Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 67 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
God service og informasjon fra resepsjonen og i frokostsalen
-
Veldig fornøyd.

Bekreftet gjest: 2024-03-10


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-03-03


6 av 10

+
Beliggenheten
-
En sofa som var umulig å sitte på. Fikk en plaststol i stedet. Utslitte håndklær og slitt sengetøy. Nedslitt bad. Trafikkstøy.

Bekreftet gjest: 2024-02-18


7 av 10

+
Sentralt. God plass på rommet.
-
Bassenget var lite. Hotellet var slitt. Jeg har ingen forslag til forbedringer.

Bekreftet gjest: 2024-01-28


8 av 10

+
Frokosten
-

Bekreftet gjest: 2024-01-14


7 av 10

+
Rommene var store og med god plass til oppbevaring. Utsikten fra verandaen var fantastisk.
-
Det burde være parasoll eller markise på verandaen. Solen var så varm at det ikke var levelig der ute på dagen.

Bekreftet gjest: 2024-01-14


8 av 10

+
Store leiligheter.
-
Lite og kaldt basseng .

Bekreftet gjest: 2024-01-07


9 av 10

+
Svært god frukost
-

Bekreftet gjest: 2023-12-17


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-12-17


9 av 10

+
Hotellet var koselig og hadde fin beliggenhet. Badet var romslig og vi hadde fin utsikt over hovedgaten og havet. Passet perfekt for oss to voksne.
-
Jeg hadde gjerne sett at bassenget var større (ikke enkelt å gjøre noe med ;) ) og det kunne ha vært litt varmere. Sengene var dessuten altfor harde etter vår smak. En tykk overmadrass ville ha gjort mye.

Bekreftet gjest: 2023-12-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

63% anbefaler hotellet

593 vurderinger
Utmerket
 
197
Veldig bra
 
244
Bra
 
89
Mindre bra
 
27
Dårlig
 
36

Fem siste vurderinger

04.06.2019

av toreb34 Oslo, Norge

Et rolig hotell midt i sentrum med et rolig lite basseng i 4. etasje

Dragos Del Sur ligger midt i det lille sentret Puerto del Santiago, en rolig plass som ikke er overtatt av turismen. Selv om hotellet ligger i sentrum er det rolig og behagelig. Bassenget i 4. etasje har mer enn nok solsenger, ikke lov å okkupere solstoler med å legge håndkledet på solsengen, hvis du ikke er tilstede ved bassenget, veldig bra regel. Hotellet er rent og ryddig og personalet er hyggelig og hjelpsomme. Hotellet har store leiligheter, ganske nyoppusset. På taket i 8. etasje er det sol terrasse, uten basseng, men med dusj. Det aller beste var frokosten, en variert og smakfull frokost, kanskje den beste frokosten jeg har fått servert på hotell. Rommet ble rengjort hver dag. Jeg reiser gjerne tilbake til dette hotellet. Dette er ett hotell for de som liker fred og ro, ikke for party løver.

 
14.04.2019

av EdmundN32 Kristiansand, Norge

Sentralt , super frokost, vennlig betjening.

Første gang på Dragos Del Sur. Veldig godt fornøyd. Meget sentralt, kort vei til alt. Fint å starte dagen med en god frokost. Bare en liten spasertur til La Arena stranda og flott å gå strandveien til Acala.

 
30.11.2018

av ArnfinnV Jorpeland, Norge

Senior tur med venn

For sjette år på rad er vi på kanariske øyer og går turer. I år endte vi på Tenerife og Dragos del sur. Flott leilighetshotell. Vi vil ha leilighet for å kunne ha hver vårt soverom. Frokost inkludert og den er formidabel. Vi klarer ikke gå fra frokosten uten å ha spist litt for mye. Rent og pent. Trenger ikke skifte håndkle hver dag, men det blir gjort. Jeg rydder senga selv og da tar e seg ikke bryet med å bedre den. Absolutt et hotell å anbefale. Fin bassengbar, hyggelig personale.

 
12.11.2018

av Kaj Elkjær K Kongsvinger, Norge

Helt greit hotell for oss

Hadde en liten leilighet med havutsikt i 6. etasje. Passe størrelse for to. Ingen problemer under vårt opphold, grei rengjøring og fin betjening i frokostrestauranten som serverte grei frokost med flere valgmuligheter. Benyttet for øvrig ikke noen tjenester eller hjelp fra hotellet, men fint og rolig område. Vi spiste alle hovedmåltider ute med flere gode restauranter i nærheten. Ser andre har hatt problemer med ulike type insekter og kryp på hotellet, vi observerte ikke noe av dette og så ikke noe slik i leiligheten vår.

 
31.12.2015

av Siw127 Kristiansand

Kakerlakker og stjeling

Da vi ankom hotellet og fikk sjekket inn så ble vi kjempe fornøyd med leiligheten. 2 soverom, kjøkken og utsikt over havet. Kjempe greit for en liten familie på 4. Vi hadde på forhånd bedt om en sprinkelseng og fikk svar om at det skulle være klart på rommet når vi ankom. Det hadde de ikke gjort og siden vi ankom sent på kvelden så passet det dårlig med en liten baby på 3 måneder. Fikk ordnet det etterhvert. Dagen etter sjekket vi kjøkkenet og var maur over alt, ikke særlig hygienisk med babymat og desinfeksjon av flasker. De skulle ordne det, men ble aldri gjort. Vårt andre barn klaget over rare lyder i skapet hennes og hun våknet flere ganger om natten og sa at insektene stirret på henne. Viste seg at vi hadde, som vi vet om og har drept, kakerlakker. Vi reiste hjem dagen før vi trengte å sjekke ut og min søster skulle overta leiligheten den dagen. Vi lot derfor diverse godteri, øl og drikke igjen i skapene som hun skulle få. Men da hun sjekket så var alt borte. Rengjøringsdamene hadde vært inne på rommet, uten å vaske og ikke fjernet den ene døde kakerlakken på gulvet, men de tok alt annet. Min søster klaget og det var først da hotellet ble truet med politi at manageren kom ut å unnskyldte seg. Utrolig synd, dette hotellet var så fint og så mye potensial, men pga dyr og andre ting som ikke er nevnt her så vil jeg absolutt ikke anbefale det!! Arrogant holdning av hotell ledelsen.