Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club passer perfekt om du og familien elsker å bade! Det er flere basseng, et badeland med flere vannsklier samt et stort plaskebasseng for de yngste inne på hotellområdet. All Inclusive inkludert – kan det bli bedre?

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter i bungalow for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Kampanjerom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fint område og buffe .
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I Playa Blanca helt i sør på Lanzarote finner du Relaxia Lanzasur Club, et hotell i bading og vannleken tegn! Her er det 4 basseng, et badeland med fem vannsklier og et morsomt plaskebasseng for familiens yngste. Her kan alle få utfolde seg, og som om det ikke var nok - det er bare noen hundre meter til stranda og der har du hele Atlanterhavet å boltre deg i. (Mellom hotelldelen og badelandet er det en vei med begrenset trafikk.)

I hotellets restaurant serveres internasjonale bufféretter til frokost, lunsj og middag. Om været tillater det serveres det i blant en grillbuffé til middag. Ved bassenget er det en pool-/snackbar og i lobbyen en bar som også byr på underholdning noen kvelder. Besøker du badelandet er det mulig å innta lunsjen og få noe å drikke som er inkludert i All Inclusive-programmet der også, Timi Kitchen serverer lunsj inkludert drikke.

Treningsrom inkludert og man kan bestille tid med PT-tid mot avgift. Det er også et antall sykler til utleie. Vaskemaskin og tørketrommel tilgjengelig. Hotellet ligger cirka en kilometer fra havna i Playa Blanca og ytterligere et par hundre meter til sentrum. Til Marina Rubicon er det knappe fem kilometer. Til nærmeste sandstrand er det cirka 300 meter, til de kjente Papagayostrendene er det drøye 8 kilometer. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i hotellrestauranten kl. 8.00-10.30.
  • Lunsj i bufférestauranten eller i Timi Kitchen kl. 12.30-14.30.
  • Iskrem til barna i poolbaren kl. 15.00-16.00.
  • Middag i bufférestauranten kl. 18.30-21.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.30-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Playa Blanca

Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, en spasertur på et kvarter fra de herlige Papagayostrendene. Hotellet er populært og tilbyr mange aktiviteter. Hvor enn du befinner deg på hotellet er havet alltid i nærheten, i det fine bassengområdet eller i en av restaurantene. Vil du være i aktivitet eller bare slappe av tilbys et spa med både treningsrom og avslappende behandlinger.

Gran Castillo Tagoro Family & Fun

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et fint All Inclusive-hotell med romslige rom for hele familien. Her er et fantastisk bassengområde med ni basseng og en av Lanzarotes vakreste strender ligger en kort stykke herfra. De voksne kan unne seg litt ekstra luksus med et besøk i det fine Thalassospaet, og spør du de små er vannskliene og lekeplassen klare høydepunkter.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Hotellet har aldersgrense 18 år, men aksepterer barn og ungdom under 18 år når de er i følge med foreldre/foresatte. Elba Lanzarote Royal Village Resort ligger i vakre Playa Blanca på Lanzarotes sørlige spiss og byr på et pent bassengområde med flere basseng. Velg mellom en rekke ulike rom med moderne innredning og mulighet til å huse opp til åtte personer. Halvpensjon er inkludert, og du kan også legge til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie.

Cordial Marina Blanca

Velkommen til Cordial Marina Blanca, et fint leilighetshotell bare et steinkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca på Lanzarote. Har bor du i pene leiligheter der du har mulighet til å lage mat selv i ferien. I bassengområdet – hotellets hjerte – kan du lade batteriene og nyte den spanske sola.

Caybeach Sun

Leilighetshotellet Caybeach Sun har et stort bassengområde med flere basseng for hele familien, der alle barn og voksne som har beholdt barnet i seg kan more seg med flere vannsklier. Vil du bare ta det med ro med en bok, venter et oppvarmet innendørsbasseng. Her bor du i komfortable leiligheter og Caybeach Sun har en matbutikk for feriens innkjøp. Barneklubb, tennis og badstue er det også.

Coloradamar

Coloradamar er et hyggelig leilighetshotell i Playa Blanca på Lanzarote. Her bor du i fine treromsleiligheter med terrasse. I bassengområdet er det et basseng og et separat barnebasseng.