Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel er et pent designet leilighethotell med fokus på helse og velvære. Her bor du i fint innredede leiligheter, alle i to etasjer. Hotellet har et stort bassengområde med tre oppvarmede basseng, hvorav ett barnebasseng. I hotellets helsestudio kan du trene vekter men du kan også delta på treningstimer og få helseråd om mat, din personlige styrke og om å ha det bra. Kort spasertur til havna i Corralejo.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Treromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Buendia Corralejo Nohotel har tre basseng, hvorav et stort basseng, et barnebasseng og et smalere basseng med balisenger. Det store bassenget er oppvarmet året rundt til cirka 25 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader på morgner, kvelder og i dårlig vær. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær inkludert, bytte mot avgift.

Den kombinerte poolbaren/restauranten @Waves Food and Drinks Restaurant serverer frokost og så fra lunsj og til sen ettermiddag kan du nyte av deilig salater, pizza og annet godt.

I hotellets helsestudio, Equilibrio Health Studio, kan du få hjelp å trene yoga eller en pilates time, Yin Yoga, boksning samt dansetimer, personlige trenere og kostrådgivning, mot avgift. I treningsrommet trener du uten avgift og det er åpent døgnet rundt. Hotellet samarbeider med selskapet Pointbreak Surfschool som holder til på hotellet (ikke i hotellets regi), mandag til lørdag.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjonen er åpen kl. 8.30-23.00. Myntvaskeri. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet, blant annet i bassengområdet. Det er dusjrom og bagasjerom som kan benyttes ved sen avreise. Hotellet ligger cirka 300 meter fra marinaen i Corralejo og cirka 600 meter til den lille stranda Playa de Corralejo. Går man ytterligere noen hundre meter kommer man til strendene Playa de Corralejo Viejo og Playa de los Verilitos.

Måltider

Ingen måltider inkludert

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 8.00-11.00.

Alle hotell – Corralejo

Las Marismas

Leilighetshotellet Las Marismas på Fuerteventura er et moderne familiehotell med romslige og velutstyrte leiligheter. Hotellet er velholdt og bassengområdet stort. Den som vil være i bevegelse kan velge blant mange aktiviteter og sporter, og for de yngre gjestene er det lekeplass og barneklubb. Du kan selv bestemme om du vil lage mat i leiligheten eller ha det litt ekstra komfortabelt og legge til frokostbuffé, halvpensjon eller All Inclusive.

Maxorata Beach

Bare fem minutters gange fra stranda og sentrum i Corralejo ligger Maxarota Beach. Et hyggelig og enkelt leilighetshotell med basseng for store og små. De praktiske leilighetene har plass til seks personer!

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spa – et eksklusivt hotell for voksne! Hotellet ligger i rolige omgivelser på stranda i Corralejo. Hvil ut ved bassenget i den frodige hagen, nyt god mat i de mange restaurantene og unn deg litt ekstra luksus med en herlig spabehandling. Hotellet har det som skal til for en etterlengtet ferie med avkobling i luksuriøse omgivelser.

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotell som består av to deler. En del er for voksne og barnefamilier samt en del forbeholdt gjester over 16 år som bestiller Juniorsuite premium. Hotellet har flere herlige basseng og mange aktiviteter.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand er et fint og populært hotell som ligger i gangavstand til stranda. Her er det et romslig bassengområde med basseng og vannlek for barna, spa og hyggelige restauranter. Og for å gjøre det hele litt enklere er halvpensjon inkludert!

Galera Beach

Velkommen til fine Galera Beach som ligger bra og sentralt til i Corralejo. Her er det et hyggelig lite bassengområde og den fine stranda i Corralejo ligger bare et steinkast fra hotellet. På Galera Beach har alle leilighetene havutsikt!

Barcelo Corralejo Bay

Aldersgrense på hotellet: 18 år Barcelo Corralejo Bay er et fint hotell med bra beliggenhet i Corralejo. Her er det en stor hage, et fint bassengområde, bra restaurant og et populært spa. Halvpensjon er inkludert og om du ønsker kan du legge til All Inclusive.

Riu Oliva Beach Resort

All Inclusive-hotellet Riu Oliva Beach Resort ligger som en grønn oase midt i sanddynene ved den nesten fire kilometer lange sandstranda, like sør for Corralejo. Hotellet har flere restauranter og barer og alle er inkludert i hotellets All Inclusive-program. Her kan du smake på både det lokale kjøkkenet og det asiatiske kjøkkenet. Treningsrom på hotellet og for familiens yngste er det en barneklubb.