Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 253 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
God uteplass
-
50% av solsengene var mer eller mindre defekte

Bekreftet gjest: 2020-03-21


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-03-14


8 av 10

+
Nytt fresht pg reint hotell..
-
Alt for kalde basseng.. de har plenty av sol kapasitet.. de burde utnyttet dette til å varme bassengene til en komfortabel temperatur.. Da hotellet ligger et stykke fra butikker osv burde de oppdatere sott eget "supermarket" dette så ut som en gammel dames garasje salg.. utvalget var elendig og prisene det dobbelte av spar/dino hippo som lå 600 meter ned i bakken Og det kan ikke kalles "all inclisive" når en må betale ekstra for alt av drinker.. spanjoler r jo generelt elendige på å lage drinker.. men når du ender opp med glass med vodka og is og må mikse resten selv blir det tullete.. Hvis du betalte 5 euro ekstra da kunne lage drinker.. og hvis u ble premium medlem kunne de også lage drinker mot en rabatert pris...

Bekreftet gjest: 2020-03-14


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-03-14


10 av 10

+
Veldig fint og stort uteområde. Vi fikk rom med sol utafor hele dagen. Veldig godt utvalg i mat.
-
Varmere vatn i bassenget

Bekreftet gjest: 2020-03-14


10 av 10

+
Kjempefint anlegg og god mat. Serviceinnstilt personale.
-
Kunne hatt litt flere gode stoler i lobbyen.Den er kombinert med servering og også koselig å sitte i hotellobbyer og se på livet.

Bekreftet gjest: 2020-03-07


8 av 10

+
Tilgang på mat og drikke
-
En plass der folk kan se fotball på TV . Veldig bråkete med busser som kjørte forbi hotellet tidlig på morgenen

Bekreftet gjest: 2020-02-29


9 av 10

+
Service
-
Rommets størrelse for 4 personer

Bekreftet gjest: 2020-02-29


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-02-22


8 av 10

+
Flott basseng/uteområde.
-
Litt ensformig buffet, hadde vært fint med større variasjon fra dag til dag. Veldig lik hele uka.

Bekreftet gjest: 2020-02-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

4145 vurderinger
Utmerket
 
1261
Veldig bra
 
1704
Bra
 
696
Mindre bra
 
272
Dårlig
 
212

Fem siste vurderinger

24.02.2019

av 188anef Hamar, Norge

Familietur

Pluss: Fint område uten biler, noe som gjorde at barna fint kunne ferdes rundt på egenhånd. Fotballlbane, volleyball og tennis. Fint bassengområde, nydelig utsikt mot sjøen ved deler av bassengområdet. Veldig pent og ryddig hele tiden. Flinke og hyggelige ansatte. Maten var grei, men gikk litt lei, men det var kanskje ikke annet å forvente, når man har all inclusive. Men mye god mat. Har en sønn som øever glutenfritt og det var litt tilfeldig hvem vi traff, hva han fikk. Han fikk som regel baguett pakket i egen stekepose, nyvarmet. Innimellom også kjeks og kake. Men de siste dagene var de tomme for baguett. Stekte pommes frites i egen frityr. Masse deilig frukt og salater. Minus: harde senger. Vi fikk først en kjellerleilighet der jeg frøs og sov med bukse. Det var ingen dyner,men tepper. Fikk ekstra tepper uten at det hjalp. Fikk så byttet til et rom høyere opp og det var supert. Følte vi fikk lys, ikke den råd lufta og det var mye varmere. Putene var også hakket mykere takket være at de var godt brukt. Men sengene hadde hatt godt av en tykk overmadrass eller så hadde hele hotellet tjent på å bytte ut både seng og sovesofa. Du føler du går inn på 80/90- tallet når du går inn på rommet. Jeg våknet hver morgen med vondt i kroppen pga den harde sengen. Kort spasertur til stranda. Digga plasseringa, kort vei, men likevel unna sentrum. Men alt i alt har vi hatt det kjempefint! Men alt i alt er vi beld

 
11.02.2019

av StigK77

Ensidig buffetmat

Reiste i begynnelsen av februar 2019. Sol hele uken, men en iskald vind som ødela mye av opplevelsen. Dette kan riktignok ikke hotellet klandres for. Hotellet ligger litt i utkanten av San Augustin, og man blir derfor litt fastlåst til stedet om man ikke er rimelig sprek til bens. Buffetmaten til alle måltidene ble vi lei av etter to dager da det var lite variasjon. Lydnivået ved bassenget i forbindelse med aktiviteter for barn og voksne var til tider så høyt at det var direkte plagsomt og kunne høres over hele området. Samme plage med et alt for høyt lydnivå i baren på kveldstid slik at vi ikke orket å oppholde oss der. Hotellet bærer preg av stor bruksslitasje, og kan trenge en solid oppgradering. Dårlige møbler på rommet, slik at opphold der når det ble for kaldt ute dro også ned helhetsinntrykket. Stedet er nok best egnet for barnefamilier som ikke skal på mye utflukter utenfor hotellanlegget. Det mest positive var at det var stort hageanlegg og god plass rundt bassengene slik at det aldri var noe problem å finne en ledig solseng. Ikke et sted vi reiser tilbake til.

 
28.01.2019

av Morten M Åseral, Norge

4 vennepar på tur

Flotte hage og basseng anlegg med mange solsenger. Noen av solsengene burde vært skiftet ut. Opplevde at musikken ved bassenget var alt for høy og støyende. Fint rom med gode senger. Vi hadde familierom med fin beliggenhet og solrik terrasse hele dagen. All inclusive var absolutt etter forventningene. Masse utvalg med god smak til alle måltider. Matsalen og barområdet lå med kun en skillevegg imellom. Det ble svært støyete i matsalen når underholdningen begynte. Alt for høy og støyende lyd her også. Savnet en plass som en kunne trekke seg tilbake etter middag og kunne nyte noe godt i glasset uten all støyen.

 
05.01.2019

av Kåre H

Perfekt familiehotell med all inclusive

Veldig god mat med god variasjon fra dag til dag. Hyggelig og barnevennlig personell. Rommene er noe utdaterte og sengene er knallharde, men godt innenfor hva man kan forvente i denne prisklassen. Fem av fem stjerner fra oss:)

 
31.12.2018

av 107annie2018

Fantastik

Flott hage, nydelig mat, all inclusiv er fantastisk, flotte basseng, men litt kaldt vatten i desember. Harde senger, og savnet kjøleskap, ellers er rommet helt ok. Kort avstand til strand og shopping. Rolig og fint for familier.