Nautic Hotel & Spa

Nautic Hotel & Spa ligger i Can Pastilla på Mallorca. Hotellets lekre takterrasse med loungebar er det perfekte stedet for en pause og nyte ferien. San Antonio de la Playas småbåthavn og den langgrunne stranda er ikke langt unna, og til Palma de Mallorca kommer du deg enkelt med lokalbussen på under en halvtime.

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Familierom for 2-4 personer. Juniorsuite for 2-3 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nautic Hotel & Spa er et moderne hotell ved strandpromenaden i Can Pastilla. Det er designet og innredet i en urban og minimalistisk stil og har en unik beliggenhet nært butikker, restauranter og barer.

Utsikten fra hotellets takterrasse er fantastisk. Der kan du nyte ved bassenget eller bestille noe å spise eller drikke i loungebaren. Det er også en bufférestaurant som serverer frokost og byr på show cooking og temamiddager.

Hotellets spa er stedet der du kan unne deg et thermal ritual og ulike velgjørende behandlinger, alt mot avgift. Hotellet har en stor sykkelbod, hvor du kan oppbevare egen sykkel til Mallorca. Det er også et lite sykkelverksted på hotellet. Det er også et treningsrom for den som vil holde aktivitetsnivået oppe i ferien.

Wifi inkludert på hele hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.

Alle hoteller – Playa de Palma

Las Arenas

Las Arenas er et pent og stilrent hotell i lyse farger i Can Pastilla, noen kilometer utenfor Palma de Mallorca. Hotellet passer deg som vil bo nært stranda med restauranter og barer rett rundt hjørnet og Palma de Mallorcas store utvalg av restauranter, fornøyelser og shopping i sykkelavstand.

HM Alma Beach

Aldersgrense på hotellet: 18 år. HM Alma Beach er et moderne og stilig hotell med sentral beliggenhet i den lille byen Can Pastilla, øst for Palma by. Hotellet har to basseng, hvor du finner den ene på den lekre takbaren med flott utsikt. Velkommen!

HM Tropical

HM Tropical er et moderne hotell som ligger kun et steinkast fra stranda og har et hyggelig bassengområde på taket. Her bor du i stilrene rom med fin havutsikt og frokostbuffé som er inkludert i prisen. Legg til halvpensjon om du ønsker det!

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo er et familievennlig leilighetshotell nært den fine stranda i Playa de Palma. I hotellets frodige hage ligger to bassengområder, ett for familier og ett for deg som vil ha mer fred og ro. Her bor du i pene leiligheter og kan du sørge for maten selv, med du kan også legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

JS Palma Stay

Aldersgrense på hotellet: 16 år Unn deg en velfortjent pause fra hverdagen med noen du liker spesielt godt – uten krav og uten støyende barn. På fine hotell JS Palma Stay i Ca'n Pastilla tar man nemlig bare i mot voksne gjester. Så, synk ned i bassengets jacuzzidel eller gå hånd i hånd ned til den hvite, myke sandestranda for et deilig bad i Mallorcas herlige badevann!