samt badstue mot avgift. Massasje mot avgift. Kveldsunderholdning 6 kvelder/uka.

Wifi over hele hotellet mot avgift. Ved betaling for wifi gjelder prisen og passordet for en enhet. Utenfor hotellet er det minibusser for transport til shoppingsenteret Konakli, cirka 1 kilometer samt til Alanya, cirka 13 kilometer, mot avgift.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
 • Kontinental frokost kl. 10.00-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
 • Snacks i Aquapark Bar kl. 11.00-16.30. Åpner 1. mai.
 • Snacks i strandbaren La Filou kl. 12.00-16.00.
 • Kaffe og te med tilbehør i Teagarden kl. 11.00-17.00
 • Iskrem kl. 10.00-18.00.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
 • En à la carte-middag per opphold kl. 19.00-21.00. Bordreservasjon.
 • Snacks kl. 23.00-24.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, kaffe, øl, vin og lokale drinker i en av hotellets barer mellom kl. 10.00 og 24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Avstanden til stranda avhenger av hvor på hotellet du bor.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Alanya

Sailor

Fem minutters gange fra leilighetshotellet Sailor ligger den vakre Kleopatrastranda i Alanya. Etter en dag ved havet er det ikke noe bedre enn å returnere til den hyggelige leiligheten for å tilbringe en stund på balkongen. Hva sier du til et bad i bassenget eller noe godt i restauranten etter siestaen?

Havana Apart

Havana Apart er et hyggelig, lite hotell og ligger kun et steinkast far den populære Kleopatrastranda. I hotellbygningen ligger den populære restauranten Elite, og i området rundt hotellet er det et stort utvalg av butikker og restauranter. I de romslige leilighetene kan du enkelt ordne lunsjen selv før du tar dagens hvilepause fra sola.

My Home

Fra leilighetshotellet My Home er det kort vei til Kleopatrastranda, og sentrum er ligger i gangavstand. I leilighetene finner du alt trenger for å fikse det du trenger i ferien.

Tac Premier Hotel & Spa

Bare 50 meter fra den vakre Kleopatrastranda i Alanya ligger Tac Premier Hotel & Spa. Her bor du komfortabelt i fine dobbeltrom og med All Inclusive inkludert i prisen. Unn deg et velgjørende besøk i hotellets eget hamam.

Apollo Mondo Selected Gold Island

Gold Island i Avsallar, vest for Alanya, er ett av våre Apollo Mondo Selected - utvalgte hotell med høy standard og meget fornøyde gjester. Gold Island er et lokalt landemerke med sin unike arkitektur og imponerende beliggenhet. Den globus-formede bygningen ytterst på en odde med herlig havutsikt i flere retninger.

Apollo Mondo Family Gold Island

Apollo Mondo Family Gold Island er et komplett familiehotell som ligger i den lille badebyen Avsallar, vest for Alanya. Hotellet er valgt ut fordi kundene liker seg så godt her og det ligger så fint til ved sandstranda. Her er det blant annet store basseng med vannsklier, mange treningstimer og All Inclusive for både voksne og barn.

Narcis

Narcis er hotellet for deg som setter pris på en sentral beliggenhet med nærhet til shopping, barer, restauranter og utesteder! Narcis er populært blant ungdommer, som om du tilhører den yngre generasjonen treffer du helt sikkert likesinnede i sommer. Når skumringen faller på stiger pulsen i Alanya og det er bare og kaste seg ut i det heftige utelivet!

Riviera Alanya

På populære Riviera Alanya i Alanya er stemningen avslappet og beliggenheten fredelig med kort vei til den populære Kleopatrastranda. To basseng for både store og små samt en spaavdeling med hamam og badstue samt et lite treningsrom.

Goldcity Holidays Resort

Goldcity Holiday Resort har alt du kan ønske deg – og litt til! Her er badeland, kino og et fantastisk spa. På taket ligger den roterende baren Zodiak som gjør at du kan nyte utsikten over Alanya fra alle vinkler samtidig som du sipper til en drink.

Kaila Beach

Kaila Beach i Alanya har god beliggenhet nære både stranda og sentrum. Det store bassengområdet frister med avkjølende bad for både store og små, med havets krystallklare vann like ved hotellet. Du bor komfortabelt med All Inclusive og har tilgang til blant annet gratis treningsstudio, hamam og underholdning.

Musti

Musti i Alanya har den beste beliggenheten, bare et steinkast fra den berømte Kleopatrastranda. Her bor du ikke bare ved havet, men også nært sentrum i Alanya med restauranter, barer, butikker og severdigheter rett rundt hjørnet. Hotellets restaurant er dessuten kjent for sin gode Chicken Bombay, som du ikke må gå glipp av når du først er her!

Kaila City

Kaila City ligger i Oba øst for det sentrale Alanya. Herifra er det gangavstand til den fine sandstranda. Du bor i romslige dobbeltrom og velger selv om du bare vil ha frokost på hotellet, eller om All Inclusive passer bedre for dere. Begge alternativene tilbys!

Yeniacun

På Yeniacun bor du i romslige leiligheter med den beste beliggenhet ved den kjente Kleopatrastranda i Alanya. Her kan du enkelt veksle mellom å bade i havet og ved hotellets basseng, der også de små barna kan plaske og leke i en eget barnebasseng. I leilighetene finner du alt du trenger for å fikse det meste selv i ferien og ta dagene som de kommer og det passer deg.

Cook's Club Alanya

Aldersgrense på hotellet: 12 år Velkommen til Cook's Club Alanya, et moderne og trendy hotell for gjester over 12 år. Her råder en herlig og tilbakelent stemning, en restaurant som serverer deilig mat og en bar med lekre, velsmakende drinker. Rommene er lekre i industriell design.

Monart City

All Inclusive-hotellet Monart City ligger rett ovenfor stranda i Alanya. Her er det to herlige bassengområder, med blant annet en vannsklie. Hotellet har en egen del av stranda der hotellet har solsenger, parasoller, drikke og wifi inkludert.

Sunpark Garden

Sunpark Garden byr på herlige basseng med flere vannsklier for hele familien. Her er leilighetene store og rommer opp til 6 personer. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for en deilig og avkoblende ferie i Alanya. Buss til hotellets private del av Kleopatrastranda er inkludert.

Kleopatra (Alanya)

Kleopatra ligger ovenfor Kleopatrastranda i Alanya og her kan dagene tilbringes ved hotellets basseng som ligger på taket. For familiens minste medlemmer er det et barnebasseng. En kort spasertur fra hotellet ligger den berømte stranda og etter en lengre spasertur ligger Alanyas sentrum som har alt fra restauranter, barer og shopping i massevis.

Aska Just in Beach

All Inclusive-hotellet Aska Just In Beach ligger rett ovenfor den fine stranda i den lille byen Avsallar, vest for Alanya. Her venter late feriedager ved bassenget og det er mye å gjøre for alle i familien - tennis, barneklubb, et herlige spa, diskotek og et treningsrom.

Magi Apart

På Magi Apart bor du et steinkast fra stranda og i gangavstand til sentrum av Alanya. På hotellet er det et hyggelig bassengområde og en restaurant. Her bor du i toromsleiligheter med balkong.

Lavinia

Lavinia ligger i området Oba like øst for Alanya. På hotellet er det et lite bassengområde med et basseng. I gangavstand ligger den lange stranda som går ut fra Alanya og strekker seg flere kilometer østover. Om kvelden kan du ta en tur langs strandpromenaden inn til Alanya med koselige restauranter, stort shoppingtilbud samt fornøyelser.

Villa Sonata

Villa Sonata er et hyggelig leilighetshotell i de øverste delene av Alanya med utsikt over byen og fjellene. I hotellets restaurant kan du spise gode retter fra det tyrkiske kjøkkenet og hotellet har to mindre bassengområder. Til den herlige Kleopatrastranda er det gangavstand og om kvelden er det fint å ta en tur ned til sentrum for litt shopping.

Alaaddin Beach

Aldersgrense på hotellet: 18 år Sjarmerende Alaaddin Beach i Alanya ligger midt på Kleopatrastranda – du kan faktisk nyte utsikten over stranda fra solsenga i bassengområdet! Alaaddin har en arabisk touch med mange fine detaljer i mosaikk, blant annet er inngangspartiet meget fargerikt.