Caybeach Sun

Leilighetshotellet Caybeach Sun har et stort bassengområde med flere basseng for hele familien, der alle barn og voksne som har beholdt barnet i seg kan more seg med flere vannsklier. Vil du bare ta det med ro med en bok, venter et oppvarmet innendørsbasseng. Her bor du i komfortable leiligheter og Caybeach Sun har en matbutikk for feriens innkjøp. Barneklubb, tennis og badstue er det også.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-3 personer/ 2-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 4-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Familievennlig. Flere fine bassenger. Lokalbuss til sentrum eller Papagoya stranden rett ved.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Caybeach Sun har et stort bassengområde med et oppvarmet basseng og et separat oppvarmet barnebasseng. Bassengene er oppvarmet til cirka 20 grader om vinteren, november til midten av april. Temperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og ved dårlig vær. Det er også et basseng med vannsklier for både store og små. Dette bassenget er delt inn i en dyp del og en grunnere del. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift og depositum. Jacuzzi. Poolbar.

En restaurant som serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé. I restauranten kan du også spise middag à la carte. Snackbar åpen på dagtid.

I hotellets relaxavdeling er det et oppvarmet innendørsbasseng, separat jacuzzi samt hvilestoler og her er aldersgrensen 18 år. Treningsrom. Tennisbane. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Sandvolleyball. Multisportbane med fotball og basketball mot avgift. Spillrom med blant annet ishockeyspill samt biljard mot avgift. Kveldsunderholdning.

Wifi mot avgift på hele hotellet. Minimarked. Vaskemaskin og tørketrommel mot avgift. I området rundt hotellet er det lokal- og gjennomfartstrafikk. Heis kun i hovedbygningen. Der ligger resepsjonen, minimarkedet, restauranten og barneklubben på bakkeplan. I underetasjen ligger innendørsbassenget og treningsrommet. Leilighetene ligger i toetasjesbygninger uten heis, utspredt over hele hotellområdet. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.00.
  • Middag kl. 19.00-21.00.

Legger du til halvpensjon er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Alle hotell – Playa Blanca

Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, en spasertur på et kvarter fra de herlige Papagayostrendene. Hotellet er populært og tilbyr mange aktiviteter. Hvor enn du befinner deg på hotellet er havet alltid i nærheten, i det fine bassengområdet eller i en av restaurantene. Vil du være i aktivitet eller bare slappe av tilbys et spa med både treningsrom og avslappende behandlinger.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Hotellet har aldersgrense 18 år, men aksepterer barn og ungdom under 18 år når de er i følge med foreldre/foresatte. Elba Lanzarote Royal Village Resort ligger i vakre Playa Blanca på Lanzarotes sørlige spiss og byr på et pent bassengområde med flere basseng. Velg mellom en rekke ulike rom med moderne innredning og mulighet til å huse opp til åtte personer. Halvpensjon er inkludert, og du kan også legge til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie.

Cordial Marina Blanca

Velkommen til Cordial Marina Blanca, et fint leilighetshotell bare et steinkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca på Lanzarote. Har bor du i pene leiligheter der du har mulighet til å lage mat selv i ferien. I bassengområdet – hotellets hjerte – kan du lade batteriene og nyte den spanske sola.

LIVVO Coloradamar

LIVVO Coloradamar er et hyggelig leilighetshotell i Playa Blanca på Lanzarote. Her bor du i fine treromsleiligheter med terrasse. I bassengområdet er det et basseng og et separat barnebasseng.

Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club passer perfekt om du og familien elsker å bade! Det er flere basseng, et badeland med flere vannsklier samt et stort plaskebasseng for de yngste inne på hotellområdet. All Inclusive inkludert – kan det bli bedre?

MYND Yaiza

MYND Yaiza består av to deler og er hotellet for dere som reiser mange i sammen. Relaxområdet er mer for par og voksne som vil ha en roligere atmosfære mens Family Space er for de som vil ha aktiviteter, underholdning og en barnebasseng der barna kan herje. Restauranten og øvrige fasiliteter deles av alle gjestene. Perfekt for dere som reiser med både barn og besteforeldre!

Gran Castillo Tagoro Family & Fun – vinter 2024/25

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et fint All Inclusive-hotell med romslige rom for hele familien. Her er et fantastisk bassengområde med ni basseng og et lite stykker herfra ligger noen av Lanzarotes vakreste strender. De voksne kan unne seg litt ekstra luksus med et besøk i det fine Thalassospaet, og spør du de små er vannskliene og lekeplassen klare høydepunkter.