Mat & drikke på Lopesan Baobab Resort

Mondo Café

Velkommen til Mondo Café

Vår kaffe- og juicebar, Mondo Café, er en oase i oasen. Et sted der hele familien kan samles og unne seg det lille ekstra. Her kan du få en perfekt kaffe latte og de lager spesielt god kaffe for kresne ganer. I Mondo Café kan du også kjøpe cappuccino, espresso, ulike typer nypresset juice, yoghurt, lokale bakverk og is med tilbehør – alt av ypperste kvalitet. I likhet med barneklubben er kaffe- og juicebaren også innredet av den kjente svenske interiørarkitekten Jon Eliason.

Spis godt på Lopesan Baobab Resort

Spis sunt og godt på Lopesan Baobab Resort

Nå kan du endelig spise og drikke med god samvittighet også i feriene! På Lopesan Baobab kan hele familien spise vellaget og helseriktige retter, og om du er på en spesiell diett eller har allergier skal det være lett å finne noe på bufféene. Barna har en spesial komponert buffé og du får også mulighet å stifte bekjentskap med det genuine kanariske kjøkkenet. 

Inkludert i halvpensjon

  • Frokostbuffé i restaurant Baobab kl. 7.00-11.00 eller i restaurant Marula kl. 8.30-10.30. På bufféen er det diverse juicer, kaffe, frukt, English breakfast, brød, pålegg av alle slag, bakverk, yoghurt, frokostblandinger, nøtter med mer.  
  • Middagsbuffé i restaurant Baobab kl.18.00-21.30 eller i restaurant Marula, kl.18.30-21.00. Drikke er ikke inkludert. Middags bufféene har ulike temaer hver dag, som for eksempel italiensk, afrikansk, mexicansk, orientalsk og spansk. 

Ved helpensjon mot tillegg er også lunsj (uten drikke) i restaurant Marula kl.13.00-15.00 inkludert. I lunsj bufféen er det vanligvis to ulike kjøtt- respektive fiskeretter, grønnsaker og annet tilbehør.