Landmar Playa la Arena

Landmar Playa La Arena

 • • Legg til All Inclusive
 • • Fasiliteter for hele familien
 • • Vannsklier og minigolf

Landmar Playa la Arena ønsker sine gjester velkommen med en majestetisk utsikt over havet og de mektige Los Gigantes. Her venter et stort bassengområde med et oppvarmet basseng, gangavstand til stranda og halvpensjon og All Inclusive kan legges til. Nedenfor hotellet strekker strandpromenaden seg helt inne til sentrum av Playa de la Arena.

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom plus for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Servicen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Landmar Playa la Arena er et stort hotell med flott utsikt over havet og de mektige Los Gigantes – i godt vær kan man se helt til naboøya La Gomera. I bassengområdet er det tre store basseng der det ene er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Merk at temperaturen i de oppvarmede bassengene kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, vannsklie med begrenset åpningstid, badehåndklær mot depositum samt solsenger og parasoller. Det er badevakt ved bassengene.

Rett nedenfor hotellet passerer strandpromenaden og det er en port inn til hotellet så for å komme ut på promenaden benytter du nøkkelkortet ditt. Fra porten er det cirka 50 meter til stranda med solsenger og parasoller mot avgift.

Hotellet har en bufférestaurant, Lava Restaurante, har ulike temaer hver kveld i uka pent antrekk gjelder. Restauranten La Taberna de Pepe serverer spansk tapas og baskiske pintxos. Arena Pool & Snack Bar byr på buffémat på dagtid og om kvelden gjøres den om til Arena Restaurant, som serverer Middelhavsmat à la carte. Lobbybaren Hello!! Baren har en terrasse med fantastisk utsikt og live musikk. I baren The Show venter minidisko og show for hele familien

Treningsrom og treningstimer med pilates, zumba og innendørs sykling med mer inkludert. Tennis mot avgift. Bordtennis, petanque og minigolf mot depositum. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass samt spillrom med blant annet biljard og air-hockey mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Minibank i lobbyen. Nivåforskjeller inne på hotellområdet. På stranda er det ramper for rullestolbrukere. Bytrafikk.

Deluxerom plus med ekstra service
Gjester som bestiller Deluxerom plus (kun for voksne) kan nyte godt av litt ekstraservice fra hotellets Platinum Club, som blant annet innebærer en lounge med Premiumdrinker og fingermat, en egen snackbar som også byr på kanskje hotellets vakreste utsikt. Utover dette er det et basseng bare for voksne og en adskilt del i bufférestauranten for gjester i Deluxerom plus. Aldersgrense 16 år for å bo i denne romkategorien.

Måltider

Dobbeltrom og deluxerom:
Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Bor du på hotellet over jul- og nyttår og legger til halvpensjon eller All Inclusive er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Deluxerom plus:
Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Snacks i poolbaren kl. 10.00-17.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • Middag i tapasrestauranten La Taberna kl. 19.00-21.30.
 • Bor du på hotellet i mer enn en uke er en middag i á la carte-restauranten Arena (mat fra Middelhavslandene) 19.00-21.30 inkludert. Bordreservasjon kreves.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 på avreisedagen.

Alle hoteller – Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Dragos del Sur er et populært leilighetshotell som ligger ved en av de fine lavastrendene i Los Gigantes. Strekk deg ut på en solseng eller unn deg en massasje. I de fine leilighetene med balkong har du alt du trenger for å tilbringe behagelige feriedager.

Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i sore leiligheter midt i den koselige fiskerlandsbyen Puerto de Santiago på Tenerife. Her er det to fine bassengområder, hvorav ett ligger på taket og frister med en uslåelig utsikt over Los Gigantes. En kort spasertur fra hotellet ligger de naturlige saltvannsbassengene og enda et lenger stykke unna finner du lavastranda.

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sørvestre kyst, nært Los Gigantes og Playa la Arena. Utsikten er fantastisk og du kan se over til vakre La Gomera herfra. Hotellet har flere basseng som passer alle i familien. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie for deg, og lommeboka!

Bahia Flamingo

Bahia Flamingo ligger bare en kort spasertur fra den sorte lavastranda Playa de la Arena og vender seg til et voksent publikum. I nærheten av hotellet er det restauranter, kaféer, barer og butikker. Hotellet er det perfekte utgangspunktet for å oppdage den dramatiske kysten på Tenerife.