Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Gloria Palace San Agustin

  • • Mange stamgjester
  • • Legg til halvpensjon eller All Inclusive Ultra

På Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel bor man komfortabelt i vakre omgivelser, med ett av Europas største Thalasso terapisenter med en rekke deilige behandlinger. Frokostbufféen er inkludert men du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive Ultra, så har du bedre kontroll på feriebudsjettet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer/2-5 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Sjølv om dobbelsenga var 2 senger som lett sklei frå kvarandre, var dei svært gode å liggja i. Ma...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel har et stort og deilig bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum og bytte mot avgift. Det er tre basseng, hvorav ett barnebasseng. På taket er det også et basseng med solsenger og parasoller mot avgift, der er det også en separat del for nudister.

I hotellets bufférestaurant serveres frokost, lunsj og middag. Poolbar og snackbar med enkle retter hele dagen og ved lunsjtid serveres små, gode retter à la carte. Lobbybar og en bar med livemusikk, dans og underholdning flere kvelder i uka. På takterrassen ligger á la carte-restauranten og chill out-baren Gorbea som tilbyr baskiske retter akkompagnert av vakker utsikt.

Det store spaet med thalassoterapi har 15 års aldersgrense og her er det flere basseng med saltvann og ulike temperaturer samt massasjefunksjoner. Prøv det 700 kvm store kom-i-form bassenget (ikke anbefalt for gravide) eller unn deg en behandling med leire, alger og andre marine ingredienser, mot avgift. Hotellets gjester har 10 % rabatt på inngangsbilletten og på behandlinger. Spaet er stengt for renovering inntil videre.

Gratis wifi i resepsjonen. Gratis treningsrom. Bordtennis og petanque mot depositum. Tennis og padel mot avgift. Underholdning for voksne og barn hver dag. Gratis barneklubb for barn 4 til 12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Minidisko etter middag. Lekeplass. Vaskeriservice og romservice 24/7 mot avgift.

Det er en cirka 15 minutter spasertur til shopping og Casino Gran Canaria. Man må følge en liten bilvei og gå over en bro for å komme til stranda. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé, julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon og All Inclusive Ultra mot tillegg.

I perioden 24. desember til 2. januar er halvpensjon inkludert i prisen.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30.
  • Snacks som hamburgere, pommes fristes, sandwiches og iskrem til barna i snackbaren kl. 10.00-18.00.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30.
  • Ettermiddagskaffe/-te og kake kl. 15.30-17.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.00-21.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, lokale og internasjonale drinker, øl og vin kl. 10.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 12.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Hotellets spa er delvis stengt inntil videre, kun mulig å bestille behandlinger mot avgift.

Bilde av: En person som får spabehandling under åpen himmel

Thalasso spa åpent for behandlinger

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel har ett av Europas største Thalassoterapi-sentre. Deler av spaet er midlertidig stengt, men det er mulig å bestille behandlinger. Som gjest på hotellet får du 10 % rabatt både på inngangsbilletten til spa-anlegget og på behandlinger.