Trening på Mythos Beach

Trening på Lopesan Baobab Resort

Vi i Apollo brenner for sport og trening. Og vi tror at treningsopplevelsen blir enda bedre om du kan legge inn en dukkert i bassenget, sunn mat og spabesøk mellom øktene. Lopesan Baobab Resort er hotellet med litt ekstra av alt – også når det kommer til aktiviteter. Her kan du gå på gruppetreningstimer, trene på egen hånd i hotellets treningstudio eller ta en løpe- eller sykkeltur på de fine, merkede løypene. 

Gruppetrening

På Lopesan Baobab Resort kan du velge mellom fire ulike treningstimer hver dag i høysesong. I lavsesong utgår treningen på lørdager. Gruppetreningen ledes av erfarne og utdannede skandinavisktalende instruktører. For at det skal være enklere å trene for deg som reiser med barn er barneklubben tilpasset treningstimene. Velg mellom yoga, core, sirkeltrening, boot camp med mer.

Gruppetrening på Apollo Mondo Family-hotell
Aktiviteter på hotellet

Inkluderte aktiviteter:

  • Velutstyrt treningsstudio (aldersgrense 18 år)
  • Gruppetrening i følge program
  • Bordtennis

Løyper for løping og sykling

Løping i ferien

Urban Tribes har kartlagt de beste løpsløypene og det tidligere multisportslaget team Peak Performance har kartlagt de beste sykkelrundene rundt Lopesan Baobab Resort. Løypene for løping er markerte med fargekoder rundt anlegget og vi tør love en løpsopplevelse utover det vanlige!