Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, en spasertur på et kvarter fra de herlige Papagayostrendene. Hotellet er populært og tilbyr mange aktiviteter. Hvor enn du befinner deg på hotellet er havet alltid i nærheten, i det fine bassengområdet eller i en av restaurantene. Vil du være i aktivitet eller bare slappe av tilbys et spa med både treningsrom og avslappende behandlinger.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, mat og service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 3,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sandos Papagayo Beach Resort i Playa Blanca er et fint hotell med hyggelig innredning og varm atmosfære. Hotellet ligger i utkanten av Playa Blanca rett ved en steinstrand, et kvarters gange fra de herlige Papagayostrendene. Hotellet har hotelltransport til Playa Dorada hver dag.

Gjestene har en mengde fasiliteter som for eksempel et fint bassengområde med tre basseng og en separat barnebasseng. Bassenget (ikke oppvarmet) og den oppvarmede jacuzzien utenfor resepsjonen er kun for voksne. Et stort basseng og et barnebasseng er oppvarmet vinterstid. Vær dog oppmerksom på at temperaturen i de oppvarmede bassengene kan synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Ved bassengområdet er det bassenghåndklær, solsenger og parasoller inkludert for hotellets gjester.

På hotellet er det flere restauranter, blant annet en bufférestaurant der det serveres frokost, lunsj og middag samt to à la carte-restauranter med italienske, meksikanske og asiatiske retter. Det er også en bar, snackbar, musikkbar og en chill out terrasse (kan være stengt om vinteren, værforbehold).

Det er enkelt å holde seg aktiv under oppholdet med sportsaktiviteter som aerobics og basketball. Hotellet har også et lite spa (stengt torsdager) med treningsrom, jacuzzi, badstue og hamam. Spabehandlinger mot avgift.

Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Det er også et spillrom med spill mot avgift. Vil du se mer av området er det sykler til leie i resepsjonen, ladestasjon for elsykkel. Vannsporter som SUP, kajakk og dykking, alle mot avgift. Dag- og kveldsaktiviteter for både barn og voksne.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Lokaltrafikk utenfor hotellet. Det er trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet.

Innsjekking online
På Sandos Papagayo Beach Resort er det mulig å sjekke inn online for å gjøre det enklere ved ankomst. Innsjekking på plass kan tidligst skje kl. 16.00 ankomstdagen.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i den internasjonale restauranten kl. 8.00-10.15.
 • Snacks i grillbaren kl. 11.00-18.00 & kl. 22.30.-8.00.
 • Lunsjbuffé i den internasjonale restauranten kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i den internasjonale restauranten kl. 19.00-21.45.
 • Ubegrenset med forfriskninger, lokale drinker, vin og øl, vin 10.00-23.00.
 • Inngang til hotellets spa, behandlinger mot avgift.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Playa Blanca

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Hotellet har aldersgrense 18 år, men aksepterer barn og ungdom under 18 år når de er i følge med foreldre/foresatte. Elba Lanzarote Royal Village Resort ligger i vakre Playa Blanca på Lanzarotes sørlige spiss og byr på et pent bassengområde med flere basseng. Velg mellom en rekke ulike rom med moderne innredning og mulighet til å huse opp til åtte personer. Halvpensjon er inkludert, og du kan også legge til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie.

Cordial Marina Blanca

Velkommen til Cordial Marina Blanca, et fint leilighetshotell bare et steinkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca på Lanzarote. Har bor du i pene leiligheter der du har mulighet til å lage mat selv i ferien. I bassengområdet – hotellets hjerte – kan du lade batteriene og nyte den spanske sola.

Caybeach Sun

Leilighetshotellet Caybeach Sun har et stort bassengområde med flere basseng for hele familien, der alle barn og voksne som har beholdt barnet i seg kan more seg med flere vannsklier. Vil du bare ta det med ro med en bok, venter et oppvarmet innendørsbasseng. Her bor du i komfortable leiligheter og Caybeach Sun har en matbutikk for feriens innkjøp. Barneklubb, tennis og badstue er det også.

LIVVO Coloradamar

LIVVO Coloradamar er et hyggelig leilighetshotell i Playa Blanca på Lanzarote. Her bor du i fine treromsleiligheter med terrasse. I bassengområdet er det et basseng og et separat barnebasseng.

Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club passer perfekt om du og familien elsker å bade! Det er flere basseng, et badeland med flere vannsklier samt et stort plaskebasseng for de yngste inne på hotellområdet. All Inclusive inkludert – kan det bli bedre?

MYND Yaiza

MYND Yaiza består av to deler og er hotellet for dere som reiser mange i sammen. Relaxområdet er mer for par og voksne som vil ha en roligere atmosfære mens Family Space er for de som vil ha aktiviteter, underholdning og en barnebasseng der barna kan herje. Restauranten og øvrige fasiliteter deles av alle gjestene. Perfekt for dere som reiser med både barn og besteforeldre!

Gran Castillo Tagoro Family & Fun – vinter 2024/25

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et fint All Inclusive-hotell med romslige rom for hele familien. Her er et fantastisk bassengområde med ni basseng og et lite stykker herfra ligger noen av Lanzarotes vakreste strender. De voksne kan unne seg litt ekstra luksus med et besøk i det fine Thalassospaet, og spør du de små er vannskliene og lekeplassen klare høydepunkter.