Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,2 av 10 Basert på 5 vurderinger
Total vurdering
 
7,2 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,8 / 10
Mat og drikke
 
7,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,2 / 10
Service
 
6,4 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-23


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-22


8 av 10

+
Veldig bra frokostbuffet
-
Ukultur med gjesters reservering av solsenger ved å legge ut håndklær tidlig om morgen. Et reservert dekk for gjester med rom i første etasje hadde over 30 solsenger hvor bare 2-5 ble brukt. Det var litt frustrerende når det ikke var mulig å oppdrive solsenger ellers.

Bekreftet gjest: 2023-07-22


8 av 10

+
Beliggenhet
-
Litt dårlig aircondition

Bekreftet gjest: 2023-07-01


5 av 10

+
Nær stranda
-
Dårlig service, ventet i mange timer på at hotelrommet skulle bli klart. Hotellet personalet sa det skulle være klart kl 14, men var ikke klart før 15.30.

Bekreftet gjest: 2023-06-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

897 vurderinger
Utmerket
 
348
Veldig bra
 
321
Bra
 
121
Mindre bra
 
57
Dårlig
 
50

Fem siste vurderinger

17.07.2022

av JanaP1062

J

Positivt : - freshe lokaler - hjelpsomt personale - kort vei inn til Palma /flyplassen - stranden rett utenfor hotellet Negativt: - ikke god mat ( i felles restauranten - frokost / middag ) - aircondition fungerer ikke som den skal - ikke et hyggelig område rundt hotellet. Mye restauranter med dårlig mat. - strandhåndkle kan kun byttes 3 dager i uken. - folk reserverer solsenger ved bassenget tidlig. Innen 9.30 er det meste tatt. På stranden finnes det to seksjoner med solsenger : 18 euro senger- alt fullt innen 9.15 og 54 euro senger ( 2 senger og 1 parasoll) Alt i alt syns vi dessverre ikke dette hotellet tilsvarte prisen. Vi betalte 2800 euro for 10 dager med frokost og middag, men måtte spise middag på restaurant hver kveld fordi middagen på hotellet ikke var spiselig for vår del dessverre.

 
29.04.2022

av hegelaisen Oslo, Norge

Rent, hyggelige ansatte og passe standard

+ Hyggelige ansatte, svært rent og ordentlig, bra meny, frokosten var helt som forventet. - Rommene trenger en oppgradering, vår aicondition fungerte ikke under oppholdet men vi reiste før sommersesongen så det gikk greit. Prisene på hotellmenyen er litt høyere enn gjennomsnittet. Helt som forventet for et 4 stjerners hotel, her kan du trygt booke opphold.

 
12.08.2018

av Elena F Nordfjordeid, Norge

Need renovation, trenger oppgradering

Leste dei andre anmeldelsene før eg reiste og blei overraska at ingen nemte glass dører til bad, ingen privacy, selv om dei er matte... Om man slår på lys om natta blir det veldig lyst i hele soverommet,og ikkje lydtett for å si det sånn. Rommet var alt for liten. Vi er vant til å få så mye større for samme prisen i Alcudia. Det gikk ikke an å bytte, dei så at alle rommene er like store. Gulvteppe ved inngang ved resepsjonen og i korridorer lukter gammelt. Air conditioner hjalp ikkje. Det var 28 grader på rommet. Det var litt av en pris for sengene på stranden, vi betalte 60 euro hver dag for 3 personer. Ikkje så bra utsikt frå vinduet nei. Det positive var beliggenhet : nær stranden, promenaden, flyplassen og gamle byen Palma. Gymmen var ny. Maten var ok, men ikkje så stort utvalg som vi er vante med. Alt i alt var ok ferie, siden vi var så mye andre plasser enn hotell, strand hele dagen og på tur om kvelden.

 
18.10.2016

av bildepilde Molde, Norge

Flott hotell nærme strand!

Jeg og mine foreldre bodde her 3-4 dager i October. Hotellrommet var nyoppusset og veldig lyst. Badet var og stort og lyst. Hadde rom på øst-siden, og fikk sol fra morgen til utover mot ettermiddagen. Frokosten var veldig bra, mye å velge i! Personalet var hyggelig og behjelpelig om det trengtes. Det er også mulighet for å leie sykler på dette hotellet. I tillegg var det et flott bassengområde på toppen av hotellet, dessverre var ikke været helt perfekt. Det finnes og en bar på taket, men denne var dessverre stengt da vi var der. Det var og veldig fin kunst rundt omkring på hotellområdet. Fin bar i første etasje

 
13.07.2016

av ChristianL871 Istanbul, Tyrkia

Not so great as it looks

Jeg og min familie, var her for sommer-ferien 2016. Og til å begynne med, virket det veldig bra. Og det har vært greit ut ferien også. Men noe er å utsette på det. Det var en badevakt ved bassenget, som jeg tror trenger et smilekurs og høflighetskurs. Så stygge blikk uten noen form for provokasjon har jeg ikke sett på lenge. Tilogmed baksnakket oss. Det gjør meg litt forbanna. Men ellers veldig hyggelig personale :) særlig de i baren ved bassenget. Frokosten var utrolig bra, bra utvalg. Men et par minus. Personalet var litt for kjappe til å rydde bort maten, gjerne før du var ferdig. Kaffe'n du fikk servert ved bordet var helt kurant, de første dagene. Men de to siste dagene, smakte den en blanding av billige kaffebønner, metall og sur melk. Så kjøpte en kopp i baren i stedet, for den var bare fortreffelig. Utenom det, bra hotell. Fine rom. Kan anbefales, på noen vilkår.