Caybeach Meloneras

Caybeach Meloneras har alt som skal til for en deilig og avslappende familieferie med flere basseng, plaskebasseng for de minste og en barneklubb med morsomme og spennende påfunn. Hotellet passer også for deg som vil ta det med ro og spille golf, ta en god spasertur i sanddynene og spise en god middag. Kanskje vil du spille padel eller ta en runde på minigolfbanen. Hotellet har alt fra dobbeltrom for den lille familien til treromsleiligheter for den store familien som tar opptil seks personer.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter superior for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 4-6 personer, hvorav 3 barn. Treromsleiligheter superior for 4-6 personer, hvorav 3 barn. Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolig beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Caybeach Meloneras har tre basseng og et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller samt bassenghåndklær mot depositum. Bassengene er oppvarmet fra oktober til mars til minst 22 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgen, kvelden og ved dårlig vær. Et plaskebasseng for de minste barna og en jacuzzi for kun voksne.

I hotellets bufférestaurant kan du innta frokost og middag, og på dagtid serveres drikke og enklere måltider i poolbaren. Pent antrekk, langbukser for menn til middag.

Hotellet har ete stort utvalg av sporter og aktiviteter. Her er det minigolf og padelbane, bordtennis, biljard mot avgift samt vanngymnastikk. I hotellets velværesenter kan du få massasje og ulike skjønnhetsbehandlinger. Her er det også badstue og dampbadstue som kan benyttes uten ekstra kostnad. Treningsrom med aldersgrense 18 år. Barneklubb i hotellets regi for barn 4–12 år med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. Myntvaskeri. Strykejern og strykebrett i resepsjonen mot depositum. Vifte kan hentes i resepsjonen, mot avgift. Cirka 700 meter til stranda Playa Meloneras, 900 meter til Varadero shoppingsenter. Cirka 2 kilometer til Golf Maspalomas. Turistområde med trafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom og leiligheter.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.00.
  • Middag kl. 19.00-21.00.

Bor du på hotellet over jul og nyttår og legger til halvpensjon er julemiddag 24.12 og 25.12 samt nyttårsmiddag inkludert.

Alle hotell – Meloneras

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso – vinter 2023/24

Opplev den rolige og behagelige atmosfæren på Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, et fantastisk luksushotell ved strandpromenaden i Meloneras. Her bor du i store og lyse rom eller suiter og får tid til å nyte livet.

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

På dette vakre og fine hotellanlegget kan du tilbringe en virkelig herlig ferie. Her er havet nærmeste nabo med nærhet til sanddynene i Maspalomas. Den eneste ulempen med dette hotellet et at du ikke vil reise herfra!

Lopesan Baobab Resort – vinter

Velkommen til populære Lopesan Baobab Resort – ett av våre Apollo Mondo Family-hotell, som ligger ved Maspalomas' mektige sanddyner. Hotellet er godt likt på grunn av det serviceinnstilte personalet, den gode maten og de vakre omgivelsene, noe som gjenspeiler seg i kundetilfredsheten. Her tilbys treningsrom og treningstimer instruktør, flere basseng for både voksne og barn, Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino og god drikke i Mondo Café. Med Apollo er halvpensjon inkludert!

Faro, a Lopesan Collection Hotel

Aldergrense på hotellet: 18 år Eksklusive Faro, a Lopesan Collection Hotel har lekker design og en uslåelig beliggenhet like ved fyret i Maspalomas og strandpromenaden. På taket ligger Blue Marlin Ibiza Skyl Lounge med evighetsbasseng og populære restauranter og barer. Faro, a Lopesan Collection Hotel er et moderne hotell for voksne livsnytere!

Lopesan Baobab Resort – sommer

Velkommen til populære Lopesan Baobab som ligger ved Maspalomas mektige sanddyner. Hotellet har mange stamgjester som vet å sette pris på den spektakulære arkitekturen, de herlige bassengene, den gode maten i restaurantene og fine rom.

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Opplev den rolige og behagelige atmosfæren på Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, et fantastisk luksushotell ved strandpromenaden i Meloneras. Her bor du i store og lyse rom eller suiter og får tid til å nyte livet.