Abora Interclub by Lopesan – vinter 2023/2024

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin. Her bor du i moderne rom med All Inclusive og her er det både vannsklier for de små og flere herlige bassengområder. Alt for at du skal ha en avslappende ferie!

Ukens Deal: Spania

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på ferien til Spanien. Rabatten trekkes fra i siste steget under bestillingen.

Gjelder kun nye bestillinger. Bestill i perioden 22.– 29. februar 2024.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Deluxerom for 2 personer. Familiesuite for 3-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassengområdet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Abora Interclub by Lopesan er et herlig All Inclusive-hotell for hele familien. Hotellet har flere bassengområder, hvorav ett for deg som reiser med barn og ett som er kun for voksne.

I det store bassenget er det tre vannsklier og der kan man leke fritt. For å benytte vannskliene må man være over 1,20 meter og svømmedyktig.

Det er ytterligere fire basseng, hvorav ett for voksne og ett oppvarmet basseng. Voksenbassenget er reservert for gjester i deluxerom. Som et ledd i hotellets miljøarbeid er vannet i bassenget soloppvarmet. Det betyr at temperaturen i bassenget kan synke noen grader om morgener, kvelder og i dårlig vær. I det separate barnebassenget og i plaskebassenget kan alle barn leke og det gjør jo ikke noe om man blir bløt! Solsenger rundt alle bassengene. Håndklær mot avgift og depositum. To jacuzzier. Som et ledd i hotellets miljøarbeid er vannet i bassengene varmet opp av sola. Det betyr at temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.

På hotellet er det en bufférestaurant, sABOReA, og food courten Snack & Go som byr på enkle retter som pizza, hamburgere og desserter. I lobbyen er det en servicestasjon, 24/7 by Abora, som er åpen døgnet rundt, der man kan hente drikke som brus, vann, juice, øl, sangria, kaffe/te og sandwicher.

Underholdning og aktiviteter for både voksne og barn. Bordtennis, biljard og aerobics mot avgift. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wfi inkludert i fellesområdene. Parkering mot avgift. Transport til stranda flere ganger om dagen er inkludert for hotellets gjester.

Måltider

Inkludert:

 • All inclusive.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restaurant sABOReA kl. 7.30-10.30.
 • Snacks og enklere retter i food courten Snack & Go kl. 11.00-23.00.
 • Drikke i baren La Palapa kl. 11.00-23.00.
 • Drikke fra servicestasjonen 24/7 by Abora døgnet rundt.
 • Lunsjbuffé i restaurant sABOReA kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i restaurant sABOReA kl. 18.00-21.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i lobbybaren kl. 18.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

På Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel bor man komfortabelt i vakre omgivelser, med ett av Europas største Thalasso terapisenter med en rekke deilige behandlinger. Frokostbufféen er inkludert men du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive Ultra, så har du bedre kontroll på feriebudsjettet.

Don Gregory by Dunas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Populære Don Gregory by Dunas ligger perfekt til på stranda i San Agustin og shoppingsenteret ligger rett over gata. Alle rommene har balkong med havutsikt og wifi er inkludert på hele hotellet og frokosten er inkludert.

Sunsuites Carolina

Til Sunsuites Carolina i San Agustín på Gran Canaria kommer gjestene tilbake år etter år. Det er blant annet det skandinavisktalende personalet, beliggenhet i strandkanten og den hjemmekoselige og lune atmosfæren som mange setter pris på. I hagen dufter det herlig av timian og sitron og i bassengområdet er det solsenger og parasoller som bare venter på deg.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et fint designet All Inclusive-hotell nært stranda i San Agustin. Her bor du i pene rom og nyter god mat, fine basseng og hvorfor ikke unne deg en dag i hotellets spa.

New Folias

New Folias ligger fint til i San Agustin, i gangavstand til både sandstranda og sentrum med shopping, restauranter og barer. Her bor du i ettromsleiligheter med mulighet til selvhushold, men du kan også velge å legge til frokost eller halvpensjon i bestillingen.

Sunsuites Carolina – vinter 24/25

Aldersgrense på hotellet: 16 år Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina er ett av våre mest populære voksenhotell på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personalet, beliggenheten ved stranda og den hjemmekoselige atmosfæren gjør at mange gjester kommer tilbake år etter år. Her er det et hyggelig bassengområde med oppvarmet basseng, og i hagen dufter det herlig av timian og sitron.

Abora Interclub by Lopesan – vinter 2024/2025

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin. Her bor du i moderne rom med All Inclusive og her er det både vannsklier for de små og flere herlige bassengområder. Alt for at du skal ha en avslappende ferie!