Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,7 av 10 Basert på 480 vurderinger
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-04-08


7 av 10

+
Service og uteområdet
-
Utvalget av kjøtt pålegg, middager uten svin. Vasking av hotell rommet.

Bekreftet gjest: 2023-04-01


8 av 10

+
Helhetsinntrykket
-
Alt for dårlig rengjøring av glass, kopper, fat og bestikk!

Bekreftet gjest: 2023-03-25


8 av 10

+
Vi var med barn og barnebarn og det var veldig barnevennlig, maten var en god standard og mange valg for alle.
-
De eneste virkelige problemene vi hadde var med en stor forsinkelse da vi ankom flyplassen, nærmere 2 timer var ikke bra, spesielt med små barn. Også bussen ble også veldig forsinket når vi kommer tilbake. Men dette ble bestilt gjennom Apollo før vi dro fra Norge.

Bekreftet gjest: 2023-03-18


8 av 10

+
Fine rom og fint område.
-
Temperatur i bassenget var litt kaldt. Kunne vært bedre utvalg i alkohol.

Bekreftet gjest: 2023-03-18


9 av 10

+
-
Kunne variert litt mer på mat fra dag til dag. Samt innsjekk tok litt lang tid. Kjedelig etter lenge venting på baggasje og buss til hotellet.

Bekreftet gjest: 2023-03-18


8 av 10

+
Utsikt fra rommet, hyggelig rom, fine uteområder.
-
Trygg merking sv allergener: merking av allergener for hver rett, egen diet corner. Perm med oversikt over brød/bakverk man kan bestilte som allergiker. Litt ensidig underholdning, litt støyende og disco-aktig: kan man ha alternativ underholdning et annet sted i hotellet? Pianobar f eks? Andre forslag: Tradisjonell spansk aften med flamenco/spansk musikk.

Bekreftet gjest: 2023-03-18


9 av 10

+
Bassenget, lekeplassene, mini disco. Flott område som var rent og ryddig.
-
Sengene var litt harde

Bekreftet gjest: 2023-03-18


9 av 10

+
Veldig hyggelig og imøtekommende personale, over alt. Flott park med solsenger. Fine bassengområdet.
-
Det burde vært mer og bedre mat i bufeen som var tilgjengelig på oppsiden av bassengene. Det burde vært gratis å bytte badehåndklær, det skulle vært kaffi og te tilgjengelig til alle måltider i restauranten. Gratis vann på rommet hver dag hadde vært et stort pluss

Bekreftet gjest: 2023-03-18


10 av 10

+
Barnevennlig, god mat, varierte måltider. De kastet ikke maten, men brukte det som var igjen til å lage snack&go. Barnevennlig område, fine bassenger, god plass. Store rom med egen garderobe! Rent på rommene. Vennlig personale.
-
Savnet vann på hotellrommet hver dag. Litt mye trapper og nivåer i hotelldelen der vi bodde. VELDIG høy lyd fra underholdningen om kveldene. Litt vanskelig å forstå hva som var all inclusive på barmenyen og ikke. Savnet saftis på all inclusive.

Bekreftet gjest: 2023-03-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

4543 vurderinger
Utmerket
 
1418
Veldig bra
 
1821
Bra
 
761
Mindre bra
 
297
Dårlig
 
246

Fem siste vurderinger

01.02.2023

av 763janinal

Vakkert fint reint flotte rom og god mat.

Penere enn på bilder. Reint. Vakkert og flott hotell. Tok bilder med fotografen. Han var kjempe flink med barn. Pogram og mye å velge mellom. God mat. Men burde være litt mer rolige soner. Litt mer sallat hadde jeg ønsket på øvre restauranten. Mye morro for barna. Personalet fikset støyete naboet og fikk overraskelse på døra. Og måtte ikke flytte selv. :-) veldig koselig personale.

 
03.03.2022

av MortenH30

God service blant servitører, men støy fra søppelbil og lang innsjekkingsskranker trekker ned. Middagene er også nedtur

Flotte og rene rom. Hygiene tas på alvor. Fin frokost og lunsj, middagene er en nedtur. Vi vekkes mange ganger pr natt pga bråk ifbm søppeltømming. I natt kom det 4 biler som brukte 20 min hver!! Flott undersholdningsprogram hver dag, men veldig frustrerende at dette programmet er topp hemmelig. Umulig å planlegge dagene, man må bare slenge seg med om man oppdager at det plutselig er pilates eller Aqua fitness. Vi var en familie som bestilte 4 rom sammen for å bo ved siden av hverandre. Kun 2 av oss fikk dette. Vi måtte stå i kø i 1,5 time ved innsjekk for å få rom (uten drikke!). Min bror og hans kone med 3 små og reisesyke barn måtte vente i 4 timer (!!!) før de fikk rom (fikk rom kl 18). Vi kommer ikke tilbake....

 
11.11.2021

av Silje G

Helt greit.

Ok, hotell. Greie rom og god service. Fin lekeplass for barna. Litt kaldt i vannet. Maten er kjedelig. Det samme til lunsj og kvelds og lite variasjon. Alle drinkene på all innclusive smaker søtt og e- stoffer. Positivt at det er så nære en fin strand.

 
24.02.2019

av 188anef Hamar, Norge

Familietur

Pluss: Fint område uten biler, noe som gjorde at barna fint kunne ferdes rundt på egenhånd. Fotballlbane, volleyball og tennis. Fint bassengområde, nydelig utsikt mot sjøen ved deler av bassengområdet. Veldig pent og ryddig hele tiden. Flinke og hyggelige ansatte. Maten var grei, men gikk litt lei, men det var kanskje ikke annet å forvente, når man har all inclusive. Men mye god mat. Har en sønn som øever glutenfritt og det var litt tilfeldig hvem vi traff, hva han fikk. Han fikk som regel baguett pakket i egen stekepose, nyvarmet. Innimellom også kjeks og kake. Men de siste dagene var de tomme for baguett. Stekte pommes frites i egen frityr. Masse deilig frukt og salater. Minus: harde senger. Vi fikk først en kjellerleilighet der jeg frøs og sov med bukse. Det var ingen dyner,men tepper. Fikk ekstra tepper uten at det hjalp. Fikk så byttet til et rom høyere opp og det var supert. Følte vi fikk lys, ikke den råd lufta og det var mye varmere. Putene var også hakket mykere takket være at de var godt brukt. Men sengene hadde hatt godt av en tykk overmadrass eller så hadde hele hotellet tjent på å bytte ut både seng og sovesofa. Du føler du går inn på 80/90- tallet når du går inn på rommet. Jeg våknet hver morgen med vondt i kroppen pga den harde sengen. Kort spasertur til stranda. Digga plasseringa, kort vei, men likevel unna sentrum. Men alt i alt har vi hatt det kjempefint! Men alt i alt er vi beld

 
11.02.2019

av StigK77

Ensidig buffetmat

Reiste i begynnelsen av februar 2019. Sol hele uken, men en iskald vind som ødela mye av opplevelsen. Dette kan riktignok ikke hotellet klandres for. Hotellet ligger litt i utkanten av San Augustin, og man blir derfor litt fastlåst til stedet om man ikke er rimelig sprek til bens. Buffetmaten til alle måltidene ble vi lei av etter to dager da det var lite variasjon. Lydnivået ved bassenget i forbindelse med aktiviteter for barn og voksne var til tider så høyt at det var direkte plagsomt og kunne høres over hele området. Samme plage med et alt for høyt lydnivå i baren på kveldstid slik at vi ikke orket å oppholde oss der. Hotellet bærer preg av stor bruksslitasje, og kan trenge en solid oppgradering. Dårlige møbler på rommet, slik at opphold der når det ble for kaldt ute dro også ned helhetsinntrykket. Stedet er nok best egnet for barnefamilier som ikke skal på mye utflukter utenfor hotellanlegget. Det mest positive var at det var stort hageanlegg og god plass rundt bassengene slik at det aldri var noe problem å finne en ledig solseng. Ikke et sted vi reiser tilbake til.