Lopesan Baobab Resort – vinter

apollo mondo family

Lopesan Baobab Resort – vinter

 • • Halvpensjon inkludert
 • • Meget fornøyde gjester
 • • Unique – bestill rom med ekstraservice

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til populære Lopesan Baobab Resort – ett av våre Apollo Mondo Family-hotell, som ligger ved Maspalomas' mektige sanddyner. Hotellet er godt likt på grunn av det serviceinnstilte personalet, den gode maten og de vakre omgivelsene, noe som gjenspeiler seg i kundetilfredsheten. Her tilbys treningsrom og treningstimer instruktør, flere basseng for både voksne og barn, Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino og god drikke i Mondo Café. Med Apollo er halvpensjon inkludert!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom med eget basseng for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-4 personer/2-5 personer, hvorav 3 barn. Suiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassenget og atmosfæren
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lopesan Baobab Resort er et førsteklasses hotell med spektakulær, afrikanskinspirert arkitektur. De ni hotellbygningene ligger i frodige omgivelser i rolige Meloneras, bare en liten spasertur fra strandpromenaden og havet.

Stort bassengområde
Hotellet har et imponerende bassengområde med ikke mindre enn sju oppvarmede basseng og en Lazy River som slynger seg gjennom området. To av bassengene har kunstig strand. De to barnebassengene, som også er oppvarmet, har tre små vannsklier og annen moro for barna. Bassengene er oppvarmet til minimum 22 grader vinterstid, merk at temperaturen kan synke om morgenen og kvelden samt ved dårlig vær. Bassenghåndklær, solsenger og parasoller ved bassengene.

En kort spasertur unna ligger stranda i Maspalomas med solsenger og parasoller mot avgift.

Restauranter og barer
Maten på hotellet er noe gjestene vet å sette pris på. Den er variert, velsmakende og sunn. Det er totalt fire restauranter, hvorav to bufférestauranter. I tillegg er det én à la carte med afrikansk kjøkken og én Middelhavs- og grillrestaurant. Gjester på Lopesan Baobab kan også spise i bufférestaurantene på Lopesan Costa Meloneras og Lopesan Villa del Conde, bordreservasjon. På Lopesan Baobab er det en restaurant med afrikansk kjøkken samt en med retter fra Middelhavslandene og grillen, à la carte-restaurantene Akara og Pili Pili. En middag i en av à la carte restaurantene er inkludert i halvpensjon. Pent antrekk i alle restaurantene, menn må ha langbukser.

Det er fem barer på hotellet, to av dem ligger i bassengområdet.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere ulike typer ferskpresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet!

Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet.

Club Polly & Mino og Swim School by Apollo
Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino tilbyr kvalitative, morsomme og lærerike aktiviteter seks dager i uka. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter, og de kan ses i blant der de svinser rundt omkring ved Club Polly & Mino. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner!

Slå to fluer i en smekk og la barna utvikle svømmeferdighetene på Apollos egen svømmeskole, Swim School by Apollo, i ferien. Våre instruktører er profesjonelle og barna kan ta svømmeknapper som Baddaren og Simborgarmärket (svensk svømmeopplæringssystem). Her kan du lese mer om Swim School by Apollo.

Treningsrom og gruppetrening
På Lopesan Baobab Resort kan du kan benytte det store og velutstyrte treningsrommet, merk at dette har aldersgrense 16 år, uten ekstra kostnad. Du kan også være med på fire treningsøkter per dag med skandinavisktalende instruktører. Bordtennis. Les mer om sport og trening på Lopesan Baobab Resort.

Hotellgjestene får rabatterte priser i spa-avdelingene på søsterhotellene Lopesan Villa Del Conde Resort og Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa.

Øvrig om hotellet
Gjennomfartstrafikk.

Dette er inkludert i Apollo Mondo Family-hotellet Lopesan Baobab Resort

 • Stort og velutstyrt treningsrom (18 års grense)
 • Fire treningstimer om dagen
 • Solsenger, parasoller og håndklær
 • Bordtennis
 • Wifi på hotellområdet

Mot avgift

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Solsenger og parasoller ved stranda
 • Spaanleggene på søsterhotellene Lopesan Villa del Conde Resort og Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa
 • Romservice døgnet rundt

Her kan du lese mer om våre Apollo Mondo Family-hotell.

Unique
Gjester som bestiller suite, juniorsuite, superiorrom eller dobbeltrom med eget basseng får ta del av hotellets konsept Unique.

Unique omfatter:

 • Prioritert inn- og utsjekking
 • VIP-frokost i restauranten Pili Pili med valg fra en à la carte-meny.
 • Reservert del ved bassengområdet med mer luksuriøse solsenger samt tilgang til smakstilsatt vann og frukt
 • VIP-lounge med et bredt utvalg av snacks, drikke og internett inkludert
 • To små flasker med vin på rommet ved ankomst
 • Tilgang til putemeny .

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon extra.
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).

Når de voksne legger til helpensjon hjemmefra spiser barn 2-11 år for halve prisen.

Gjester på Lopesan Baobab kan spise i bufférestaurantene på Lopesan Costa Meloneras og Lopesan Villa del Conde. Tidlig bordreservasjon kreves.

Legger du til halvpensjon extra, kan du spise i bufférestauranten på Lopesan Costa Meloneras og Lopesan Villa del Conde samt hver kveld spise à la carte-middag i restaurantene Akara, Alpendre, Ovo og Toscana. Tidlig bordreservasjon kreves.

Sesongvariasjoner

Lopesan Baobab Resort er et Apollo Mondo Family-hotell i perioden 7. oktober 2023 til 5. april 2024. Serviceperioden for vintersesongen 2024/25 vil bli lagt inn senere. Utenom denne perioden tilbys ikke konseptaktiviteter som Swim School by Apollo, barneklubben Club Polly & Mino eller treningstimer med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Skandinavisktalende Apollopersonale
 • Direkte transport t/r hotellet
 • Mondo Food & Beverage
 • Gruppetrening og treningsrom inkludert

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Mitt Apollo og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Lopesan Baobab Resort kan du bestille direkte transport* fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Mitt Apollo, dersom du allerede har bestilt.

*) på reiser med rutefly kan vi dessverre ikke garantere direkte transport.

Konferanse på Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort tilbyr egne konferansefasiliteter i tillegg til at det ligger i kort avstand til ExpoMeloneras. 

Les mer om konferanse på Lopesan

Ja takk begge deler?

Har du mulighet til å jobbe hjemmefra og kanskje dra utenlands og kombinere jobb og ferie? Her har vi samlet noen tips. 

Les om workation på Gran Canaria

Alle hotell – Meloneras

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

På dette vakre og fine hotellanlegget kan du tilbringe en virkelig herlig ferie. Her er havet nærmeste nabo med nærhet til sanddynene i Maspalomas. Den eneste ulempen med dette hotellet et at du ikke vil reise herfra!

Faro, a Lopesan Collection Hotel

Aldergrense på hotellet: 18 år Eksklusive Faro, a Lopesan Collection Hotel har lekker design og en uslåelig beliggenhet like ved fyret i Maspalomas og strandpromenaden. På taket ligger Blue Marlin Ibiza Skyl Lounge med evighetsbasseng og populære restauranter og barer. Faro, a Lopesan Collection Hotel er et moderne hotell for voksne livsnytere!

Caybeach Meloneras

Caybeach Meloneras har alt som skal til for en deilig og avslappende familieferie med flere basseng, plaskebasseng for de minste og en barneklubb med morsomme og spennende påfunn. Hotellet passer også for deg som vil ta det med ro og spille golf, ta en god spasertur i sanddynene og spise en god middag. Kanskje vil du spille padel eller ta en runde på minigolfbanen. Hotellet har alt fra dobbeltrom for den lille familien til treromsleiligheter for den store familien som tar opptil seks personer.

Lopesan Baobab Resort – sommer

Velkommen til populære Lopesan Baobab som ligger ved Maspalomas mektige sanddyner. Hotellet har mange stamgjester som vet å sette pris på den spektakulære arkitekturen, de herlige bassengene, den gode maten i restaurantene og fine rom.

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Opplev den rolige og behagelige atmosfæren på Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, et fantastisk luksushotell ved strandpromenaden i Meloneras. Her bor du i store og lyse rom eller suiter og får tid til å nyte livet.