JS Palma Stay

JS Palma Stay

  • • Kort vei til stranda

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Unn deg en velfortjent pause fra hverdagen med noen du liker spesielt godt – uten krav og uten støyende barn. På fine hotell JS Palma Stay i Ca'n Pastilla tar man nemlig bare i mot voksne gjester. Så, synk ned i bassengets jacuzzidel eller gå hånd i hånd ned til den hvite, myke sandestranda for et deilig bad i Mallorcas herlige badevann!


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,6 av 10
Basert på 16 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

JS Palma Stay er et strandnært hotell for voksne livsnytere over 16 år. Hotellet har et bassengområde med to basseng, der det ene har en jacuzzidel. Gratis solsenger og parasoller, badehåndklær mot avgift. Poolbar ved bassengkanten og du kan bestille drikke fra bassenget.

Hotellet har bufférestaurant og pent antrekk gjelder, dvs. menn må ha langbukser. Spa med basseng, badstue og hamam samt massasje. Behandlinger mot avgift. Gratis treningsrom samt et oppvarmet halvolympisk innendørsbasseng (25 meter). Sykkelsenter med sykkelutleie på hotellet. Livemusikk.

Gratis wifi på hele hotellområdet. Vaskeriservice mot avgift. Nærheten til flyplassen gjør at det er kort og grei transport til hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.
    Halvpensjon er frokost- og middagsbuffé. Drikke til middagen er ikke inkludert.

Hotell for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Playa de Palma

HM Tropical

HM Tropical er et moderne hotell som ligger kun et steinkast fra stranda og har et hyggelig bassengområde på taket. Her bor du i stilrene rom med fin havutsikt og frokostbuffé som er inkludert i prisen. Legg til halvpensjon om du ønsker det!

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo er et familievennlig leilighetshotell nært den fine stranda i Playa de Palma. I hotellets frodige hage ligger to bassengområder, ett for familier og ett for deg som vil ha mer fred og ro. Her bor du i pene leiligheter og kan du sørge for maten selv, med du kan også legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

HM Balanguera

Bare cirka 10 minutter fra Palma de Mallorcas historiske sentrum ligger hotell HM Balanguera. Her kan du ta det med ro, omgivelsene inviterer til det samtidig som stranda og massevis av aktiviteter finnes i gangavstand.

HM Alma Beach

HM Alma Beach er et moderne og stilig hotell med sentral beliggenhet i den lille byen Can Pastilla, øst for Palma by. Hotellet har to basseng, hvor du finner den ene på den lekre takbaren med flott utsikt. Velkommen!

HM Jaime III

HM Jaime III ligger i hjertet av Palma, i gangavstand fra småbåthavna, i et av de beste områdene for å spane inn de mest elegante butikkene og barene. Hotellet, som har et eget spa, gir deg en kosmopolitisk følelse med de siste kunsttrendene og avantgardisk innredning.