Don Gregory by Dunas

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Populære Don Gregory by Dunas ligger perfekt til på stranda i San Agustin. Herfra er der bare noen raske skritt til stranda, strandpromenaden og shoppingsenteret. Nesten alle rommene har balkong med havutsikt og wifi er inkludert på hele hotellet og frokosten er inkludert.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Standardrom for 1-2 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Superiorrom for 2 personer. Toetasjes suiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolig område
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Don Gregory by Dunas er for deg som har høye krev til sentral beliggenhet. Hotellet har et bassengområde med to basseng samt parasoller og solsenger. Bassengene er oppvarmet til cirka 22 grader fra november til april. Temperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelder og ved dårlig vær. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar med enkel matservering, drikke og iskrem.

I hotellets bufférestaurant Greg's Kitchen serveres frokost, lunsj og middag. I strandrestauranten Las Burras Beachhouse er det á la carte meny. Pent antrekk gjelder til middag i begge restaurantene, menn må ha langbukse. Loungebar.

Treningsrom. Hotellet har et mindre spa som tilbyr behandlinger mot avgift. I spaet er det et lite basseng med jacuzzidel, en liten badstue samt et lite dampbad mot avgift. Enkel musikkunderholdning hver kveld samt større show et par ganger i uka.

Wifi inkludert i fellesområdene, i treningsrommet og i sykkelstallen.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Serveringstider i bufférestauranten:

 • Frokost kl. 8.00-10.30
 • Middag kl. 18.00-21.30

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé restauranten Greg's Kitchen kl. 8.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Greg's Kitchen kl. 13.00-15.00 eller lunsj fra meny i poolbaren kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé restauranten Greg's Kitchen kl. 18.30-21.30, med to bordsetninger.
 • Iskrem i poolbaren kl. 10.00-19.00.
 • Ettermiddagskaffe i poolbaren kl. 16.00-17.00.
 • Snacks i poolbaren kl. 10.30-13.00 & 15.30-18.00
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og lokale drinker samt drikke av noen internasjonale merker i en av hotellets barer kl. 10.00-00.00.
 • Adgang til hotellets spa ved en anledning, behandlinger ikke inkludert.
 • En middag eller lunsj per opphold fra fast meny i restauranten Las Burras Beachhouse inklusive utvalgt drikke.

Restauranten Las Burras ligger i gangavstand fra hotellet og serverer retter fra ulike kjøkken rundt Middelhavet og fra det kanariske kjøkkenet. Bordreservasjon kreves.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 12.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for voksne

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

På Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel bor man komfortabelt i vakre omgivelser, med ett av Europas største Thalasso terapisenter med en rekke deilige behandlinger. Frokostbufféen er inkludert men du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive Ultra, så har du bedre kontroll på feriebudsjettet.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et fint designet All Inclusive-hotell nært stranda i San Agustin. Her bor du i pene rom og nyter god mat, fine basseng og hvorfor ikke unne deg en dag i hotellets spa.

Sunsuites Carolina – vinter 24/25

Aldersgrense på hotellet: 16 år Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina er ett av våre mest populære voksenhotell på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personalet, beliggenheten ved stranda og den hjemmekoselige atmosfæren gjør at mange gjester kommer tilbake år etter år. Her er det et hyggelig bassengområde med oppvarmet basseng, og i hagen dufter det herlig av timian og sitron.

Sunsuites Carolina

Til Sunsuites Carolina i San Agustín på Gran Canaria kommer gjestene tilbake år etter år. Det er blant annet det skandinavisktalende personalet, beliggenhet i strandkanten og den hjemmekoselige og lune atmosfæren som mange setter pris på. I hagen dufter det herlig av timian og sitron og i bassengområdet er det solsenger og parasoller som bare venter på deg.

Abora Interclub by Lopesan

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin. Her bor du i moderne rom med All Inclusive og her er det både vannsklier for de små og flere herlige bassengområder. Alt for at du skal ha en avslappende ferie!