Dragos del Sur

Dragos Del Sur

  • • Lyse og pene leiligheter
  • • Rolige omgivelser

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Dragos del Sur er et populært leilighetshotell som ligger ved en av de fine lavastrendene i Los Gigantes. Strekk deg ut på en solseng eller unn deg en massasje. I de fine leilighetene med balkong har du alt du trenger for å tilbringe behagelige feriedager.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hotellets beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Dragos del Sur har et herlig bassengområde der bassenget er oppvarmet og det er et separat barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift og depositum. Poolbar som tilbyr enkle retter.

Gratis lite treningsrom for gjester over 18 år (16 år i selskap med voksen). Massasje mot avgift. Biljard mot avgift. Gratis WiFi i resepsjonsområdet og ved bassenget. Selvbetjent vaskeri med strykeutstyr mot avgift. Like ved hotellet ligger det et supermarked. Det er cirka 800 meter til sentrum av Playa de la Arena, der det ligger en større strand. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Bassenget er oppvarmet til minst 20 grader, men, temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.

Alle hoteller – Los Gigantes & Playa de la Arena

Landmar Playa la Arena

Landmar Playa la Arena ønsker sine gjester velkommen med en majestetisk utsikt over havet og de mektige Los Gigantes. Her venter et stort bassengområde med et oppvarmet basseng, gangavstand til stranda og halvpensjon og All Inclusive kan legges til. Nedenfor hotellet strekker strandpromenaden seg helt inne til sentrum av Playa de la Arena.

Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i romslige leiligheter midt i den koselige fiskerlandsbyen Puerto de Santiago på Tenerife. Her er det to fine bassengområder, hvorav ett ligger på taket og frister med en uslåelig utsikt over Los Gigantes. En kort spasertur fra hotellet ligger de naturlige saltvannsbassengene og enda et lenger stykke unna finner du lavastranda.