Elba Lanzarote Royal Village Resort

Elba Lanzarote Royal Village Resort

 • • Stort bassengområde med flere basseng
 • • Fine rom og suiter
 • • Halvpensjon er inkludert

Hotellet har aldersgrense 18 år, men aksepterer barn og ungdom under 18 år når de er i følge med foreldre/foresatte.

Elba Lanzarote Royal Village Resort ligger i vakre Playa Blanca på Lanzarotes sørlige spiss og byr på et pent bassengområde med flere basseng. Velg mellom en rekke ulike rom med moderne innredning og mulighet til å huse opp til åtte personer. Halvpensjon er inkludert, og du kan også legge til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie.


Rom/leiligheter

Juniorsuite for 2 personer/1-3 personer. Juniorsuite superior for 1-3 personer. Juniorsuite premium for 1-3 personer. Juniorsuite deluxe for 2-3 personer. Juniorsuite i sidebygning for 1-3 personer. Familierom for 4 personer, hvorav 2 barn. Familierom juniorsuite for 4-8 personer, hvorav 6 barn. Suite for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorsuite for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Grand suite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Godt fornøyd,kunne ha bedre kapasitet på SPA delen.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I det fine bassengområdet på Elba Lanzarote Royal Village Resort er det barnebasseng med vannsklier, gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar.

Gratis wifi i fellesområdene. Tre restauranter; bufférestauranten Yaiza serverer frokost, lunsj og middag. I à la carte-restauranten La Brasserie diskes det opp med franske spesialiteter til middag og på La Nonna står det italienske retter på menyen. En bar ved bassenget og den andre, La Boheme, ligger i lobbyen. Pent antrekk kreves i restaurantene til middag. Gutter over 12 år og menn må ha langbukser og tette sko (ikke sandaler eller lignende).

Det er flere tilbud for den som ønsker å være aktiv i ferien. Det er tennisbaner og en multisportsbane for blant annet fotball, samt sykler til leie om du vil utforske området. Vil du trene på egen hånd er det et gratis treningsrom, ellers tilbys også ulike gruppetreninger som yoga, pilates og zumba mot avgift. Bordtennis mot depositum og biljard mot avgift. Etter treningen vil du kanskje unne deg en stund i hotellets thalassospa med behandlinger mot avgift.

Det er gratis wifi i fellesområdene. Under oppholdet på hotellet kan du låne bøker fra det digitale biblioteket, enten laste dem ned eller lese på direkten. Lokaltrafikk.

Aldersgrenser
På Elba Lanzarote Royal Village Resort er barn og ungdommer under 18 år kun velkomne i selskap med voksne. Gjester som bor i Grand Suite og Juniorsuite deluxe har tilgang til en adskilt del av hotellet som kun er for gjester over 16 år. Her er det et bassengområde med et lite basseng med gratis solsenger og parasoller.

Måltider

 • Halvpensjon, reiser du over jul og nyttår er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
 • All Inclusive mot tillegg.

Halvpensjon inkluderer frokost- og middagsbuffé i restaurant Yaiza, samt én middag i en av hotellets to á la carte-restauranter pr. uke.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30 i bufférestauranten Yaiza.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00 i bufférestauranten Yaiza.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-22.00 i bufférestauranten Yaiza.
 • En middag i én av hotellets to à la carte-restauranter per uke.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.30-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Pga. renovering vil kun 3 av hotellets basseng være åpne i perioden 6.1.20 til og med 30.1.20; to for voksne og et for barn.
 • I perioden 2.3 .20 til 24.3.20 vil kun 2 av hotellets basseng være åpne.