Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 388 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Uteareal og mat på hotellet
-
Vi valgte familierom for å få god plass. Skuffet over å bli plassert i underetasje - uten heis, og flere trapper. Ved bestilling ønsket vi 2 etasje. Rommet var kun utstyrt med dobbeltseng og sovesofa, lite bord og 2 puffer. Ingen stoler. Det ble liten komfort på rommet, trodde det var bedre med familierom. Vi syntes vinen var DÅRLIG for å være i Spania.

Bekreftet gjest: 2022-01-15


6 av 10

+
Fin utearealet
-
Vi fikk rom med utsikkt over containere, det blåste utrolig og vinduene var ikke tett nok så det vat nesten umulig å sove, samt. masse bråk fra container plass (tøming, kastin av søppel etc.) Vasken i bad var ganske tett og vann lekker under den. Vi måtte be flere ganger å fikse kort holderen i romet, for at den kastet ut kort og vi hadde ikke strøm på romet.

Bekreftet gjest: 2022-01-08


6 av 10

+
Personalet veldig hyggelig, rent på hotellet
-
Veldig kaldt basseng, maten er den samme hver dag

Bekreftet gjest: 2022-01-08


9 av 10

+
Rom, servise, basenger
-

Bekreftet gjest: 2022-01-08


10 av 10

+
Hotellet var mye bedre enn vi forventet, etter å se på bildene fra apollo. Det beste var maten tror vi, bufeet var ganske rik, gode produkter og mange forskjellige valg.
-
Det eneste vi ønsket var annerledes var sengene. På rommet hadde vi 2 enkeltsenger som var ganske lette og gikk vekk fra hverandre hele tiden. Vi bestilte et dobbeltrom og håpet vi skulle få en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, men som ville holde sammen ;)

Bekreftet gjest: 2022-01-01


9 av 10

+
-
For få solsenger rundt basseng

Bekreftet gjest: 2022-01-01


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-12-25


6 av 10

+
bassengebaren
-
maten var ikke god, ikke fikk vi julemat på juleaften ( kun 25 des når vi hadde reist) dette var ikke opplyst ved bestilling, samme mat nesten hver dag, opplevdes som restemat fra dagen før. ekstremt lite grønnsaker, kun "salater" som var rester fra dagen før, trist opplevelse etter å ha betalt nesten 80 000kr for en ferie på 1 uke. mistet tillit til Apollo her ( første gang jeg prøvde apollo)

Bekreftet gjest: 2021-12-25


7 av 10

+
Aktivitet for barn om kveld
-
Varmere vann i plaske basseng for de små

Bekreftet gjest: 2021-12-25


8 av 10

+
Friendly staff. Lots of activities for kids
-
The main issue we had was that the water in the swimming pools were too cold for the kids to enjoy. One of the main reasons we had selected this hotel was because of the several pools it had but the water being as cold as it was during our stay made the swimming pools rather useless for us. We did raise our concerns to Apollo but did not get anywhere, the hotel however arranged one day for us to spend in another hotel (Abora Buenaventura) where the swimming pool temperature was a lot better and usable for kids.

Bekreftet gjest: 2021-12-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

4206 vurderinger
Utmerket
 
1287
Veldig bra
 
1725
Bra
 
703
Mindre bra
 
276
Dårlig
 
215

Fem siste vurderinger

11.11.2021

av Silje G

Helt greit.

Ok, hotell. Greie rom og god service. Fin lekeplass for barna. Litt kaldt i vannet. Maten er kjedelig. Det samme til lunsj og kvelds og lite variasjon. Alle drinkene på all innclusive smaker søtt og e- stoffer. Positivt at det er så nære en fin strand.

 
24.02.2019

av 188anef Hamar, Norge

Familietur

Pluss: Fint område uten biler, noe som gjorde at barna fint kunne ferdes rundt på egenhånd. Fotballlbane, volleyball og tennis. Fint bassengområde, nydelig utsikt mot sjøen ved deler av bassengområdet. Veldig pent og ryddig hele tiden. Flinke og hyggelige ansatte. Maten var grei, men gikk litt lei, men det var kanskje ikke annet å forvente, når man har all inclusive. Men mye god mat. Har en sønn som øever glutenfritt og det var litt tilfeldig hvem vi traff, hva han fikk. Han fikk som regel baguett pakket i egen stekepose, nyvarmet. Innimellom også kjeks og kake. Men de siste dagene var de tomme for baguett. Stekte pommes frites i egen frityr. Masse deilig frukt og salater. Minus: harde senger. Vi fikk først en kjellerleilighet der jeg frøs og sov med bukse. Det var ingen dyner,men tepper. Fikk ekstra tepper uten at det hjalp. Fikk så byttet til et rom høyere opp og det var supert. Følte vi fikk lys, ikke den råd lufta og det var mye varmere. Putene var også hakket mykere takket være at de var godt brukt. Men sengene hadde hatt godt av en tykk overmadrass eller så hadde hele hotellet tjent på å bytte ut både seng og sovesofa. Du føler du går inn på 80/90- tallet når du går inn på rommet. Jeg våknet hver morgen med vondt i kroppen pga den harde sengen. Kort spasertur til stranda. Digga plasseringa, kort vei, men likevel unna sentrum. Men alt i alt har vi hatt det kjempefint! Men alt i alt er vi beld

 
11.02.2019

av StigK77

Ensidig buffetmat

Reiste i begynnelsen av februar 2019. Sol hele uken, men en iskald vind som ødela mye av opplevelsen. Dette kan riktignok ikke hotellet klandres for. Hotellet ligger litt i utkanten av San Augustin, og man blir derfor litt fastlåst til stedet om man ikke er rimelig sprek til bens. Buffetmaten til alle måltidene ble vi lei av etter to dager da det var lite variasjon. Lydnivået ved bassenget i forbindelse med aktiviteter for barn og voksne var til tider så høyt at det var direkte plagsomt og kunne høres over hele området. Samme plage med et alt for høyt lydnivå i baren på kveldstid slik at vi ikke orket å oppholde oss der. Hotellet bærer preg av stor bruksslitasje, og kan trenge en solid oppgradering. Dårlige møbler på rommet, slik at opphold der når det ble for kaldt ute dro også ned helhetsinntrykket. Stedet er nok best egnet for barnefamilier som ikke skal på mye utflukter utenfor hotellanlegget. Det mest positive var at det var stort hageanlegg og god plass rundt bassengene slik at det aldri var noe problem å finne en ledig solseng. Ikke et sted vi reiser tilbake til.

 
28.01.2019

av Morten M Åseral, Norge

4 vennepar på tur

Flotte hage og basseng anlegg med mange solsenger. Noen av solsengene burde vært skiftet ut. Opplevde at musikken ved bassenget var alt for høy og støyende. Fint rom med gode senger. Vi hadde familierom med fin beliggenhet og solrik terrasse hele dagen. All inclusive var absolutt etter forventningene. Masse utvalg med god smak til alle måltider. Matsalen og barområdet lå med kun en skillevegg imellom. Det ble svært støyete i matsalen når underholdningen begynte. Alt for høy og støyende lyd her også. Savnet en plass som en kunne trekke seg tilbake etter middag og kunne nyte noe godt i glasset uten all støyen.

 
05.01.2019

av Kåre H

Perfekt familiehotell med all inclusive

Veldig god mat med god variasjon fra dag til dag. Hyggelig og barnevennlig personell. Rommene er noe utdaterte og sengene er knallharde, men godt innenfor hva man kan forvente i denne prisklassen. Fem av fem stjerner fra oss:)