Fakta – Playa Blanca

Mat og drikke:

2-retters middag inkl. vin og vann ca. kr 170 pr. person.

Transport t/r hotell:

Fra flyplassen tar det ca. 40 min til våre hoteller i Playa Blanca. Merk at det vil tilkomme en avgift på ca. 10 euro for transport av spesialbagasje som f.eks. sykkel, golfbag, surfebrett. Avgiften betales på destinasjonen. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender:

I nærheten av Playa Blanca, lengst sør, ligger det mange fine sandstrender - bl.a. Playa Papagayo.

Uteliv:

I Puerto del Carmen er det en rekke barer, diskotek, puber, samt et kasino. Playa de los Pocillos og Playa de Matagorda er noe roligere, men har også flere restauranter og barer, noen med levende musikk. Enkelte hoteller arrangerer dans noen kvelder i uken. Playa Blanca og Puerto Calero er roligere enn Puerto del Carmen, men feriestedene er under utvikling og det finnes flere gode restauranter og barer/puber.

Offentlig kommunikasjon:

Lokalbussene går daglig mellom Puerto del Carmen og Playa Blanca og til hovedstaden Arrecife. Daglig fergeforbindelse til Fuerteventura (ca. 25 min) fra Playa Blanca, ca. 230,- t/r. Daglig forbindelse til La Graciosa.

Aktiviteter:

18-hulls golfbane i Costa Teguise, hvor et greenfee koster ca. 500,-. Sportssenter finner du bl.a. i Puerto del Carmen. Visse hoteller har tennisbane. Mountainbikes og sykler kan leies. Mulighet for ridning, squash, minigolf og dykking.

Nyttig informasjon:

Eventuell avgift for luftkondisjonering og deponering betales direkte til hotellet.