Las Arenas

Las Arenas er et pent og stilrent hotell i lyse farger i Can Pastilla, noen kilometer utenfor Palma de Mallorca. Hotellet passer deg som vil bo nært stranda med restauranter og barer rett rundt hjørnet og Palma de Mallorcas store utvalg av restauranter, fornøyelser og shopping i sykkelavstand.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1 person/2 personer/2-3 personer. Juniorsuite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nydelig takterrasse og god mat. flytrafikken ble jeg overrasket over på en positiv måte. Ikke plagsom
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 75 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Las Arenas ligger like ovenfor sandstranda i Can Pastilla, en liten by der turister og lokalbefolkningen omgås på små barer og restauranter. Fra Can Pastilla kan du sykle på fine sykkelstier helt inn til Palma by - det er drøyt 9 kilometer til katedralen der byen starter. Vil du heller ta bussen så er det gode forbindelser til Palma by og flyplassen.

Hotellet har en bufférestaurant der du kan innta frokosten og middagen. Det er også en kafeteria/bar lounge og en skybar med snackservice.

Las Arenas har to basseng, et basseng med solsenger og parasoller samt et evighetsbasseng på taket med solterrasse, solsenger, parasoller, ekstra komfortable balisenger og vakker utsikt over havna og havet. Bassenghåndklær inkludert.

Ønsker du å trene er det et treningsrom, en dampbadstue og en badstue. Sykkelutleie på hotellet. Kveldsunderholdning.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bagasjerom. Vaskeriservice mot avgift. Bussholdeplass cirka 100 meter fra hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Verdt å vite

  • Flytrafikken er forstyrrende.
  • Utelivet rundt hotellet er forstyrrende i sommermånedene.

Alle hotell – Playa de Palma

Nautic Hotel & Spa

Nautic Hotel & Spa ligger i Can Pastilla på Mallorca. Hotellets lekre takterrasse med loungebar er det perfekte stedet for en pause og nyte ferien. San Antonio de la Playas småbåthavn og den langgrunne stranda er ikke langt unna, og til Palma de Mallorca kommer du deg enkelt med lokalbussen på under en halvtime.

HM Alma Beach

Aldersgrense på hotellet: 18 år. HM Alma Beach er et moderne og stilig hotell med sentral beliggenhet i den lille byen Can Pastilla, øst for Palma by. Hotellet har to basseng, hvor du finner den ene på den lekre takbaren med flott utsikt. Velkommen!

HM Tropical

HM Tropical er et moderne hotell som ligger kun et steinkast fra stranda og har et hyggelig bassengområde på taket. Her bor du i stilrene rom med fin havutsikt og frokostbuffé som er inkludert i prisen. Legg til halvpensjon om du ønsker det!

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo er et familievennlig leilighetshotell nært den fine stranda i Playa de Palma. I hotellets frodige hage ligger to bassengområder, ett for familier og ett for deg som vil ha mer fred og ro. Her bor du i pene leiligheter og kan du sørge for maten selv, med du kan også legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

JS Palma Stay

Aldersgrense på hotellet: 16 år Unn deg en velfortjent pause fra hverdagen med noen du liker spesielt godt – uten krav og uten støyende barn. På fine hotell JS Palma Stay i Ca'n Pastilla tar man nemlig bare i mot voksne gjester. Så, synk ned i bassengets jacuzzidel eller gå hånd i hånd ned til den hvite, myke sandestranda for et deilig bad i Mallorcas herlige badevann!