Sholeo Lodges Los Gigantes

På Sholeo Lodges Los Gigantes møtes eventyr og avkobling i en unik forening. Det er i hotellets "Feel Good Garden" det skjer, her kan du bare nyte og ta det rolig eller teste nye utendørsaktiviteter eller sporter - du bestemmer hva som passer akkurat deg, akkurat i dag. Slapp av, hvil ut og la dette bli ditt fristed!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Suiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,5 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sholeo Lodges Los Gigantes anbefales for voksne og dette nyrenoverte hotellet har store områder hvor man kan være sosial og ha det hyggelig sammen. Designet har et industrielt preg, men fargene er livlige og energigivende. Bassengområdet har en deilig avslappet atmosfære med komfortable solsenger, sacco-sekker og hengekøyer. Selvsagt er det en poolbar i nærheten.

Har du mulighet til å jobbe borte tilbyr hotellet et co-working område. I "Original Hub" kan du sjekke inn på hotellet, ta det med ro en stund og finne informasjon og planlegge opplevelsene dine på Tenerife.

Hotellets restaurant, Restaurante, åpner til frokost og har så åpent til både lunsj og middag til kl. 22.30. Det er både vegetar og veganske retter på menyen. Konseptet er "Fast But Good", fersk og sunn mat for å fylle på energien så eventyret og opplevelsene bare kan fortsette.

Vil du oppleve omgivelsene og den vakre og ville naturen kan du leie sykkel på hotellet. På hotellet er det et treningsrom samt massasje mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hårføner, strykejern samt strykebrett kan lånes i resepsjonen. Myntvaskeri. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Det er cirka 700 meter til sentrum av Guia de Isora og 700 meter til stranda Playa de la Arena.

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 250 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Frokosten serveres fra kl. 7.30 og middag til kl. 22.30.

Alle hotell – Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Dragos del Sur er et populært leilighetshotell som ligger ved en av de fine lavastrendene i Los Gigantes. Strekk deg ut på en solseng eller unn deg en massasje. I de fine leilighetene med balkong har du alt du trenger for å tilbringe behagelige feriedager.

Landmar Playa la Arena

Landmar Playa la Arena ønsker sine gjester velkommen med en majestetisk utsikt over havet og de mektige kysten. Her venter et stort bassengområde med et oppvarmet basseng, gangavstand til stranda og halvpensjon og All Inclusive kan legges til. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden som går helt inn til sentrum av Playa de la Arena.

Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i sore leiligheter midt i den koselige fiskerlandsbyen Puerto de Santiago på Tenerife. Her er det to fine bassengområder, hvorav ett ligger på taket og frister med en uslåelig utsikt over Los Gigantes. En kort spasertur fra hotellet ligger de naturlige saltvannsbassengene og enda et lenger stykke unna finner du lavastranda.

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sørvestre kyst, nært Los Gigantes og Playa la Arena. Utsikten er fantastisk og du kan se over til vakre La Gomera herfra. Hotellet har flere basseng som passer alle i familien. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie for deg, og lommeboka!

Landmar Costa Los Gigantes

Landmar Costa Los Gigantes er det perfekte hotellet for deg som vil bade og hvile ut. Her er det seks basseng som er oppvarmet, et plaskebasseng for vannlek, klatrepark med ziplines, et treningsrom samt spa for avslapping. Her bor du godt i en familiesuite for opptil 5 personer og suiten er velutstyrt for en behagelig og morsom ferie for deg og barna.