Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i sore leiligheter midt i den koselige fiskerlandsbyen Puerto de Santiago på Tenerife. Her er det to fine bassengområder, hvorav ett ligger på taket og frister med en uslåelig utsikt over Los Gigantes. En kort spasertur fra hotellet ligger de naturlige saltvannsbassengene og enda et lenger stykke unna finner du lavastranda.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utsikt fra rommet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Vigilia Park ligger i den gamle fiskerbyen Puerto de Santiago, rett sør for Los Gigantes på Tenerife. Hotellet har to bassengområder, der ett ligger på bakkeplan mens det andre ligger på taket og der er det også et barnebasseng og jacuzzi. Bassenget som ligger på bakkeplan er oppvarmet til 22 grader vinterstid. Temperaturen i det oppvarmede bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær.

Fra bassengområdet på taket har du panoramautsikt over de mektige Los Gigantes-klippene, og i godt vær kan du til og med se naboøyene La Gomera og La Palma. Ved begge bassengene er det solsenger og parasoller samt en poolbar som serverer drikke og enkle retter.

Bare en kort spasertur på cirka 500 meter fra hotellet ligger de naturlige saltvannsbassengene og den nærmeste stranda ligger cirka 1 kilometer fra hotellet.

Hotellets restaurant La Tasca serverer frokostbuffé. I hotellets à la carte-restaurant i fjerde etasje kan du spise middag. Treningsrom og badstue uten ekstra kostnad. Hotellet har morsomme aktiviteter for hele familien. Blant annet er det en lekeplass, en liten minigolfbane, biljard og bordtennis mot avgift.

Wifi inkludert i et spesifikt område på hotellet, resten av hotellområdet mot avgift. Like ved ligger det et stort shoppingsenter. Like ved hotellet er det en bussholdeplass så det er enkelt å ta seg rundt på øya med lokalbuss.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 7.30-10.00.

Alle hotell – Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Dragos del Sur er et populært leilighetshotell som ligger ved en av de fine lavastrendene i Los Gigantes. Strekk deg ut på en solseng eller unn deg en massasje. I de fine leilighetene med balkong har du alt du trenger for å tilbringe behagelige feriedager.

Landmar Playa la Arena

Landmar Playa la Arena ønsker sine gjester velkommen med en majestetisk utsikt over havet og de mektige kysten. Her venter et stort bassengområde med et oppvarmet basseng, gangavstand til stranda og halvpensjon og All Inclusive kan legges til. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden som går helt inn til sentrum av Playa de la Arena.

Landmar Costa Los Gigantes – vinter 2023/24

Landmar Costa Los Gigantes er det perfekte hotellet for deg og familien. Her er det seks basseng som er oppvarmet, et plaskebasseng for vannlek, klatrepark med ziplines, et treningsrom samt spa for avslapping. Her bor du godt i en familiesuite for opptil 5 personer og suiten er velutstyrt for en behagelig og morsom ferie for deg og barna.

Sholeo Lodges Los Gigantes

På Sholeo Lodges Los Gigantes møtes eventyr og avkobling i en unik forening. Det er i hotellets "Feel Good Garden" det skjer, her kan du bare nyte og ta det rolig eller teste nye utendørsaktiviteter eller sporter - du bestemmer hva som passer akkurat deg, akkurat i dag. Slapp av, hvil ut og la dette bli ditt fristed!

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sørvestre kyst, nært Los Gigantes og Playa la Arena. Utsikten er fantastisk og du kan se over til vakre La Gomera herfra. Hotellet har flere basseng som passer alle i familien. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie for deg, og lommeboka!

Landmar Costa Los Gigantes – sommer 2024

Landmar Costa Los Gigantes er det perfekte hotellet for deg som vil bade og hvile ut. Her er det seks basseng som er oppvarmet, et plaskebasseng for vannlek, klatrepark med ziplines, et treningsrom samt spa for avslapping. Her bor du godt i en familiesuite for opptil 5 personer og suiten er velutstyrt for en behagelig og morsom ferie for deg og barna.