Alua Suites Fuerteventura

 • • Populært All Inclusive-hotell
 • • My Favorite Club for gjester over 16 år
 • • Flere herlige basseng & mange fasiliteter

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotell som består av to deler. En del er for voksne og barnefamilier samt en del forbeholdt gjester over 16 år som bestiller Juniorsuite premium. Hotellet har flere herlige basseng og mange aktiviteter.


Rom/leiligheter

Toroms suite for 2-5 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuite for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuite premium, aldersgrense 16 år for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utrolig flotte utearealer. Fine bassenger. Rent. Toaletter over alt. Egentlig helt topp.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 1,4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alua Suites Fuerteventura ligger i en vakker hage og har flere basseng, og noen av dem er oppvarmet. De oppvarmede bassengene er varmet opp til minst 20 grader. Dog kan bassengtemperaturen synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. To separate barnebasseng. Solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum. Ved bassenget ligger snackbaren Kentia Pool Club.

Bufférestauranten Terra Café har temakvelder noen dager i uka. Ved Tropic Bar kan du ikke bare ta noe frisk å drikke men du kan også lade telefonen. Til middag kreves det pent antrekk i alle restaurantene, langbukse og tette sko for menn. For kvinner kreves skjørt og bluse, kjole eller fine langbukser samt tette sko. Til lunsj må menn ha lange shorts og ikke ermeløse skjorter. Allergitilpasset mat kan fås på forespørsel. Flere barer.

Velværesenter for gjester over 16 år, mot avgift. Massasje mot avgift. Treningssenter og badstue for gjester over 16 år. Bordtennis, volleyball, aerobics og basket. Tennis mot avgift. Sykkelutleie. Tennis- og svømmetimer mot avgift. Lekeplass. Barneklubb, 4-6 år samt 7-12 år, i hotellets regi med engelsktalende personale. Atlantis Barnevaktservice for barn fra 4 år mot avgift. Underholdning med musikk, show og dans.

Wifi inkludert. Minimarked og suvenirshop. Det er cirka 50 meter til en liten strand uten solsenger og cirka 300 meter til den lokale stranda der det er solsenger.

My Favorite Club for gjester i Juniorsuite premium
Hotellet har en adskilt del som kun er for gjester over 16 år og bor i Juniorsuite premium. Her er det ett oppvarmet basseng og ett med hydromassasje. Gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum.

My Favorite Club-lounge har gratis wifi samt et chill-out område med luksuriøse solsenger og balinesiske solsenger.

À la carte-restauranten My Favorite Club Restaurant er kun for gjestene som bor her og serverer middag. My Favorite Club er en elegant restaurant som tilbereder delikate måltider for det meste lokale råvarer, bordreservasjon kreves. Gjestene her kan også spise kontinental frokost i My Favorite Club-lounge fra kl. 8.00-11.00 og mellom kl. 11.00-18.00 diskes det opp med snacks og salatbuffé. Til middag gjelder pent antrekk i alle restauranter, langbukser for menn.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Festmiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Allergitilpasset mat på forespørsel.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
 • Lunsjsnacks kl. 12.30-16.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • Snacks kl. 10.30-17.00.
 • Kaffe og kake kl. 16.00-17.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, vann, øl, vin, varm drikke og lokale drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Corralejo

Las Marismas

Populære Las Marismas på Fuerteventura er et moderne familiehotell med romslige og velutstyrte leiligheter. Hotellet er velholdt og bassengområdet stort. Den som vil være i bevegelse kan velge blant mange aktiviteter og sporter, og for de yngre gjestene er det lekeplass og barneklubb.

Maxorata Beach

Bare fem minutters gange fra stranda og sentrum i Corralejo ligger Maxarota Beach. Et hyggelig hotell med basseng for store og små. De praktiske leilighetene har plass til seks personer!

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spa – et eksklusivt hotell for voksne! Hotellet ligger i rolige omgivelser på stranda i Corralejo. Hvil ut ved bassenget i den frodige hagen, nyt god mat i de mange restaurantene og unn deg litt ekstra luksus med en herlig spabehandling. Hotellet har det som skal til for en etterlengtet ferie med avkobling i luksuriøse omgivelser.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand er et fint og populært hotell som ligger i gangavstand til stranda. Her er det et romslig bassengområde med basseng og vannlek for barna, spa og hyggelige restauranter. Og for å gjøre det hele litt enklere er halvpensjon inkludert!

Galera Beach

Velkommen til fine Galera Beach, et Apollo Mondo Local-hotell med god og sentral beliggenhet i Corralejo. Her er det et hyggelig lite bassengområde og den fine stranda i Corralejo ligger bare et steinkast fra hotellet. På Galera Beach har alle leilighetene havutsikt!

Barcelo Corralejo Bay

Aldersgrense på hotellet: 18 år Barcelo Corralejo Bay er et fint hotell som ligger fint til i Corralejo. Her er det en stor hage, et fint bassengområde, bra restaurant og et populært spa. Halvpensjon er inkludert og om du ønsker kan du legge til All Inclusive.

Atlantic Garden Beach Mate

Atlantic Garden Beach Mate ligger i nærheten av Corralejos sentrum på Fuerteventura og har en fin hage med tre basseng, der ett er for barn. Her bor du i fint innredede leiligheter med balkong eller terrasse.