MYND Yaiza

MYND Yaiza består av to deler og er hotellet for dere som reiser mange i sammen. Relaxområdet er mer for par og voksne som vil ha en roligere atmosfære mens Family Space er for de som vil ha aktiviteter, underholdning og en barnebasseng der barna kan herje. Restauranten og øvrige fasiliteter deles av alle gjestene. Perfekt for dere som reiser med både barn og besteforeldre!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom i familiedelen for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2 personer. Superiorrom i familiedelen for 2-3 personer, hvorav barn. Familiesuite for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuite for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

MYND Yaiza har hele fem basseng. Ved delen som heter Family Space er det to større basseng og et plaskebasseng for de yngste, ett av de større bassengene er oppvarmet til cirka 20 grader om vinteren. Ved Relax Zone er det to basseng, hvorav ett er oppvarmet til cirka 20 grader om vinteren. Temperaturen i bassengene kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger, parasoller samt basseng- og strandhåndklær er inkludert.

MYND Yaiza har to restauranter. I hovedrestauranten serveres frokostbuffé samt lunsj og middag fra meny. I hotellets à la carte-restaurant serveres kun middag. To barer, en poolbar og en lobbybar.

Et separat utendørsbasseng i hotellets spa samt et treningsrom med aldersgrense 16 år. Barneklubb for barn 4-12 år og ungdomsklubb for ungdommer 13-16 år i hotellets regi med engelsktalende personale.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hårføner, strykebrett og strykejern kan lånes. Vaskemaskin og tørketrommel kan lånes. Minimarked. Parkering mot avgift. Hotellet består av åtte bygninger med to etasjer i hver. Heis kun i bygningen nærmest resepsjonen. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middag).

Serveringstider:

  • Frokost frem til kl. 11.30.
  • Restauranten er åpen til kl. 23.00.

Alle hotell – Playa Blanca

Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, en spasertur på et kvarter fra de herlige Papagayostrendene. Hotellet er populært og tilbyr mange aktiviteter. Hvor enn du befinner deg på hotellet er havet alltid i nærheten, i det fine bassengområdet eller i en av restaurantene. Vil du være i aktivitet eller bare slappe av tilbys et spa med både treningsrom og avslappende behandlinger.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Hotellet har aldersgrense 18 år, men aksepterer barn og ungdom under 18 år når de er i følge med foreldre/foresatte. Elba Lanzarote Royal Village Resort ligger i vakre Playa Blanca på Lanzarotes sørlige spiss og byr på et pent bassengområde med flere basseng. Velg mellom en rekke ulike rom med moderne innredning og mulighet til å huse opp til åtte personer. Halvpensjon er inkludert, og du kan også legge til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie.

Cordial Marina Blanca

Velkommen til Cordial Marina Blanca, et fint leilighetshotell bare et steinkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca på Lanzarote. Har bor du i pene leiligheter der du har mulighet til å lage mat selv i ferien. I bassengområdet – hotellets hjerte – kan du lade batteriene og nyte den spanske sola.

Caybeach Sun

Leilighetshotellet Caybeach Sun har et stort bassengområde med flere basseng for hele familien, der alle barn og voksne som har beholdt barnet i seg kan more seg med flere vannsklier. Vil du bare ta det med ro med en bok, venter et oppvarmet innendørsbasseng. Her bor du i komfortable leiligheter og Caybeach Sun har en matbutikk for feriens innkjøp. Barneklubb, tennis og badstue er det også.

Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club passer perfekt om du og familien elsker å bade! Det er flere basseng, et badeland med flere vannsklier samt et stort plaskebasseng for de yngste inne på hotellområdet. All Inclusive inkludert – kan det bli bedre?

Gran Castillo Tagoro Family & Fun – vinter 2024/25

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et fint All Inclusive-hotell med romslige rom for hele familien. Her er et fantastisk bassengområde med ni basseng og et lite stykker herfra ligger noen av Lanzarotes vakreste strender. De voksne kan unne seg litt ekstra luksus med et besøk i det fine Thalassospaet, og spør du de små er vannskliene og lekeplassen klare høydepunkter.