Sunsuites Carolina

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Til Sunsuites Carolina i San Agustín på Gran Canaria kommer gjestene tilbake år etter år. Det er blant annet det skandinavisktalende personalet, beliggenhet i strandkanten og den hjemmekoselige og lune atmosfæren som mange setter pris på. I hagen dufter det herlig av timian og sitron og i bassengområdet er det solsenger og parasoller som bare venter på deg.

Ukens Deal: Spania

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på ferien til Spanien. Rabatten trekkes fra i siste steget under bestillingen.

Gjelder kun nye bestillinger. Bestill i perioden 22.– 29. februar 2024.

Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter superior for 1-3 personer. Toromsleiligheter delvis under bakkeplan for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunsuites Carolinas er et kjent og kjært leilighetshotell i San Agustín på Gran Canaria. Hele familien ønskes velkommen, å barn og unge under 16 år.

I bassengområdet er det et basseng samt barnebasseng, solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Bassenget er oppvarmet til 22 grader om vinteren, dog kan temperaturen i bassenget synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Hotellet ligger i en fin hage der du kan sitte i selskap med andre eller bare nyte en stund i skyggen av et tre med en god bok. Stranda ligger rett nedenfor og inviterer til deilige, friske bad.

Wifi inkludert i fellesområdene. Hotellet har et selskapsrom med TV og et lite bibliotek. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld og er bemannet med skandinavisktalende personal. Mikrobølgeovn kan lånes i resepsjonen. Bak hotellet ligger et kjøpesenter med et supermarked.

I San Agustín er det et godt utvalg av restauranter, noen av Gran Canarias mest velrenommerte ligger her i San Agustín. Det er også et bra shoppingsenter.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Fra og med 1. juli 2024 vil det kun være tillatt å røyke på anviste steder utendørs, røyking er ikke tillatt i leilighetene eller på uteplassene tilhørende lelighetene.

Alle hotell – San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

På Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel bor man komfortabelt i vakre omgivelser, med ett av Europas største Thalasso terapisenter med en rekke deilige behandlinger. Frokostbufféen er inkludert men du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive Ultra, så har du bedre kontroll på feriebudsjettet.

Don Gregory by Dunas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Populære Don Gregory by Dunas ligger perfekt til på stranda i San Agustin og shoppingsenteret ligger rett over gata. Alle rommene har balkong med havutsikt og wifi er inkludert på hele hotellet og frokosten er inkludert.

Abora Interclub by Lopesan – vinter 2023/2024

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin. Her bor du i moderne rom med All Inclusive og her er det både vannsklier for de små og flere herlige bassengområder. Alt for at du skal ha en avslappende ferie!

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et fint designet All Inclusive-hotell nært stranda i San Agustin. Her bor du i pene rom og nyter god mat, fine basseng og hvorfor ikke unne deg en dag i hotellets spa.

New Folias

New Folias ligger fint til i San Agustin, i gangavstand til både sandstranda og sentrum med shopping, restauranter og barer. Her bor du i ettromsleiligheter med mulighet til selvhushold, men du kan også velge å legge til frokost eller halvpensjon i bestillingen.

Sunsuites Carolina – vinter 24/25

Aldersgrense på hotellet: 16 år Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina er ett av våre mest populære voksenhotell på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personalet, beliggenheten ved stranda og den hjemmekoselige atmosfæren gjør at mange gjester kommer tilbake år etter år. Her er det et hyggelig bassengområde med oppvarmet basseng, og i hagen dufter det herlig av timian og sitron.

Abora Interclub by Lopesan – vinter 2024/2025

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin. Her bor du i moderne rom med All Inclusive og her er det både vannsklier for de små og flere herlige bassengområder. Alt for at du skal ha en avslappende ferie!