Namaka Resort Kamala

Vi beklager.

Dette hotellet kan dessverre ikke bestilles nå, men kommer til salg senere.

Namaka Resort Kamala ligger høyt oppe på en høyde i et naturområde og har en fantastisk panoramautsikt over Kamala Bay. På hotellet er det flere basseng, blant annet et infinitypool og det er et lite treningsrom samt et spa med herlige behandlinger.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 4 km
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Namaka Resort Kamala er et hotell i tradisjonell thailandsk stil med thailandske detaljer både i arkitekturen og i innredningen.

Hotellet har et bassengområde med flere bassenger, et barnebasseng med vannsklier, en infinitypool med utsikt over havet og en swim up-bar som serverer enklere retter og drikke. Her finnes også gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Hovedstranda i Kamala ligger cirka 3 kilometer unna og hotellet har en gratis shuttlebuss som går mellom kl. 11.00 og 17.00 (avganger hver time).

Hotellrestauranten Blue Sea Café serverer lokale og internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Lobbybaren Horizon Lounge serverer enkle retter og drikke.

Det finnes også et mindre treningsrom som er gratis, og et spa, Lotus spa, hvor man kan nyte deilige skjønnhets- og massasjebehandlinger, dampbadstue og jacuzzi mot avgift.

For barna er det en barneklubb i hotellets regi, med engelsktalende personale og mulighet for å delta på matlagingskurs mot avgift.

Sentrum i Kamala ligger cirka 3 kilometer unna. Inn til livlige Patong er det cirka 9 kilometer, det tar omtrent 15 minutter med bil. Den koselige stranda Bangtao ligger 12 kilometer unna og det er 29 kilometer til Phuket flyplass.

Måltider

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon, samt julemiddag mot tillegg.

Halvpensjon på Namaka Resort Kamala inkluderer frokostbuffé og lunsj eller middag.
Helpensjon inkluderer frokostbuffé, lunsj og middag. (Drikke til måltidene er ikke inkludert.)

Verdt å vite

  • Lokaltrafikk.
  • Hotellet ligger høyt oppe på en høyde med mange trapper og store nivåforskjeller.