Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

På Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel bor man komfortabelt i vakre omgivelser, med ett av Europas største Thalasso terapisenter med en rekke deilige behandlinger. Frokostbufféen er inkludert men du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive Ultra, så har du bedre kontroll på feriebudsjettet.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer/2-5 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt på et sted, hyggelig lokalområde i San Agustin
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 900 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel har et stor solterrasse ved bassengområdet med ett basseng som er oppvarmet til minst 22 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum og bytte mot avgift. Det er tre basseng, der ett (en grunnere og en litt dypere) tilhører et lite badeland med vannsklier og vannfontener. På taket er det også et basseng med solsenger og parasoller mot avgift, der er det også en separat del for naturister.

I hotellets bufférestaurant serveres frokost, lunsj og middag. Poolbar og snackbar med enkle retter hele dagen og ved lunsjtid serveres små, gode retter à la carte. Lobbybar og en bar med livemusikk, dans og underholdning flere kvelder i uka. På takterrassen ligger á la carte-restauranten og chill out-baren Gorbea som tilbyr baskiske retter akkompagnert av vakker utsikt.

Det store spaet med thalassoterapi har 15 års aldersgrense og her er det flere basseng med saltvann og ulike temperaturer samt massasjefunksjoner. Prøv det 700 kvm store kom-i-form bassenget (ikke anbefalt for gravide) eller unn deg en behandling med leire, alger og andre marine ingredienser, mot avgift. Hotellets gjester har 10 % rabatt på inngangsbilletten og på behandlinger.

Wifi inkludert i resepsjonen. Treningsrom. Bordtennis og petanque mot depositum. Tennis og padel mot avgift. Underholdning for voksne og barn hver dag. Barneklubb for barn 4 til 12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Minidisko etter middag.

Det er en cirka 15 minutter spasertur til shopping. Man må følge en liten bilvei og gå over en bro for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter: (Hotellet kaller denne for Premium.)

 • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30.
 • Snacks som hamburgere, pommes fristes, sandwiches og iskrem til barna i snackbaren kl. 10.00-18.00.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30.
 • Ettermiddagskaffe/-te og kake kl. 15.30-17.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.00-21.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, lokale og internasjonale drinker, øl og vin i visse barer for all Inclusive Ultra kl. 10.00-1.00 .

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 12.00 ankomstdagen til kl. 18.00 avreisedagen.

Bilde av: En person som får spabehandling under åpen himmel

Thalasso spa åpent for behandlinger

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel har ett av Europas største Thalassoterapi-sentre. Deler av spaet er midlertidig stengt, men det er mulig å bestille behandlinger. Som gjest på hotellet får du 10 % rabatt både på inngangsbilletten til spa-anlegget og på behandlinger.

Alle hotell – San Agustín

Don Gregory by Dunas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Populære Don Gregory by Dunas ligger perfekt til på stranda i San Agustin. Herfra er der bare noen raske skritt til stranda, strandpromenaden og shoppingsenteret. Alle rommene har balkong med havutsikt og wifi er inkludert på hele hotellet og frokosten er inkludert.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et fint designet All Inclusive-hotell nært stranda i San Agustin. Her bor du i pene rom og nyter god mat, fine basseng og hvorfor ikke unne deg en dag i hotellets spa.

Sunsuites Carolina – vinter 24/25

Aldersgrense på hotellet: 16 år Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina er ett av våre mest populære voksenhotell på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personalet, beliggenheten ved stranda og den hjemmekoselige atmosfæren gjør at mange gjester kommer tilbake år etter år. Her er det et hyggelig bassengområde med oppvarmet basseng, og i hagen dufter det herlig av timian og sitron.

Sunsuites Carolina

Til Sunsuites Carolina i San Agustín på Gran Canaria kommer gjestene tilbake år etter år. Det er blant annet det skandinavisktalende personalet, beliggenhet i strandkanten og den hjemmekoselige og lune atmosfæren som mange setter pris på. I hagen dufter det herlig av timian og sitron og i bassengområdet er det solsenger og parasoller som bare venter på deg.