Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i romslige leiligheter midt i den koselige fiskerlandsbyen Puerto de Santiago på Tenerife. Her er det to fine bassengområder, hvorav ett ligger på taket og frister med en uslåelig utsikt over Los Gigantes. En kort spasertur fra hotellet ligger de naturlige saltvannsbassengene og enda et lenger stykke unna finner du lavastranda.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten var perfekt for det vi ville ut på.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Vigilia Park ligger i den gamle fiskerbyen Puerto de Santiago, rett sør for Los Gigantes på Tenerife. Hotellet har to bassengområder, der ett ligger på bakkeplan mens det andre ligger på taket og der er det også et barnebasseng og jacuzzi. Bassenget som ligger på bakkeplan er oppvarmet til 20 grader vinterstid. Fra bassengområdet på taket har du panoramautsikt over de mektige Los Gigantes-klippene, og i godt vær kan du til og med se naboøyene La Gomera og La Palma. Ved begge bassengene er det gratis solsenger og parasoller samt en poolbar som serverer drikke og enkle retter.

Bare en kort spasertur på cirka 500 meter fra hotellet ligger de naturlige saltvannsbassengene og den nærmeste stranda ligger cirka 1 kilometer fra hotellet.

Hotellets bufférestaurant La Tasca serverer frokost og middag. Gratis treningsrom og badstue. Hotellet har morsomme aktiviteter for hele familien. Blant annet er det en lekeplass, en liten minigolfbane, biljard og bordtennis mot avgift.

Gratis wifi-område på hotellet, resten av hotellområdet mot avgift. Like ved ligger det et stort shoppingsenter. Like ved hotellet er det en bussholdeplass så det er enkelt å ta seg rundt på øya med lokalbuss.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg.

Åpningstider i La Tasca Restaurant:

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.

Poolbaren Vitaminas er åpen mellom kl 10.00 og 23.00.
Poolbaren Vistas er åpen mellom kl. 10.00 og 18.00.

Verdt å vite

Merk at temperaturen i det oppvarmede bassenget på bakkeplan kan synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær.