Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sørvestre kyst, nært Los Gigantes og Playa la Arena. Utsikten er fantastisk og du kan se over til vakre La Gomera herfra. Hotellet har flere basseng som passer alle i familien. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie for deg, og lommeboka!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Familiesuiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom superior for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

2 stjerner på det meste
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Allegro Isora passer for alle i familien for en herlig ferie på Tenerife. Hotellet ligger perfekt til med litt lengre gangavstand til stranda Playa de la Arena Beach. Her venter et stort og fint bassengområde med flere basseng, hvorav et velværebasseng som er oppvarmet til minst 22 grader vinterstid, bassengtemperaturen kan dog synke noen grader på morgner, kvelder og i dårlig vær, et stort basseng der det er aktiviteter på dagtid samt et separat barnebasseng og et plaskebasseng. Det er ytterligere et stort basseng som har en separat del med en vannsklie. Solsenger og parasoller ved alle bassengene. Bassenghåndklær mot depositum og bytte mot avgift.

I hotellets bufférestaurant La Tahona serveres frokost, lunsj og middag. I poolbaren serveres drikke og snacks og i Tickled bar serveres drikke fra kl. 18.00 til midnatt.

Treningsrom. Badstue og massasje mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personal. Lekeplass. Bordtennis, petanque og ulike spill. Biljard mot avgift. Fotballbane og basketballbane mot depositum. Daglige aktiviteter og kveldsunderholdning.

Til stranda Playa de la Arena Beach er det 600 meter. 15 kilometer til Abama Golf Course. Cirka 25 kilometer til Playa de las Americas.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

Legger du til halvpensjon eller All Inclusive er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restaurant La Tahona kl. 8.00-10.30.
  • Snacks i Palmeras Snackbar kl. 11.00-17.30.
  • Lunsjbuffé i restaurant La Tahona kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé i restaurant La Tahona kl. 19.00-22.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Dragos del Sur er et populært leilighetshotell som ligger ved en av de fine lavastrendene i Los Gigantes. Strekk deg ut på en solseng eller unn deg en massasje. I de fine leilighetene med balkong har du alt du trenger for å tilbringe behagelige feriedager.

Landmar Playa la Arena

Landmar Playa la Arena ønsker sine gjester velkommen med en majestetisk utsikt over havet og de mektige kysten. Her venter et stort bassengområde med et oppvarmet basseng, gangavstand til stranda og halvpensjon og All Inclusive kan legges til. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden som går helt inn til sentrum av Playa de la Arena.

Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i sore leiligheter midt i den koselige fiskerlandsbyen Puerto de Santiago på Tenerife. Her er det to fine bassengområder, hvorav ett ligger på taket og frister med en uslåelig utsikt over Los Gigantes. En kort spasertur fra hotellet ligger de naturlige saltvannsbassengene og enda et lenger stykke unna finner du lavastranda.

Sholeo Lodges Los Gigantes

På Sholeo Lodges Los Gigantes møtes eventyr og avkobling i en unik forening. Det er i hotellets "Feel Good Garden" det skjer, her kan du bare nyte og ta det rolig eller teste nye utendørsaktiviteter eller sporter - du bestemmer hva som passer akkurat deg, akkurat i dag. Slapp av, hvil ut og la dette bli ditt fristed!

Landmar Costa Los Gigantes

Landmar Costa Los Gigantes er det perfekte hotellet for deg som vil bade og hvile ut. Her er det seks basseng som er oppvarmet, et plaskebasseng for vannlek, klatrepark med ziplines, et treningsrom samt spa for avslapping. Her bor du godt i en familiesuite for opptil 5 personer og suiten er velutstyrt for en behagelig og morsom ferie for deg og barna.