Namaka Resort Kamala

Namaka Resort Kamala ligger høyt oppe på en høyde i et naturområde og har en fantastisk panoramautsikt over Kamala Bay. På hotellet finnes flere bassenger, blant annet et infinitypool og det finnes et lite treningsstudio og et spa med herlige spabehandlinger.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 4 km
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Namaka Resort Kamala er et hotell i tradisjonell thailandsk stil med thailandske detaljer både i arkitekturen og i innredningen.

På hotellet er det et bassengområde med flere bassenger, et barnebasseng med vannrusjebaner, et infinitypool med utsikt over havet og en swim up-bar som serverer enklere retter og drikke. Her finnes også gratis solsenger, parasoller og bandehåndklær. Hovedstranden i Kamala ligger ca. 3 kilometer unna og hotellet har en gratis shuttlebuss som går mellom kl. 11.00 og 17.00 (avganger hver time).

På hotellet finnes restauranten Blue Sea Café som serverer lokale og internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Lobbybaren Horizon Lounge serverer enkle retter og drikke.

Det finnes også et mindre treningsstudio som er gratis, og et spa, Lotus spa, hvor man kan nyte deilige skjønnhets- og massasjebehandlinger, dampbadstu og jacuzzi mot avgift.

For barna er det en barneklubb i hotellets regi og mulighet for å delta på matlagingskurs mot avgift.

Sentrum i Kamala ligger ca. 3 kilometer unna. Livlige Patong ligger ca. 9 kilometer unna, det tar ca. 15 minutter med bil. Den koselige stranden Bangtao ligger ca. 12 kilometer unna og det er 29 kilometer til Phuket flyplass.

Måltider

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halv- og helpensjon, samt julemiddag mot tillegg.

Halvpensjon på Namaka Resort Kamala inkluderer frokostbuffé og lunsj eller middag. Helpensjon inkluderer frokostbuffé, lunsj og middag. (Drikke til måltidene er ikke inkludert.)

Verdt å vite

Lokaltrafikk. Hotellet ligger høyt oppe på en høyde med mange trapper og store nivåforskjeller.