Dobbeltrom

Dobbeltrom med en stor balkong. Rommene ligger i hovedbygningen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Noen rom med vegg-til-vegg-teppe. TV. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 1-2 / 2-3

Familierom med 3 ord. senger

Familierom med stor møblert balkong. Rommene ligger i hovedbygningen med stuedel og minikjøkken samt to soverom, ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Ekstrasenger mulig i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Vaskemaskin. TV. To bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 102 kvm
Antall personer: 3-5

Familierom med 4 ord. senger

Familierom med stor møblert balkong. Rommene ligger i hovedbygningen og består av en stuedel men minikjøkken samt tre soverom. Et med en dobbeltseng, et med to enkeltsenger og et med en enkeltseng. Ekstraseng mulig i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Vaskemaskin. TV. To bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 137 kvm
Antall personer: 4-6, hvorav 1 barn

Superiorrom

Dobbeltrom med stor møblert balkong. Rommene ligger i hovedbygningen. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Vegg-til-vegg-teppe. Minibar. TV. TV. Jacuzzi, dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-3