Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura

  • • Populært All Inclusive-hotell
  • • Premiumdel for gjester over 16 år
  • • Flere herlige basseng og mange fasiliteter

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotell som består av to deler. En del er for voksne og barnefamilier mens premiumdelen er forbeholdt gjester over 16 år. Flere bassengområder og mange aktiviteter.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Toroms suite for 2-5 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuite for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuite premium for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Var veldig pent og rent, god mat og hyggelige ansatte. Også god beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 1,4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alua Suites Fuerteventura har hele åtte basseng og flere av dem er oppvarmet. To av bassengene ligger i Premium Club-området og er kun for voksne. To separate barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum.

Resortet har flere restauranter med hovedrestauranten El Gaudi som er en bufférestaurant og har temakvelder visse dager i uken. Den spanske restauranten Atrium og en asiatisk restaurant Rambutan som også tilbyr vegetar retter. Til middag gjelder pent antrekk i alle restauranter, shorts som går til kneet også for menn. Allergitilpasset mat på forespørsel. Seks barer, hvorav en ligger i Premium Club-området og er kun for voksne. 

Vakker hage med tropiske planter. Velværesenter for gjester over 16 år, mot avgift. Massasje mot avgift. Gratis nyrenovert treningssenter og badstue for gjester over 16 år. Gratis bordtennis, volleyball, aerobics og basket. Tennis mot avgift. Sykkelutleie. Tennis- og svømmetimer mot avgift. Lekeplass. Barneklubb, 4-6 år samt 7-12 år, i hotellets regi med engelsktalende personale. Atlantis Teen Lounge for unge mellom 12 og 16 år. Barnevaktservice for barn fra 4 år. Underholdning med musikk, show og dans.

Gratis WiFi. Vaskeriservice mot avgift. Minimarked og suvenirshop. Ca. 50 meter til en liten strand uten solsenger og ca. 300 meter til den lokale stranda der det er solsenger.

Premium Club for gjester i Juniorsuite premium
Hotellet har en adskilt del som kun er for gjester over 16 år og bor i Juniorsuite premium. Her er det ett oppvarmet basseng og ett med hydromassasje. Gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum.

Premium Lounge med gratis WiFi. Chill-out område med luksuriøse solsenger og balinesiske solsenger.

À la carte-restauranten La Scala er kun for gjestene som bor her og serverer middag, bordreservasjon kreves. Gjestene her kan også spise kontinental frokost i Premium baren kl. 8.00-10.30 og mellom kl. 13.00-15.00 settes det frem en salatbuffé her. I bufférestauranten Gaudi er det en egen del for premium gjester. Under middag gjelder pent antrekk i alle restauranter, langbukser for menn.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffé kl. 18.30-22.00. Middagen kan også inntas à la carte i restaurantene Rambutan og Atrium, bordreservasjon senest dagen før
  • Snacks kl. 12.30-16.00
  • Kaffe og kake kl. 16.00-17.00
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 11.00-24.00
  • Prøvedykk i bassenget én gang i løpet av oppholdet, aldersgrense 12 år og dykket varer i ca. 10 minutter.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Allergitilpasset mat på forespørsel.