Don Gregory by Dunas

Don Gregory By Dunas

 • • Alle rom har balkong med havutsikt
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Populære Don Gregory by Dunas ligger perfekt til på stranda i San Agustin og shoppingsenteret ligger rett over gata. Alle rommene har balkong med havutsikt og det er gratis wifi på hele hotellet og frokosten er inkludert.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer. Toetasjes suiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Helt topp hotell men beliggenheten var nok det aller beste.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Don Gregory by Dunas ligger perfekt til i San Agustín og er idéelt for deg som vil bare bo noen skritt fra stranda, strandpromenaden og shopping. Hotellet har et bassengområde med parasoller og solsenger. Badehåndklær mot depositum. Poolbar med enkel matservering og iskrem.

I hotellets bufférestaurant Greg's Kitchen serveres frokost, lunsj og middag. I strandrestauranten Las Burras Beachhouse er det á la carte meny. Pent antrekk gjelder til middag i begge restaurantene, menn må ha langbukse.

Gratis treningsrom. Hotellet har et mindre spa som tilbyr behandlinger mot avgift. I spaet er det et lite basseng med jacuzzidel, en liten badstue samt et lite dampbad mot avgift. Enkel musikkunderholdning hver kveld samt større show et par ganger i uken. Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

 • Frokost, julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
 • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.00-19.30 eller kl. 20.00-21.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger som øl, vin og lokale drinker samt drikke av internasjonale merker i poolbaren (værforbehold), kl. 10.00-24.00 og i pianobaren kl. 18.00-24.00.
 • Snacksmeny.
 • Inngang til hotellets spa ved en anledning.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hoteller for voksne skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

På Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel bor man komfortabelt i vakre omgivelser, med ett av Europas største Thalasso terapisenter med en rekke deilige behandlinger. Frokostbufféen er inkludert men du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive Ultra, så har du bedre kontroll på feriebudsjettet.

Buganvilla

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Buganvilla i San Agustin på Gran Canaria. Her bor du i rolige omgivelser i fine leiligheter som alle har en herlig utsikt utover havet.

Abora Interclub by Lopesan

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin. Her bor du i moderne rom med All Inclusive og her er det både vannsklier for de små og et basseng kun for de voksne. Alt for at du skal ha en avslappende ferie!

Sunsuites Carolina

Aldersgrense på hotellet: 16 år Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina er ett av våre mest populære voksenhotell på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personalet, beliggenheten ved stranda og den hjemmekoselige atmosfæren gjør at mange gjester kommer tilbake år etter år. Her er det et hyggelig bassengområde med oppvarmet basseng, og i hagen dufter det herlig av timian og sitron.

Sunsuites Carolina

Til Sunsuites Carolina i San Agustín på Gran Canaria kommer gjestene tilbake år etter år. Det er blant annet det skandinavisktalende personalet, beliggenhet i strandkanten og den hjemmekoselige og lune atmosfæren som mange setter pris på. I hagen dufter det herlig av timian og sitron og i bassengområdet er det oppvarmet basseng samt gratis solsenger og parasoller.