Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 350 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
All inclusiv
-

Bekreftet gjest: 2022-04-16


7 av 10

+
Fascilitetene som utgjør parken og bassengene og størrelsen på rommene.
-

Bekreftet gjest: 2022-03-26


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-03-26


5 av 10

+
God underholdning og bra ute område for barn
-
Dårlig mat vi opplevde at mye av maten var dårlig stekt og kokt.

Bekreftet gjest: 2022-03-19


6 av 10

+
Komfort på rommet, rengjøring, stort bassengområde, stor lekeplass som var til STOR glede for mini!
-
Dårlig service i resepsjonen - Dårlig informasjon ved innsjekk som førte til misforståelser. Dårlig og lite variert utvalg på buffeten - myyye søtsaker på frokosten og lite "skandinavisk" frokost. Ekstremt bråkete og dårlig akustikk. Fiske Vi fylte ut ett skjema til housekeeping ang ønsket tidspunkt for rengjøring - ikke en eneste dag ble dette tidspunktet overholdt. Hvorfor ber de om at vi fyller ut dette dersom det ikke lar seg gjennomføre? Bråkete og dårlig underholdning på kveldstid - HØY lyd som var veldig forstyrrende ned til rommene. Comedy Show var så dårlig at flere (inkludert oss) forlot området etter kort tid. Disco-tendenser ved bassenget på dagtid. Det er bra med underholdning, men det må kunne være mulig å ha lydnivået på ett akseptabelt nivå slik at det går an å snakke sammen. Ingen øvre aldersgrense på hvem som kunne være i barnebassenget. Her var det bråkete og utagerende ti-åringer som skremte de minste ungene (blant annet vår 2,5åring) utav bassenget. Det var badevakter til stede, men ingen kontroll på dette området..

Bekreftet gjest: 2022-03-19


8 av 10

+
Stort og fint hotell med mye å gjøre for både voksne og barn. Fantastiske lekeplasser, fint bassengområde og god størrelse på rommene.
-

Bekreftet gjest: 2022-03-12


8 av 10

+
Bra drikke på all inclusive
-

Bekreftet gjest: 2022-03-05


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-02-26


7 av 10

+
Hyggelig og behjelpelig betjening .
-

Bekreftet gjest: 2022-02-26


5 av 10

+
Uteområdet.
-
Manglet et loungeområde å oppholde seg i på kveldstid for de som ikke ville se show eller fryse ute, litt kjedelig buffet spesielt på middag, kaldt vann i bassenget.

Bekreftet gjest: 2022-02-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

4333 vurderinger
Utmerket
 
1346
Veldig bra
 
1761
Bra
 
719
Mindre bra
 
284
Dårlig
 
223

Fem siste vurderinger

03.03.2022

av MortenH30

God service blant servitører, men støy fra søppelbil og lang innsjekkingsskranker trekker ned. Middagene er også nedtur

Flotte og rene rom. Hygiene tas på alvor. Fin frokost og lunsj, middagene er en nedtur. Vi vekkes mange ganger pr natt pga bråk ifbm søppeltømming. I natt kom det 4 biler som brukte 20 min hver!! Flott undersholdningsprogram hver dag, men veldig frustrerende at dette programmet er topp hemmelig. Umulig å planlegge dagene, man må bare slenge seg med om man oppdager at det plutselig er pilates eller Aqua fitness. Vi var en familie som bestilte 4 rom sammen for å bo ved siden av hverandre. Kun 2 av oss fikk dette. Vi måtte stå i kø i 1,5 time ved innsjekk for å få rom (uten drikke!). Min bror og hans kone med 3 små og reisesyke barn måtte vente i 4 timer (!!!) før de fikk rom (fikk rom kl 18). Vi kommer ikke tilbake....

 
11.11.2021

av Silje G

Helt greit.

Ok, hotell. Greie rom og god service. Fin lekeplass for barna. Litt kaldt i vannet. Maten er kjedelig. Det samme til lunsj og kvelds og lite variasjon. Alle drinkene på all innclusive smaker søtt og e- stoffer. Positivt at det er så nære en fin strand.

 
24.02.2019

av 188anef Hamar, Norge

Familietur

Pluss: Fint område uten biler, noe som gjorde at barna fint kunne ferdes rundt på egenhånd. Fotballlbane, volleyball og tennis. Fint bassengområde, nydelig utsikt mot sjøen ved deler av bassengområdet. Veldig pent og ryddig hele tiden. Flinke og hyggelige ansatte. Maten var grei, men gikk litt lei, men det var kanskje ikke annet å forvente, når man har all inclusive. Men mye god mat. Har en sønn som øever glutenfritt og det var litt tilfeldig hvem vi traff, hva han fikk. Han fikk som regel baguett pakket i egen stekepose, nyvarmet. Innimellom også kjeks og kake. Men de siste dagene var de tomme for baguett. Stekte pommes frites i egen frityr. Masse deilig frukt og salater. Minus: harde senger. Vi fikk først en kjellerleilighet der jeg frøs og sov med bukse. Det var ingen dyner,men tepper. Fikk ekstra tepper uten at det hjalp. Fikk så byttet til et rom høyere opp og det var supert. Følte vi fikk lys, ikke den råd lufta og det var mye varmere. Putene var også hakket mykere takket være at de var godt brukt. Men sengene hadde hatt godt av en tykk overmadrass eller så hadde hele hotellet tjent på å bytte ut både seng og sovesofa. Du føler du går inn på 80/90- tallet når du går inn på rommet. Jeg våknet hver morgen med vondt i kroppen pga den harde sengen. Kort spasertur til stranda. Digga plasseringa, kort vei, men likevel unna sentrum. Men alt i alt har vi hatt det kjempefint! Men alt i alt er vi beld

 
11.02.2019

av StigK77

Ensidig buffetmat

Reiste i begynnelsen av februar 2019. Sol hele uken, men en iskald vind som ødela mye av opplevelsen. Dette kan riktignok ikke hotellet klandres for. Hotellet ligger litt i utkanten av San Augustin, og man blir derfor litt fastlåst til stedet om man ikke er rimelig sprek til bens. Buffetmaten til alle måltidene ble vi lei av etter to dager da det var lite variasjon. Lydnivået ved bassenget i forbindelse med aktiviteter for barn og voksne var til tider så høyt at det var direkte plagsomt og kunne høres over hele området. Samme plage med et alt for høyt lydnivå i baren på kveldstid slik at vi ikke orket å oppholde oss der. Hotellet bærer preg av stor bruksslitasje, og kan trenge en solid oppgradering. Dårlige møbler på rommet, slik at opphold der når det ble for kaldt ute dro også ned helhetsinntrykket. Stedet er nok best egnet for barnefamilier som ikke skal på mye utflukter utenfor hotellanlegget. Det mest positive var at det var stort hageanlegg og god plass rundt bassengene slik at det aldri var noe problem å finne en ledig solseng. Ikke et sted vi reiser tilbake til.

 
28.01.2019

av Morten M Åseral, Norge

4 vennepar på tur

Flotte hage og basseng anlegg med mange solsenger. Noen av solsengene burde vært skiftet ut. Opplevde at musikken ved bassenget var alt for høy og støyende. Fint rom med gode senger. Vi hadde familierom med fin beliggenhet og solrik terrasse hele dagen. All inclusive var absolutt etter forventningene. Masse utvalg med god smak til alle måltider. Matsalen og barområdet lå med kun en skillevegg imellom. Det ble svært støyete i matsalen når underholdningen begynte. Alt for høy og støyende lyd her også. Savnet en plass som en kunne trekke seg tilbake etter middag og kunne nyte noe godt i glasset uten all støyen.