Goldcity Holidays Resort

Goldcity Holiday Resort har alt du kan ønske deg – og litt til! Her er badeland, kino og et fantastisk spa. På taket ligger den roterende baren Zodiak som gjør at du kan nyte utsikten over Alanya fra alle vinkler samtidig som du sipper til en drink.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom med 3 ord. senger for 3-5 personer. Familierom med 4 ord. senger for 4-6 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,2 av 10
Basert på 108 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 4 km
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Moro i de mange bassengene
På det store hotellområdet er det seks basseng, hvorav tre barnebasseng og ett med olympiske mål (kun for trening). Ved hovedbygningen ligger et stort barnebasseng med vannsklier for de yngste. Gratis solsenger og parasoller både ved bassengene og på stranda. Poolbar. Badehåndklær mot depositum.

Hotellet har også et badeland med et 20-talls vannsklier, hvorav 12 er for voksne og barn over 12 år. De største skliene er åpne to timer hver dag, de øvrige fem timer. Basseng og barnebasseng, samt to basseng med vannsklier. Innendørsbasseng.

God mat i flere restauranter
På hotellet er det flere restauranter. I tillegg til bufférestauranten er det tre á la carte-restauranter. En gang i uka er et måltid på á la carte-restauranten World Cuisine (bordreservasjon) inkludert. De andre á la carte- restaurantene er ikke inkluderte i All Inclusive. Liten kino, samt nattklubb.

Mange treningsaktiviteter
Goldcity Holiday Resort har fotball, volleyball, bordtennis og bowling. Biljard mot avgift. Tennis mot avgift, og da er to racketer og tre baller inkludert. Treningsrom. Et herlig spa behandlinger mot avgift. Hamam og badstue inkludert. Alle behandlinger mot avgift.

Øvrig på hotellet
Wifi inkludert i hovedbygningen. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplasser ute og inne. Velassortert minimarked, gullsmed, veskebutikk, suvenirbutikk, skinn- og lærbutikk, klesbutikk og skobutikk med mer.

Det er buss t/r stranda som ligger cirka 4 kilometer fra hotellet. Buss til Alanya en gang/dag. Cirka 1,5 kilometer til nærmeste offentlige strand. Cirka 4 kilometer til hotellstranda med shuttleservice. Direktebuss med minibuss t/r hotellet ved ankomst og avreise. Underholdning og live musikk. Amfiteater der deler av underholdningen skjer. Nedenfor hovedbygningen ligger områdets villaer i varierende størrelser og utforming.

Hotellområdet er stort, med store nivåforskjeller og enkelte fasiliteter/aktiviteter kan ligge opp til et kvarters spasertur unna. Buss trafikkerer hotellområdet hvert kvarter. Det er cirka 3 kilometer til Mahmutlar sentrum og cirka 15 kilometer til Alanya sentrum. Det er ikke trafikk utenfor hotellet.

Kontanter tas ikke i mot inne på hotellområdet. Betalingskort fås i resepsjonen.

For å benytte fotballbanen må man kontakte hotellet innen avreise. Fotballbanen er stengt hvert år mellom 15. oktober og 15. desember.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Sen frokost kl. 10.00-11.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Snacks i en av hotellets snackbarer kl. 12.30-16.30.
  • Ettermiddagste og kaffe kl. 15.30-17.30.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00.
  • En middag per uke kan inntas i à la carte-restauranten World Cuisine, bordbestilling og pent antrekk.
  • Nattmat suppe kl. 24.00-1.00.
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til hele avreisedagen, også ved sen avreise.

Alle hotell – Alanya

Sailor

Fem minutters gange fra leilighetshotellet Sailor ligger den vakre Kleopatrastranda i Alanya. Etter en dag ved havet er det ikke noe bedre enn å returnere til den hyggelige leiligheten for å tilbringe en stund på balkongen. Hva sier du til et bad i bassenget eller noe godt i restauranten etter siestaen?

Havana Apart

Havana Apart er et hyggelig, lite leilighetshotell og ligger kun et steinkast far den populære Kleopatrastranda i Alanya. På hotellet ligger den populære restauranten Elite, og i området rundt hotellet er det et stort utvalg av butikker og restauranter. I de romslige leilighetene kan du enkelt ordne lunsjen selv før du tar dagens hvilepause fra sola.

My Home

Fra leilighetshotellet My Home er det kort vei til Kleopatrastranda, og sentrum er ligger i gangavstand. I leilighetene finner du alt trenger for å fikse det du trenger i ferien.

Tac Premier Hotel & Spa

Bare 50 meter fra den vakre Kleopatrastranda i Alanya ligger Tac Premier Hotel & Spa. Her bor du komfortabelt i fine dobbeltrom og med All Inclusive inkludert i prisen. Unn deg et velgjørende besøk i hotellets eget hamam.

Apollo Mondo Selected Gold Island

Gold Island i Avsallar, vest for Alanya, er ett av våre Apollo Mondo Selected - utvalgte hotell med høy standard og meget fornøyde gjester. Gold Island er et lokalt landemerke med sin unike arkitektur og imponerende beliggenhet. Den globus-formede bygningen ytterst på en odde med herlig havutsikt i flere retninger.

Apollo Mondo Family Gold Island

Apollo Mondo Family Gold Island er et komplett familiehotell som ligger i den lille badebyen Avsallar, vest for Alanya. Hotellet er valgt ut fordi kundene liker seg så godt her og det ligger så fint til ved sandstranda. Her er det blant annet store basseng med vannsklier, mange treningstimer og All Inclusive for både voksne og barn.

Narcis

Narcis er hotellet for deg som setter pris på en sentral beliggenhet med nærhet til shopping, barer, restauranter og utesteder! Narcis er populært blant ungdommer, som om du tilhører den yngre generasjonen treffer du helt sikkert likesinnede i sommer. Når skumringen faller på stiger pulsen i Alanya og det er bare og kaste seg ut i det heftige utelivet!

Riviera Alanya

På populære Riviera Alanya er stemningen avslappet og beliggenheten fredelig med kort vei til den populære Kleopatrastranda. To basseng for både store og små samt en spaavdeling med hamam og badstue samt et lite treningsrom.

Kaila Beach

Kaila Beach i Alanya har god beliggenhet nære både stranda og sentrum. Det store bassengområdet frister med avkjølende bad for både store og små, med havets krystallklare vann like ved hotellet. Du bor komfortabelt med All Inclusive og har tilgang til blant annet treningsrom, hamam , barneklubb og underholdning.

Yeniacun

På leilighetshotellet Yeniacun bor du i romslige leiligheter med den beste beliggenhet ved den kjente Kleopatrastranda i Alanya. Her kan du enkelt veksle mellom å bade i havet og ved hotellets basseng, der også de små barna kan plaske og leke i en eget barnebasseng. I leilighetene finner du alt du trenger for å fikse det meste selv i ferien og ta dagene som de kommer og det passer deg.

Cook's Club Alanya

Aldersgrense på hotellet: 12 år Velkommen til Cook's Club Alanya, et moderne og trendy hotell for gjester over 12 år. Her råder en herlig og tilbakelent stemning, en restaurant som serverer deilig mat og en bar med lekre, velsmakende drinker. Rommene er lekre i industriell design.

Monart City

All Inclusive-hotellet Monart City ligger rett ovenfor stranda i Alanya. Her er det to herlige bassengområder, med blant annet en vannsklie. Hotellet har en egen del av stranda der hotellet har solsenger, parasoller, drikke og wifi inkludert.

Sunpark Garden

Sunpark Garden byr på herlige basseng med flere vannsklier for hele familien. Her er leilighetene store og rommer opp til 6 personer. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for en deilig og avkoblende ferie i Alanya. Buss til hotellets private del av Kleopatrastranda er inkludert.

Aska Just in Beach

All Inclusive-hotellet Aska Just In Beach ligger rett ovenfor den fine stranda i den lille byen Avsallar, vest for Alanya. Her venter late feriedager ved bassenget og det er mye å gjøre for alle i familien - tennis, barneklubb, et herlige spa, diskotek og et treningsrom.

Magi Apart

På Magi Apart bor du et steinkast fra stranda og i gangavstand til sentrum av Alanya. På hotellet er det et hyggelig bassengområde og en restaurant. Her bor du i toromsleiligheter med balkong.

Lavinia

Lavinia ligger i området Oba like øst for Alanya. På hotellet er det et lite bassengområde med et basseng. I gangavstand ligger den lange stranda som går ut fra Alanya og strekker seg flere kilometer østover. Om kvelden kan du ta en tur langs strandpromenaden inn til Alanya med koselige restauranter, stort shoppingtilbud samt fornøyelser.

Alaaddin Beach

Aldersgrense på hotellet: 18 år Sjarmerende Alaaddin Beach i Alanya ligger midt på Kleopatrastranda – du kan faktisk nyte utsikten over stranda fra solsenga i bassengområdet! Alaaddin har en arabisk touch med mange fine detaljer i mosaikk, blant annet er inngangspartiet meget fargerikt.

Kleopatra (Alanya)

Kleopatra ligger ovenfor Kleopatrastranda i Alanya og her kan dagene tilbringes ved hotellets basseng som ligger på taket. For familiens minste medlemmer er det et barnebasseng. En kort spasertur fra hotellet ligger den berømte stranda og etter en lengre spasertur ligger Alanyas sentrum som har alt fra restauranter, barer og shopping i massevis.

Club Kastalia Holiday Village

All Inclusive-hotellet Club Kastalia Holiday Village ligger ved Konaklistranda. Her venter et eventyr for hele familien og det er masse å finne på. Alt fra et morsomt og fartsfylt badeland med piratskip og vannsklier til restauranter og et stort aktivitetsprogram som passer for alle i familien. Her kan du også ta en stund for deg selv med en deilig massasje og så koble av på stranda med en bok.