Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Gloria Palace San Agustin

 • • Mange stamgjester
 • • Legg til halvpensjon eller All Inclusive

På Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel bor man komfortabelt i vakre omgivelser, med ett av Europas største Thalasso spa med herlige behandlinger. Frokostbufféen er inkludert men du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive, så holder du et øye med feriebudsjettet.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Familierom for 2-4 personer/2-5 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Sjølv om dobbelsenga var 2 senger som lett sklei frå kvarandre, var dei svært gode å liggja i. Ma...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 600 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel har et stort og deilig bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum og bytte mot avgift. På taket er det også et basseng, der en del er adskilt for nudister.

I hotellets bufférestaurant serveres frokost, lunsj og middag. Poolbar og snackbar med enkle retter hele dagen og ved lunsjtid serveres små, gode retter à la carte. Lobbybar og en bar med livemusikk, dans og underholdning flere kvelder i uka. På takterrassen ligger á la carte-restauranten og chill out-baren Gorbea som tilbyr baskiske retter.

Stort spa med thalassoterapi med 15 års aldersgrense, flere bassenger med saltvann og ulike temperaturer og massasjefunksjoner. Prøv det 700 m² store kom-i-form bassenget (ikke anbefalt for gravide) eller unn deg en behandling med leire, alger og andre marine innslag, mot avgift. Hotellets gjester har 10 % rabatt på inngangsbilletten og på behandlinger. Spaet vil være stengt frem til og med 30. april 2020.

Gratis WiFi i resepsjonen. Gratis treningsrom. Bordtennis og petanque mot depositum. Tennis og padeltennis mot avgift. Underholdning for voksne og barn hver dag. Gratis barneklubb for barn 4 til 12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Minidisko etter middag. Lekeplass. Vaskeriservice og room service 24/7 mot avgift. Ca. 15 minutter spasertur til shopping og Casino Gran Canaria. Man må følge en liten bilvei og gå over en bro for å komme til stranden. Lokaltrafikk.

Måltider

 • Frokostbuffé, julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
 • All Inclusive Ultra mot tillegg.
 • I perioden 24.12 2020 til 02. 01 2021 er halvpensjon inkludert i prisen.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30
 • Snacks som f.eks. iskrem til barna, hamburgere og sandwiches kl. 10.00-18.00
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30
 • Ettermiddagskaffe/-te og kake kl. 15.30-17.00
 • Middagsbuffé kl. 18.00-21.30
 • Ubegrenset med forfriskninger, lokale og internasjonale drinker, øl og vin kl. 10.00-23.30

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Hotellets spa er stengt pga. renovering inntil videre.

Bilde av: En person som får spabehandling under åpen himmel

Thalasso spa - stengt t.o.m. 30. april 2020.

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel har ett av Europas største Thalassoterapi-sentre. Som gjest på hotellet får du 10 % rabatt både på inngangsbilletten til spa-anlegget og på behandlinger. OBS! Spaet vil være stengt pga. renovering til og med 30. april 2020.