Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Store og pene dobbeltrom i moderne design med eksklusive detaljer og afrikansk touch. TV og minibar. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift. Badekåper. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rommene i de øverste etasjene har utsikt mot bassengområdet, eller Maspalomas. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom med eget basseng, Unique

Romslige dobbeltrom i moderne design og eksklusive detaljer med afrikansk touch. TV. Minibar. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Badekåper. Hårføner. Badekar/dusj og wc. Uteplass med basseng. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Du får ta del av hotellets konsept Unique med bl. a. VIP-lounge og solsenger i en reservert del av bassengområdet.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Enkeltrom

Store enkeltrom i moderne design med eksklusive detaljer og afrikansk touch. TV og minibar. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift. Badekåper. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen ligger i de øverste etasjene med utsikt mot bassengområdet, sanddynene og havet i det fjerne. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 m²
Antall personer: 1

Familierom

Romslige familierom i moderne design med eksklusive detaljer og afrikansk touch. To dobbeltsenger og en sovesofa. TV og minibar. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift. Badekåper. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-5, hvorav 3 barn

Familierom med utgang til basseng

Romslige familierom (med halvpensjon) med en imponerende blanding av moderne design, eksklusive detaljer og afrikansk touch. To dobbeltsenger og en sovesofa. TV og minibar. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Badekåper. Uteplass med tilgang til basseng. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-4 / 2-5, hvorav 3 barn

Juniorsuite, Unique

Elegante juniorsuiter i moderne design med eksklusive detaljer og afrikansk touch. Sove- og oppholdsrom med ekstra store vinduer. To TVer, minibar. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Du får ta del av hotellets konsept Unique med bl. a. VIP-lounge og solsenger i en reservert del av bassengområdet.

Romstørrelse: Ca. 56 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Lopesan Baobab Resort, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3

Suite

Lekre suiter i moderne design med eksklusive detaljer og afrikansk touch. Ett soverom, og oppholdsrom med TV og minibar. Tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper. Badekar/dusj og wc, hårføner. Stor balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 70 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Superiorrom, Unique

Store, luftige værelser i moderne design med eksklusive detaljer og afrikansk touch. Ekstraoppredning på sovesofa. Minibar og TV. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Tefasiliteter. Badekar, dusj og wc. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Du får ta del av hotellets konsept Unique med bl. a. VIP-lounge og solsenger i en reservert del av bassengområdet.

Romstørrelse: Ca. 51 kvm
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn