HM Tropical

HM Tropical er et moderne hotell som ligger kun et steinkast fra stranda og har et hyggelig bassengområde på taket. Her bor du i stilrene rom med fin havutsikt og frokostbuffé som er inkludert i prisen. Legg til halvpensjon om du ønsker det!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Superiorrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig bra frokostbuffet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

HM Tropical ligger like ved stranda og har to bassengområder. Det ene er omgitt av høye palmer og har basseng med barneseksjon. Det andre finner du på hotellets tak og byr på en henrivende havutsikt. Solsenger og parasoller i begge bassengområdene. Poolbar og takbar.

Hotellet har en bufférestaurant som serverer frokost og middag.

Restauranter og barer i nærområdet. Nærheten til flyplassen gjør at det er kort og grei transport til hotellet. Lokaltrafikk. 

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

**Mot tillegg: **

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) Drikke til middagen er ikke inkludert.

Verdt å vite

Strandpromenaden går mellom hotellet og stranda.

Alle hotell – Playa de Palma

Nautic Hotel & Spa

Nautic Hotel & Spa ligger i Can Pastilla på Mallorca. Hotellets lekre takterrasse med loungebar er det perfekte stedet for en pause og nyte ferien. San Antonio de la Playas småbåthavn og den langgrunne stranda er ikke langt unna, og til Palma de Mallorca kommer du deg enkelt med lokalbussen på under en halvtime.

Las Arenas

Las Arenas er et pent og stilrent hotell i lyse farger i Can Pastilla, noen kilometer utenfor Palma de Mallorca. Hotellet passer deg som vil bo nært stranda med restauranter og barer rett rundt hjørnet og Palma de Mallorcas store utvalg av restauranter, fornøyelser og shopping i sykkelavstand.

HM Alma Beach

Aldersgrense på hotellet: 18 år. HM Alma Beach er et moderne og stilig hotell med sentral beliggenhet i den lille byen Can Pastilla, øst for Palma by. Hotellet har to basseng, hvor du finner den ene på den lekre takbaren med flott utsikt. Velkommen!

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo er et familievennlig leilighetshotell nært den fine stranda i Playa de Palma. I hotellets frodige hage ligger to bassengområder, ett for familier og ett for deg som vil ha mer fred og ro. Her bor du i pene leiligheter og kan du sørge for maten selv, med du kan også legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

JS Palma Stay

Aldersgrense på hotellet: 16 år Unn deg en velfortjent pause fra hverdagen med noen du liker spesielt godt – uten krav og uten støyende barn. På fine hotell JS Palma Stay i Ca'n Pastilla tar man nemlig bare i mot voksne gjester. Så, synk ned i bassengets jacuzzidel eller gå hånd i hånd ned til den hvite, myke sandestranda for et deilig bad i Mallorcas herlige badevann!