Dragos del Sur

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Dragos del Sur er et populært leilighetshotell som ligger ved en av de fine lavastrendene i Los Gigantes. Strekk deg ut på en solseng eller unn deg en massasje. I de fine leilighetene med balkong har du alt du trenger for å tilbringe behagelige feriedager.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God service og informasjon fra resepsjonen og i frokostsalen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Dragos del Sur har et herlig bassengområde der hovedbassenget er oppvarmet til minst 20 grader, men, temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Separat barnebasseng. Solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift og depositum. Poolbar som tilbyr enkle retter.

Lite treningsrom for gjester over 18 år (16 år i selskap med voksen). Massasje mot avgift. Biljard mot avgift.

Wifi inkludert i resepsjonsområdet og ved bassenget. Selvbetjent vaskeri med strykeutstyr mot avgift. Hårføner mot depositum. Like ved hotellet ligger det et supermarked. Det er cirka 800 meter til sentrum av Playa de la Arena, der det ligger en større strand. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Los Gigantes & Playa de la Arena

Landmar Playa la Arena

Landmar Playa la Arena ønsker sine gjester velkommen med en majestetisk utsikt over havet og de mektige kysten. Her venter et stort bassengområde med et oppvarmet basseng, gangavstand til stranda og halvpensjon og All Inclusive kan legges til. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden som går helt inn til sentrum av Playa de la Arena.

Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i sore leiligheter midt i den koselige fiskerlandsbyen Puerto de Santiago på Tenerife. Her er det to fine bassengområder, hvorav ett ligger på taket og frister med en uslåelig utsikt over Los Gigantes. En kort spasertur fra hotellet ligger de naturlige saltvannsbassengene og enda et lenger stykke unna finner du lavastranda.

Sholeo Lodges Los Gigantes

På Sholeo Lodges Los Gigantes møtes eventyr og avkobling i en unik forening. Det er i hotellets "Feel Good Garden" det skjer, her kan du bare nyte og ta det rolig eller teste nye utendørsaktiviteter eller sporter - du bestemmer hva som passer akkurat deg, akkurat i dag. Slapp av, hvil ut og la dette bli ditt fristed!

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sørvestre kyst, nært Los Gigantes og Playa la Arena. Utsikten er fantastisk og du kan se over til vakre La Gomera herfra. Hotellet har flere basseng som passer alle i familien. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie for deg, og lommeboka!

Landmar Costa Los Gigantes

Landmar Costa Los Gigantes er det perfekte hotellet for deg som vil bade og hvile ut. Her er det seks basseng som er oppvarmet, et plaskebasseng for vannlek, klatrepark med ziplines, et treningsrom samt spa for avslapping. Her bor du godt i en familiesuite for opptil 5 personer og suiten er velutstyrt for en behagelig og morsom ferie for deg og barna.