Dragos del Sur

Dragos Del Sur

  • • Lyse og pene leiligheter
  • • Rolige omgivelser

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Dragos del Sur er et populært leilighetshotell som ligger ved en av de fine lavastrendene i Los Gigantes. Strekk deg ut på en solseng eller unn deg en massasje. I de fine leilighetene med balkong har du alt du trenger for å tilbringe behagelige feriedager.

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Passe stort. God mat. Hyggelig personale
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Dragos del Sur har et herlig bassengområde der hovedbassenget er oppvarmet til minst 20 grader, men, temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Separat barnebasseng. Solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift og depositum. Poolbar som tilbyr enkle retter.

Lite treningsrom for gjester over 18 år (16 år i selskap med voksen). Massasje mot avgift. Biljard mot avgift.

Wifi inkludert i resepsjonsområdet og ved bassenget. Selvbetjent vaskeri med strykeutstyr mot avgift. Like ved hotellet ligger det et supermarked. Det er cirka 800 meter til sentrum av Playa de la Arena, der det ligger en større strand. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

Støy fra pågående bygningsarbeid cirka 50 meter fra hotellet kan til tider oppfattes som forstyrrende. Arbeidet pågår mellom kl. 8.00 og 20.00 og beregnes være klart den 13/12 2023.

Alle hoteller – Los Gigantes & Playa de la Arena

Landmar Playa la Arena

Landmar Playa la Arena ønsker sine gjester velkommen med en majestetisk utsikt over havet og de mektige Los Gigantes. Her venter et stort bassengområde med et oppvarmet basseng, gangavstand til stranda og halvpensjon og All Inclusive kan legges til. Nedenfor hotellet strekker strandpromenaden seg helt inne til sentrum av Playa de la Arena.

Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i sore leiligheter midt i den koselige fiskerlandsbyen Puerto de Santiago på Tenerife. Her er det to fine bassengområder, hvorav ett ligger på taket og frister med en uslåelig utsikt over Los Gigantes. En kort spasertur fra hotellet ligger de naturlige saltvannsbassengene og enda et lenger stykke unna finner du lavastranda.

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sørvestre kyst, nært Los Gigantes og Playa la Arena. Utsikten er fantastisk og du kan se over til vakre La Gomera herfra. Hotellet har flere basseng som passer alle i familien. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie for deg, og lommeboka!

Bahia Flamingo

Bahia Flamingo ligger bare en kort spasertur fra den sorte lavastranda Playa de la Arena og vender seg til et voksent publikum. I nærheten av hotellet er det restauranter, kaféer, barer og butikker. Hotellet er det perfekte utgangspunktet for å oppdage den dramatiske kysten på Tenerife.