Nautic Hotel & Spa

Nautic Hotel & Spa ligger i Can Pastilla på Mallorca. Hotellets lekre takterrasse med loungebar er det perfekte stedet for en pause og nyte ferien. San Antonio de la Playas småbåthavn og den langgrunne stranda er ikke langt unna, og til Palma de Mallorca kommer du deg enkelt med lokalbussen på under en halvtime.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Familierom for 2-4 personer. Juniorsuite for 2-3 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nautic Hotel & Spa er et moderne hotell ved strandpromenaden i Can Pastilla. Det er designet og innredet i en urban og minimalistisk stil og har en unik beliggenhet nært butikker, restauranter og barer.

Utsikten fra hotellets takterrasse er fantastisk. Der kan du nyte ved bassenget eller bestille noe å spise eller drikke i loungebaren. Det er også en bufférestaurant som serverer frokost og byr på show cooking og temamiddager.

Hotellets spa er stedet der du kan unne deg et thermal ritual og ulike velgjørende behandlinger, alt mot avgift. Hotellet har en stor sykkelbod, hvor du kan oppbevare egen sykkel til Mallorca. Det er også et lite sykkelverksted på hotellet. Det er også et treningsrom for den som vil holde aktivitetsnivået oppe i ferien.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Har du bestilt taxitransport slippes du av/hentes utenfor hotellet.

Har du bestilt busstransport (shuttle) slippes du av/hentes utenfor hotell Las Arenas cirka 250 meter unna, bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.

Alle hotell – Playa de Palma

Las Arenas

Las Arenas er et pent og stilrent hotell i lyse farger i Can Pastilla, noen kilometer utenfor Palma de Mallorca. Hotellet passer deg som vil bo nært stranda med restauranter og barer rett rundt hjørnet og Palma de Mallorcas store utvalg av restauranter, fornøyelser og shopping i sykkelavstand.

HM Alma Beach

Aldersgrense på hotellet: 18 år. HM Alma Beach er et moderne og stilig hotell med sentral beliggenhet i den lille byen Can Pastilla, øst for Palma by. Hotellet har to basseng, hvor du finner den ene på den lekre takbaren med flott utsikt. Velkommen!

HM Tropical

HM Tropical er et moderne hotell som ligger kun et steinkast fra stranda og har et hyggelig bassengområde på taket. Her bor du i stilrene rom med fin havutsikt og frokostbuffé som er inkludert i prisen. Legg til halvpensjon om du ønsker det!

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo er et familievennlig leilighetshotell nært den fine stranda i Playa de Palma. I hotellets frodige hage ligger to bassengområder, ett for familier og ett for deg som vil ha mer fred og ro. Her bor du i pene leiligheter og kan du sørge for maten selv, med du kan også legge til frokostbuffé eller halvpensjon. Nyt en deilig stund i hotellets spa.

JS Palma Stay

Aldersgrense på hotellet: 16 år Unn deg en velfortjent pause fra hverdagen med noen du liker spesielt godt – uten krav og uten støyende barn. På fine hotell JS Palma Stay i Ca'n Pastilla tar man nemlig bare i mot voksne gjester. Så, synk ned i bassengets jacuzzidel eller gå hånd i hånd ned til den hvite, myke sandestranda for et deilig bad i Mallorcas herlige badevann!

Paradiso Garden

Paradiso Garden er et pent og stilrent hotell som ligger nært den lange og fine sandstranda i Playa de Palma. I bassengområdet kan du tilbringe dagene og om kvelden spilles deilig musikk. Er sykling din greie er det både sykkelgarasje og verktøy her når du kommer tilbake fra sykkelturen i Mallorcas vakre natur. Her er det også et innendørsbasseng, badstue og dampbadstue for avkobling. Frokostbuffé og brunsj inkludert!

BQ Aguamarina Boutique Hotel

BQ Aguamarina Boutique Hotel ligger rett ovenfor havna i Can Pastilla og utenfor hotellet finner du et mylder av tavernaer som frister med middager med spanske smaker mens det lokale hverdagslivet passerer forbi. En kort spasertur fra hotellet ligger den fine sandstranda men du kan også bada i hotellets basseng på takterrassen med strålende utsikt mot havet og langt der borte skimtes lysene fra Palma.

Pure Salt Garonda

Aldersgrense på hotellet: 18 år Pure Salt Garonda ligger ovenfor den fine lange sandstranda i Playa de Palma. Her kan du boltre deg i et stilig bassengområde og speide ut mot stranda eller bara ta det med ro og nyte utsikten fra en solseng på takterrassen - der en vakker solnedgang er inkludert. Halvpensjonen omfatter flere restauranter, både på og utenfor hotellet.

HM Ayron Park

Aldersgrense på hotellet: 18 år HM Ayron Park har en utsikt fra takterrassen som er vanskelig å slå og det er der du finner to av hotellets fem basseng. Her kan du bli hele dagen i bassenget og avslutte dagen med en vakker solnedgang og se Palma by våkne til liv før kveldens fornøyelser. Slapp av i hotellets spa, ta en sykkeltur inn til Palma og nyt av god mat, livet og deg selv.

HM Dunas Blancas

HM Dunas Blancas er et pent og stilrent hotell i Playa de Palma. Hotellet ligger rett ved den langstrakte og fine sandstranda med sin strandpromenade som passer for en tidlig morgentur, en sykkeltur inn til Palma eller en kveldstur etter middagen. Hotellet har tre basseng med solsenger men det er også ekstra behagelige loungesofaer for en skikkelig deilig stund ved bassenget.

Riu Concordia

Riu Concordia ligger nært den fine stranda i Playa del Palma. Her tilbringes dagene i det store og fine bassengområdet med en avstikker for et bad i havet. Tren i treningsrommet, ta en styrkende spasertur langs strandpromenaden eller lei en sykkel og oppdag Palma by som du når via en vakker sykkelvei. Legg gjerne til halvpensjon for en lat og komfortabel ferie!

Riu Bravo

På Riu Bravo inkludert All Inclusive i prisen og her bor du nært både stranda og sentrum av Playa de Palma. Hotellet lokker med flere basseng, mange aktiviteter og avkoblende spabehandlinger. Omgivelser tilbyr shopping, et spennende uteliv og en pulserende stemning under sommermånedene.