Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

718 vurderinger
Utmerket
 
250
Veldig bra
 
289
Bra
 
102
Mindre bra
 
42
Dårlig
 
35

Fem siste vurderinger

12.08.2018

Innlegg av Elena F Nordfjordeid, Norge

Need renovation, trenger oppgradering

Leste dei andre anmeldelsene før eg reiste og blei overraska at ingen nemte glass dører til bad, ingen privacy, selv om dei er matte... Om man slår på lys om natta blir det veldig lyst i hele soverommet,og ikkje lydtett for å si det sånn. Rommet var alt for liten. Vi er vant til å få så mye større for samme prisen i Alcudia. Det gikk ikke an å bytte, dei så at alle rommene er like store. Gulvteppe ved inngang ved resepsjonen og i korridorer lukter gammelt. Air conditioner hjalp ikkje. Det var 28 grader på rommet. Det var litt av en pris for sengene på stranden, vi betalte 60 euro hver dag for 3 personer. Ikkje så bra utsikt frå vinduet nei. Det positive var beliggenhet : nær stranden, promenaden, flyplassen og gamle byen Palma. Gymmen var ny. Maten var ok, men ikkje så stort utvalg som vi er vante med. Alt i alt var ok ferie, siden vi var så mye andre plasser enn hotell, strand hele dagen og på tur om kvelden.

 
18.10.2016

Innlegg av bildepilde Molde, Norge

Flott hotell nærme strand!

Jeg og mine foreldre bodde her 3-4 dager i October. Hotellrommet var nyoppusset og veldig lyst. Badet var og stort og lyst. Hadde rom på øst-siden, og fikk sol fra morgen til utover mot ettermiddagen. Frokosten var veldig bra, mye å velge i! Personalet var hyggelig og behjelpelig om det trengtes. Det er også mulighet for å leie sykler på dette hotellet. I tillegg var det et flott bassengområde på toppen av hotellet, dessverre var ikke været helt perfekt. Det finnes og en bar på taket, men denne var dessverre stengt da vi var der. Det var og veldig fin kunst rundt omkring på hotellområdet. Fin bar i første etasje

 
13.07.2016

Innlegg av ChristianL871 Istanbul, Tyrkia

Not so great as it looks

Jeg og min familie, var her for sommer-ferien 2016. Og til å begynne med, virket det veldig bra. Og det har vært greit ut ferien også. Men noe er å utsette på det. Det var en badevakt ved bassenget, som jeg tror trenger et smilekurs og høflighetskurs. Så stygge blikk uten noen form for provokasjon har jeg ikke sett på lenge. Tilogmed baksnakket oss. Det gjør meg litt forbanna. Men ellers veldig hyggelig personale :) særlig de i baren ved bassenget. Frokosten var utrolig bra, bra utvalg. Men et par minus. Personalet var litt for kjappe til å rydde bort maten, gjerne før du var ferdig. Kaffe'n du fikk servert ved bordet var helt kurant, de første dagene. Men de to siste dagene, smakte den en blanding av billige kaffebønner, metall og sur melk. Så kjøpte en kopp i baren i stedet, for den var bare fortreffelig. Utenom det, bra hotell. Fine rom. Kan anbefales, på noen vilkår.

 
01.10.2013

Innlegg av Jane I Hurum, Norge

Nydelig Hotel med sjøutsikt

Var der med en venninde i april/mai 2013. Kan anbefales på det varmeste. Rolig, rent,god mat og god service! Deilig å sitte på terassen på ettermiddag/kvelden å se ut over sjøen. Og fantastisk til å våkne til denne utsikten også. Det var god service når vi lå ved bassenget og slappet av også:-)

 
05.09.2020

Innlegg av Helly133 Liverpool, Storbritannia

Loved it

This is a truly beautiful hotel. Everything is extremely clean and they are following all new hygiene rules brilliantly, we felt very safe. It is in a great location, the beach is just across the road and there are plenty of restaurants and little shops along the promenade. there is also a great supermarket opposite the main entrance. The pool is huge and there are plenty of sun beds around. Rooms are clean and bright, they could do with a mirror by the dressing table but everything else was great. The maids cleaned every day. All the staff are fantastic, they will help in any way they can and all work extremely hard. Rafael on reception was very helpful and friendly. Fabiola in the restaurant is great and there was a lovely girl from Uruguay who served us drinks. The rooftop area is gorgeous for evening drinks, the view is spectacular. We only had breakfast here but everything was cooked perfectly, lots of choice for different tastes and nationalities, staff in the restaurant were extremely efficient. Highly recommend this lovely hotel!