Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,6 av 10 Basert på 21 vurderinger
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Egne vksenbasseng
-

Bekreftet gjest: 2023-02-25


3 av 10

+
At de forsøkte å finne løsninger til oss når noe tydeligvis hadde gått feil med rom/booking. Helt til slutt ble vi oppgradert til juniorsuite med det ene rommet og det er som dag og natt å bo der versus de andre rommene med ekstremt mye støy.
-
Det er enorm forskjell på rommene. Vi fikk jo prøvd noe forskjellige. Det ene første rommet lå i skyggen hele dagen og her frøs vi. Det ble aldri varmt på rommet og de hadde ingen ovn. Dette var aldri tilfellet på rommene som fikk sol i løpet av dagen. Om man ikke kapret solsenger grytidlig var det umulig å finne plasser ved bassengene noen steder på området. Det var mye støy, grisete i restauranten med fugler inne og alfor mange små barn som ikke fikk beskjed om hvordan man oppfører seg rundt mat.

Bekreftet gjest: 2023-02-25


9 av 10

+
Flott rom og flotte utearealer, nært stranda, fint at det var egne områder for voksne
-
* Litt kaldt i spisesalen i områdene for voksne (trekk fra vinduer og ikke tilstrekkelig oppvarming) * Hadde vært topp med et lengre svømmebasseng for voksne * Savnet enda litt mer sunn frokost (gresk jogurt, honning, frø og nøtter)

Bekreftet gjest: 2023-02-25


7 av 10

+
Rommene
-
Bråkete restauranter, for lite voksen soner, for lite folk i reseptionen, ingen wifi på rommet (de prøvde å ordne det to ganger)

Bekreftet gjest: 2023-02-25


7 av 10

+
Bassengområde for voksne, men vannet var for varmt i bassenget.
-

Bekreftet gjest: 2023-02-11


8 av 10

+
Stort fint rom Mange muligheter på hotellet God beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2023-02-04


5 av 10

+
Maten var god, fine folk i restaurant
-
-Ikke bra kids Club. Ikke organiserte aktiviteter i løpet av dagen. Staff er nok ikke utdannet. -Bassenget er altfor kaldt, selv oppvarmet. Brukte nesten ikke basseng som konsekvens. Var annonsert som oppvarmet, ikke nok for barn. Krise hele uka! -Lokasjoner dårlig. Langt fra sentrum -Ikke strand foran hotellet

Bekreftet gjest: 2023-01-28


7 av 10

+
Fantastisk stort rom med sjøutsikt. Gode viner.
-

Bekreftet gjest: 2023-01-28


6 av 10

+
Sportsbaren Stort utvalg av mat i restauranten Flotte rom Enkelte meget hyggelige medarbeidere som virkelig hadde forstått hva kundebehandling innebærer Fin beliggenhet ved standpromenaden og kort vei til marinaen, og derfra til Playa Blanca.
-
Italiensk restaurant var stengt, noe vi hadde sett frem til å bruke Ujevn standard på servicen. Noen i staben var veldig hyggelige og og serviceminded mens andre var mindre Kleskoden som ble angitt i restauranten ble ikke overholdt Atmosfæremn i restauranten fremstod også som "masete" og bråkete og vi måtte tidvis "krangle" med kelnerne for å sitte ved et bord vi likte, siden vi var kun to gjester. Voksenbassenget med balinesiske solsenger var stengt og oppussingsarbeid ved bassenget gjorde det umuig å ligge der i tillegg. Hovdbassengområdet var støyende og lite innbydende. Høy musikk herfra var forstyrrende også for mange rom som lå et stykke unna bassenget Alt i alt fremstod ikke hotellet som 5-stjerners og burde heller ikke vært anbefalt for andre enn barnefamilier. Spatilbudet var vanskelig å finne frem til (lå utenfor hotellområdet) og ved oppmøte her ble vi henvist til deres hjemmeside for å finne ut hva de tilbød, og til hvilken pris. Oppgitt avstand til Papagayostrendene (600 meter) gir et feilaktig bilde av hvor lett tilgjengelige de er. Det krever en god del gåing og klatring (med godt fottøy) for å komme til den nærmeste av dem

Bekreftet gjest: 2023-01-28


7 av 10

+
Nærme sjøen. Sjø utsikt fra rommet. Fin strandpromenade til sentrum.
-

Bekreftet gjest: 2023-01-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

7723 vurderinger
Utmerket
 
4037
Veldig bra
 
2238
Bra
 
931
Mindre bra
 
323
Dårlig
 
194

Fem siste vurderinger

17.01.2024

av Adventure41889434678

Helt greit

Service med bagasjehjelp og ‘bil’ til rommet våres ved ankomst. Stort område. Vi fikk også oppgradert rommet til ett fint familie rom som også hadde leker for barna, stor stas! Det var fint at det var ett overbygg med kunstig gress i nærheten til barnebasseng og lekeplass så barna kunne få litt skygge. Lekeplass og barnebasseng ved siden av hverandre så de kunne bytte på bading og lek. Maten i resturantene som vi kjøpte med var helt grei. Dårlig bacon til frokost som Ikke var stekt noen av dagene. Ekstremt tørre rundstykker. Men ellers ok. Stort utvalg grønnsaker og frukt og alltid en ny middagsrett hver dag. Minus var at vi ikke fikk kjøpt noe is på hotellet, vi er her nå. Men i den ene baren har de bare is som de som har all inclusive kan få, tiltross for plakat med mange is. I den andre baren har de ingen is. Synd for oss som bare har halvpensjon. God service hos de ansatte ellers og fint hotellområdet men noe rotete og uoversiktlig. Lekeplassen er altfor liten. Rolig her nå, men skrekk og gru da det er høysesong og flere barn. En stor og fin matbutikk i nærheten og noen restauranter og typisk syden butikker. Ingen solsenger ved barnebassenget. Ingen ledige senger ved hovedbassenget. Helt greit, Men vi drar nok ikke hit igjen.

 
06.03.2023

av KristinR1165 Oppegård, Norge

Støyende og kaotisk

Langtekkelig og kaotisk innsjekking. Svært stor forskjell på rom vendt mot sol eller skygge (iskaldt om rommet er vendt mot skyggen og hotellet har ingen ovner å by på). Kaos i spisesalen med dårlig akustikk med barn som tar på maten og legger den tilbake igjen, fugler som flyr rundt inne og møkkete tallerkener. Hotellet egner seg egentlig for familier med barn i barneskolealder og nedover og ikke de eldre barna. I spisesal og på hotellet for øvrig er det seksjoner for voksne men vi kvalifiserte ikke da ungdommen vår ikke var 18. Det var synd for hele uka kunne blitt en bedre opplevelse for oss om de store og rolige barna kunne fått tilgang til dette. Fikk nye rom pga maur på ene rommet, og det er stor forskjell på hvor på hotellet man bor. Dog veldig lytt de fleste steder så om du vil enten legge deg tidlig eller stå opp litt sent så er ikke dette hotellet for deg om du da ikke får tilgang til voksen seksjonen. Og om du får det ville jeg nok valgt et annet hotell. Skal sies at rommene var store og romslige og at juniorsuiten vi omsider fikk mot sjøen pga støy var flott. Så oppgrader om du kan! Og husk at du må tidlig opp og kapre solsenger om du skal ha et sted å ligge ved bassengene i løpet av dagen da det ikke er noen policy om å vente med dette til bassengfolka kommer på jobb klokka 10.

 
16.02.2023

av tomoN2060EX

Besøkende

Kjempehotell, flotte og rene rom. Flott utvendig Lite å klage på. Men, så kommer du til spisesalen og alt snus på hode. Flere dager hvor det var møkkete / dårlig vasket tallerkener. Dårlig service. Fugler inne, fuglemøkk og det som følger med. Dårlig service osv. Voksenbassenget kan varmt anbefales, kjempeservice fra personalet. Stille og rolig.

 
01.01.2018

av Reisebrev Oslo, Norge

Deilig juleferie på Gran Tagoro

Flott sted å feriere. Hyggelige, vennlige og hjelpsomme alle som jobbet på hotellet. Opphold inkl. All inclusive. Nok av både god mat og drikke. Deilig at hotellet har et eget område kun for voksne som vil sole seg og slappe av i rolige omgivelser. Utsikt fra rommene kan dog variere veldig, i tillegg ligger noen av rommene litt «utilgjengelig» til. Spesielt for bevegelseshemmede gjester. Langt fra resepsjonen til rommene lengst bort. Alt for mange «Bali beds» som man må betale for, sto ubrukte, istedenfor vanlige gratis solsenger.

 
13.11.2017

av Silje G

Bra hotell med noen småting som kunne gjort det veldig bra!

Har hatt en fin uke på hotellet. Bodde på familierom med to rom og havutsikt. Dette gav god plass til en familie på tre. Veldig barnevennlig. Bassengene er veldig bra og restauranten bra med fantastiske kelnere. Utrolig god frokost. Men liten fleksibilitet i resepsjonen og det at en må purre på vann flere dager trekker ned. Hotellet begynner også å bli slitt.