Goldcity Holidays Resort

Goldcity Holiday Resort har alt du kan ønske deg – og litt til! Her er badeland, kino og et fantastisk spa. På taket ligger den roterende baren Zodiak som gjør at du kan nyte utsikten over Alanya fra alle vinkler samtidig som du sipper til en drink.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom med 3 ord. senger for 3-5 personer. Familierom med 4 ord. senger for 4-6 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,4 av 10
Basert på 21 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 4 km
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Moro i de mange bassengene
På det store hotellområdet er det seks basseng, hvorav tre barnebasseng og ett med olympiske mål (kun for trening). Ved hovedbygningen ligger et stort barnebasseng med vannsklier for de yngste. Gratis solsenger og parasoller både ved bassengene og på stranden. Poolbar. Badehåndklær mot depositum.

Hotellet har også et badeland med et 20-talls vannsklier, hvorav 12 er for voksne og barn over 12 år. De største skliene er åpne to timer hver dag, de øvrige fem timer. Basseng og barnebasseng, samt to basseng med vannsklier. Innendørsbasseng.

Flere restauranter
På hotellet er det flere restauranter. I tillegg til bufférestauranten er det tre á la carte-restauranter. En gang i uken er et måltid på á la carte-restauranten World Cuisine (bordreservasjon) inkludert. De andre á la carte- restaurantene er ikke inkluderte i All Inclusive. Liten kino, samt nattklubb.

Mange treningsaktiviteter
Goldcity Holiday Resort har fotball, tennis, volleyball, bordtennis, bowling og biljard mot avgift. Treningsrom. Et herlig spa behandlinger mot avgift. Gratis hamam og badstue. Alle behandlinger mot avgift.

Øvrig på hotellet
Gratis wifi i hovedbygningen. Spillrom med PC. Gratis deponering i resepsjonen. Velassortert matbutikk, gullsmed, veskebutikk, suvenirer, skinn- og lær, klær og sko. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplasser ute og inne. Direkte transfer med minibuss til/fra hotellet ved ankomst og avreise. Romservice hele døgnet, og vaskeriservice mot avgift. Velassortert minimarked, gullsmed, veskebutikk, suvenirbutikk, skinn- og lærbutikk, klesbutikk og skobutikk med mer.

Det er gratis buss t/r stranda som ligger cirka 4 kilometer fra hotellet. Buss til Alanya en gang/dag. Cirka 1,5 kilometer til nærmeste offentlige strand. Cirka 4 kilometer til hotellstranda med shuttleservice. Direktebuss med minibuss t/r hotellet ved ankomst og avreise. Underholdning og live musikk. Amfiteater der deler av underholdningen skjer. Nedenfor hovedbygningen ligger områdets villaer i varierende størrelser og utforming. Bor du i villa har du også tilgang til alle fasiliteter som finnes i hovedbygningen.

Hotellområdet er stort, med store nivåforskjeller og enkelte fasiliteter/aktiviteter kan ligge opp til et kvarters spasertur unna. Gratis buss i hotellområdet hvert kvarter. Det er cirka 3 kilometer til Mahmutlar sentrum og cirka 15 kilometer til Alanya sentrum. Det er ikke trafikk utenfor hotellet.

Hotellområdet er stort, med store nivåforskjeller og enkelte fasiliteter/aktiviteter kan ligge opp til et kvarters spasertur unna. Gratis buss i hotellområdet hvert kvarter. Det er cirka 3 kilometer til Mahmutlar sentrum og cirka 15 kilometer til Alanya sentrum. Det er ikke trafikk utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Sen frokost kl. 10.00-11.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
 • Snacks kl. 12.30-17.00.
 • Ettermiddagste og kaffe kl. 16.00-17.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00. En middag per uke kan inntas i à la carte-restauranten World Cuisine, bordbestilling og pent antrekk. Øvrige á la carte-restauranter er ikke inkluderte i All Inclusive, men du er velkommen til å spise der til selvkost.
 • Nattsuppe kl. 24.00-1.00.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til hele avreisedagen, også ved sen avreise.

Verdt å vite

 • Kontanter kan ikke brukes på hotellområdet. Betalingskort kan hentes i resepsjonen.
 • For å få bruke fotballbanen må hotellet kontaktes før ankomst. Fotballbanen er stengt i perioden 15.10-15.12 hvert år.

Alle hoteller – Alanya

Sailor

Fem minutters gange fra leilighetshotellet Sailor ligger den vakre Kleopatrastranda i Alanya. Etter en dag ved havet er det ikke noe bedre enn å returnere til den hyggelige leiligheten for å tilbringe en stund på balkongen. Hva sier du til et bad i bassenget eller noe godt i restauranten etter siestaen?

Havana Apart

Havana Apart er et hyggelig, lite hotell og ligger kun et steinkast far den populære Kleopatrastranda. I hotellbygningen ligger den populære restauranten Elite, og i området rundt hotellet er det et stort utvalg av butikker og restauranter. I de romslige leilighetene kan du enkelt ordne lunsjen selv før du tar dagens hvilepause fra sola.

My Home

Fra leilighetshotellet My Home er det kort vei til Kleopatrastranda, og sentrum er ligger i gangavstand. I leilighetene finner du alt trenger for å fikse det du trenger i ferien. Med gratis wifi kan du også holde deg à jour i ferien.

Tac Premier Hotel & Spa

Bare 50 meter fra den vakre Kleopatrastranda i Alanya ligger Tac Premier Hotel & Spa. Her bor du komfortabelt i fine dobbeltrom og med All Inclusive inkludert i prisen. Unn deg et velgjørende besøk i hotellets eget hamam.

Apollo Mondo Selected Gold Island

Gold Island i Avsallar, vest for Alanya, er ett av våre Apollo Mondo Selected - utvalgte hotell med høy standard og meget fornøyde gjester. Gold Island er et lokalt landemerke med sin unike arkitektur og imponerende beliggenhet. Den globus-formede bygningen ytterst på en odde med herlig havutsikt i flere retninger.

Apollo Mondo Family Gold Island

Apollo Mondo Family Gold Island er et komplett familiehotell som ligger i den lille badebyen Avsallar, vest for Alanya. Hotellet er valgt ut fordi kundene liker seg så godt her og det ligger så fint til ved sandstranda. Her er det blant annet store basseng med vannsklier, mange treningstimer og All Inclusive for både voksne og barn.

Narcis

Narcis er hotellet for deg som setter pris på en sentral beliggenhet med nærhet til shopping, barer, restauranter og utesteder! Narcis er populært blant ungdommer, som om du tilhører den yngre generasjonen treffer du helt sikkert likesinnede i sommer. Når skumringen faller på stiger pulsen i Alanya og det er bare og kaste seg ut i det heftige utelivet!

Riviera

På populære Riviera i Alanya er stemningen avslappet og beliggenheten fredelig med kort vei til den populære Kleopatrastranda. To basseng for både store og små samt en spaavdeling med hamam og badstue med gratis adgang til visse tider. I tillegg er det et gratis lite treningsrom.

Riviera Zen

På Riviera Zen bor du ved den berømte Kleopatrastranda og bare en kort spasertur fra alt som skjer i Alanya. Her kombinerer du enkelt en herlig badeferie med by utflukter og severdigheter. Du bor i hyggelige dobbeltrom med All Inclusive og har gratis tilgang til treningsrom og badstue.

Floria Beach

Floria Beach er et sjarmerende hotell med perfekt beliggenhet ved havet og Kleopatrastranda. Her er atmosfæren rolig og vennlig, med et hotellområde omgitt av frodige trær, busker og vakre farger så langt øyet kan se. Fra rommet har du utsikt over havet og du kan sitte på balkongen og nyte bølgene som slår mot stranda.

Kaila Beach

Kaila Beach i Alanya har god beliggenhet nære både stranda og sentrum. Det store bassengområdet frister med avkjølende bad for både store og små, med havets krystallklare vann like ved hotellet. Du bor komfortabelt med All Inclusive og har tilgang til blant annet gratis treningsstudio, hamam og underholdning.

Musti

Musti i Alanya har den beste beliggenheten, bare et steinkast fra den berømte Kleopatrastranda. Her bor du ikke bare ved havet, men også nært sentrum i Alanya med restauranter, barer, butikker og severdigheter rett rundt hjørnet. Hotellets restaurant er dessuten kjent for sin gode Chicken Bombay, som du ikke må gå glipp av når du først er her!

Kaila City

Kaila City ligger i Oba øst for det sentrale Alanya. Herifra er det gangavstand til den fine sandstranda. Du bor i romslige dobbeltrom og velger selv om du bare vil ha frokost på hotellet, eller om All Inclusive passer bedre for dere. Begge alternativene tilbys!

Yeniacun

På Yeniacun bor du i romslige leiligheter med den beste beliggenhet ved den kjente Kleopatrastranda i Alanya. Her kan du enkelt veksle mellom å bade i havet og ved hotellets basseng, der også de små barna kan plaske og leke i en eget barnebasseng. I leilighetene finner du alt du trenger for å fikse det meste selv i ferien og ta dagene som de kommer og det passer deg.