Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sørvestre kyst, nært Los Gigantes og Playa la Arena. Utsikten er fantastisk og du kan se over til vakre La Gomera herfra. Hotellet har flere basseng som passer alle i familien. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie for deg, og lommeboka!

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Superiorrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom superior for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Plenty solingsplass ved bassenget. Kort veg ned til fin badestrand.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Allegro Isora passer for alle i familien for en herlig ferie på Tenerife. Hotellet ligger perfekt til med litt lengre gangavstand til stranda Playa de la Arena Beach. Her venter et stort og fint bassengområde med flere basseng, hvorav et velværebasseng som er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, bassengtemperaturen kan dog synke noen grader på morgner, kvelder og i dårlig vær, et stort basseng der det er aktiviteter på dagtid samt et separat barnebasseng. Det er ytterligere et stort basseng som har en separat del med en vannsklie. Solsenger og parasoller ved alle bassengene. Bassenghåndklær mot depositum.

I hotellets bufférestaurant La Tahona serveres frokost, lunsj og middag samt snacks om ettermiddagen. I poolbaren og i Tickled bar serveres drikke på dagtid og om kvelden.

Daglige aktiviteter og kveldsunderholdning. Treningsrom. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personal. Lekeplass. Bordtennis, petanque og ulike spill. Biljard mot avgift.

Vaskeriservice mot avgift. Til stranda Playa de la Arena Beach er det 600 meter. 15 kilometer til Abama Golf Course. Cirka 25 kilometer til Playa de las Americas.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restaurant La Tahona kl. 7.30-10.30.
  • Lunsjbuffé i restaurant La Tahona kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé i restaurant La Tahona kl. 19.00-22.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Dragos del Sur er et populært leilighetshotell som ligger ved en av de fine lavastrendene i Los Gigantes. Strekk deg ut på en solseng eller unn deg en massasje. I de fine leilighetene med balkong har du alt du trenger for å tilbringe behagelige feriedager.

Landmar Playa la Arena

Landmar Playa la Arena ønsker sine gjester velkommen med en majestetisk utsikt over havet og de mektige Los Gigantes. Her venter et stort bassengområde med et oppvarmet basseng, gangavstand til stranda og halvpensjon og All Inclusive kan legges til. Nedenfor hotellet strekker strandpromenaden seg helt inne til sentrum av Playa de la Arena.

Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i sore leiligheter midt i den koselige fiskerlandsbyen Puerto de Santiago på Tenerife. Her er det to fine bassengområder, hvorav ett ligger på taket og frister med en uslåelig utsikt over Los Gigantes. En kort spasertur fra hotellet ligger de naturlige saltvannsbassengene og enda et lenger stykke unna finner du lavastranda.

Bahia Flamingo

Bahia Flamingo ligger bare en kort spasertur fra den sorte lavastranda Playa de la Arena og vender seg til et voksent publikum. I nærheten av hotellet er det restauranter, kaféer, barer og butikker. Hotellet er det perfekte utgangspunktet for å oppdage den dramatiske kysten på Tenerife.